Nu släpps biljetterna till SweClockers stora 20‑årsjubileum i Stockholm

Hundratals medlemmar kommer att bjudas in till SweClockers stora jubileumsfirande, men det finns ett begränsat antal biljetter och det gäller att vara snabb på avtryckarfingret.

Lördagen den 9 november blir en riktig brakfest för alla som älskar datorer och hårdvara. SweClockers firar jubileum och bjuder in hundratals medlemmar för att fira på Skyddsrummet i Stockholm. Nu är inbjudningslistan färdig och det är dags för ingenting mindre än det efterlängtade biljettsläppet.

s20.jpg

Lördagen den 9 november intar SweClockers legendariska Skyddsrummet i Stockholm för att fira 20-årsjubileum.

För den som blir inbjuden gäller det dock att vara snabb på avtryckarfingret. Eftersom det finns ett begränsat antal platser har forumsystemet använts för att skapa en inbjudningslista utefter ett antal (hemliga) kriterier, och det är "först till kvarn" som gäller.

swec_20_gubbe_final.png

Första tjing får de allra mest tongivande medlemmarna, veteraner som varit med från start och de som idag bidrar allra mest till gemenskapen i forumet. I mån av plats sker därefter ett biljettsläpp till alla medlemmar som anmält sitt intresse i tråden, följt av närvarande på SweClockers Meet & Geek.

Inbjudningarna skickas ut via privata meddelanden (PM) i forumet och kort därefter utgår även ett e-post med länk till biljettsystemet. Det gäller med andra ord att hålla koll på inkorgen och så snabbt och möjligt lösa en biljett.

Vi ses på Skyddsrummet lördagen den 9 november!

swec_20_gubbe_final.png

SweClockers Live! 2019

En helkväll för alla som älskar datorer och hårdvara. SweClockers fyller 20 år och det firar vi genom att bjuda in 200 tongivande medlemmar, veteranerna som varit med från start och de som bidrar allra mest till gemenskapen i forumet. Detta får inte missas!

Datum: Lördag den 9 november
Plats: Skyddsrummet i Stockholm (karta)
Biljetter: Personliga inbjudningar, därefter "först till kvarn"