Red Dead Redemption 2 certifieras igen i Australien – pekar på PC-version

Den omtalade och efterlängtade PC-versionen av Red Dead Redemption 2 ser nu ut att vara på ingång. Tecken på detta kommer från att en australiensisk myndighet har certifierat spelet igen.

Ända sedan Rockstars storspel Red Dead Redemption 2 släpptes till konsoler i oktober 2018 har en PC-version varit efterlängtad. En rad olika tecken har sedan dess pekat på att en PC-version är på väg, bland annat har inställningar i spelets kod pekat på gränssnitt i Windows-plattformen.

red-dead-redemption-2-pc-listing-2.jpg
red-dead-redemption-2-pc-listing.jpg

Sannolikheten för att en sådan version blir verklighet ökar då den australiensiska myndigheten för produktklassificering godkänner Red Dead Redemption 2 – igen. Spelet godkändes för plattformarna Xbox One och Playstation 4 i september 2018. Att det certifieras än en gång tyder på att spelet ska släppas på en ny plattform.

Något som spär på sannolikheten ytterligare är att Rockstar nyligen lanserade den egna spelbutiken Rockstar Game Launcher för PC/Windows. Att företaget lanserar en egen butik för PC-plattformen är en antydan om en större satsning på PC-titlar, och Red Dead Redemption 2 vore en tung titel att ha i butikens uppställning.

Red Dead Redemption 2 i topp när SweClockers röstar om årets spel 2018

Har du redan köpt och spelat igenom Red Dead Redemption 2 på konsoler, eller har du tålmodigt inväntat PC-versionen? Dela med dig i kommentarerna!

I butiken: SweClockers Turbo Power

Den legendariska turboknappen är tillbaka, men inte på en gråbeige datorlåda utan på en störtskön t-shirt för nostalgiska överklockare.

Köp här!