Logitech lanserar G604 Lightspeed – trådlös spelmus med rejäl batteritid

Den senaste trådlösa spelmusen från Logitech G ger 240 timmar användning över Lightspeed-tekniken och 5,5 månader över Bluetooth – med blott ett AA-batteri.

Logitechs utbud av spelmöss och tangentbord som använder den Wifi-baserade Lightspeed-tekniken växer till sig kontinuerligt. Nu får utbudet sällskap av den nya spelmusen G604 Lightspeed. Precis som med Logitechs senaste spelfokuserade möss utrustas nykomlingen med företagets egen Hero-sensor med upplösningen 16 000 DPI.

Logitech_3.jpg
Logitech_4.jpg
Logitech_2.jpg
Logitech_1.jpg
Logitech_5.jpg

Den trådlösa anslutningen kan dels fås med Lightspeed-tekniken och dels med Bluetooth. När den förstnämnda används ska musen uppnå 240 timmars användning på ett vanligt AA-batteri innan det är dags att ladda eller byta batteri. När Bluetooth-användning används växer batteritiden till 5,5 månader på ett AA-batteri, men då offras Lightspeed-teknikens låga responstid på 1 millisekund.

Specifikationer: Logitech G604 Lightspeed Wireless Gaming Mouse

Egenskap

Värde

Sensor

Hero

Sensorupplösning

100 – 16,000 DPI

Max acceleration

> 40G

Max hastighet

> 400 IPS

Anslutning

Lightspeeed (Wifi)
Bluetooth

Trådlös rapporteringshastighet

Lightspeed: 1000 Hz (1 ms)
Bluetooth: 88-133 Hz (7,5-11,25 ms)

Batteritid

Lightspeed: 240 timmar
Bluetooth: 5,5 månader

Processor

32-bit ARM

Storlek

130 mm × 80 mm × 45 mm

Vikt

135 gram

Garanti

2 år

Den som vill använda musen med flera olika system kan göra detta genom att ansluta den till ett system via Lightspeed och ansluta via Bluetooth till ett annat system. Användaren kan växla mellan anslutna system genom att trycka på den tillhörande växlingsknappen.

Sett till knappar är Logitech G604 Lightspeed utrustad med sex tumknappar vilka tillsammans med musens övriga knappar ger totalt 15 programmerbara funktioner. Scrollhjulet stöder företagets dual mode-teknik där bläddringen kan växlas från stegvis till snabb bläddring. Programmering av knapparna görs via företagets mjukvara G Hub.

Logitech G604 Lightspeed blir tillgänglig hos utvalda svenska återförsäljare under september månad och får ett rekommenderat pris på 1 099 kronor.

Läs mer om trådlösa speltillbehör:

Erbjudande: SweClockers Wireframe No. 1 & Turbo Power

Två stilsäkra t-shirtar i begränsad upplaga. Nu i paket med rabatterat pris! Endast förbokning.

Köp här!