Oneplus släpper bilder på Oneplus 7T

Kort efter att Oneplus presenterat lanseringsdatumet för kommande telefonserien Oneplus 7T avtäcker företagets VD Pete Lau även de första produktbilderna.

Oneplus avtäckte konkreta detaljer om lanseringen av Oneplus 7T-serien igår. Informationen avslöjade då när telefonen presenteras i sin helhet, när den lanseras och att den bestyckas med en 90 Hz-skärm. Nu släpper VD:n Pete Lau produktbilder i företagets forum.

OP7T_2.jpg

Foruminlägget beskriver hur företaget har resonerat i utformningen av Oneplus 7T-designen, där bilderna visar upp telefonens baksida. Designen följer samma fotspår som vårens Oneplus 7 Pro men skiljer sig åt sett till kameramodulerna. Dessa huserar i en cirkulär yta centrerad i telefonens övre mittendel.

OP7T_design.jpg

Den runda kamerasektionen rymmer tre kameramoduler som likt Oneplus 7 Pro väntas bestå av en normalkamera, en vidvinkelkamera och en optisk zoom-kamera. Pete Lau beskriver valet av en cirkulär kamerasektion som ett välbalanserat val som ger en naturlig kontrast mot den i övrigt kantiga designen.

Oneplus 7T-serien presenteras i djupare detalj den 26 september. Information om lansering i de europeiska länderna sker under en tillställning i London den 10 oktober klockan 17:00 svensk tid.

Vad tycker du om Oneplus 7T-designen, och är snabb bilduppdatering en viktig egenskap när du byter telefon? Dela med dig i kommentarerna!

I butiken: SweClockers Turbo Power

Den legendariska turboknappen är tillbaka, men inte på en gråbeige datorlåda utan på en störtskön t-shirt för nostalgiska överklockare. Endast förbokning!

Köp här!