Steam drar igång 2019 års sommarrea

Valve håller traditionen vid liv och det har återigen blivit dags för sommarrea hos Steam, där tusentals speltitlar och annan mjukvara får reducerat pris.

Midsommar har passerat och sommarledigheten är i krokarna, med löfte om sol, bad och glass. Därtill finns gott om tid för spelande, och många tar tillfället i akt för att beta av några orörda speltitlar i det digitala biblioteket. I sedvanlig ordning drar de flesta spelbutikerna också igång sommarrea och en av de största syns hos Valves Steam, vilken nu har gått av stapeln.

Steam sommarrea 1.JPG
Steam sommarrea 3.JPG
Steam sommarrea 2.JPG

I år är butikssidan uppdelad i flera sektioner, där aktuella och populära titlar såsom Assassin's Creed: Odyssey, Devil May Cry 5 och Two Point Hospital syns på första parkett. Därutöver finns spel och övrig programvara sorterad enligt genre, pris och popularitet, medan spelserier såsom Wolfenstein, Hitman och Call of Duty fått egna avdelningar.

Snacka spel i SweClockers forum

Konkurrerande Epic Games Store och GOG har tidigare under sommaren både startat och avslutat sina respektive sommarreor, men flera butiker kommer sannolikt att göra Steam sällskap under den närmaste tiden. 2019 års upplaga av Steams rea pågår fram till och med den 9 juli.

Kommer du att köpa något under årets Steam-rea? Dela med dig av dina planer och köptips i kommentarstråden!

I butiken: SweClockers Logo Tee

Den legendariska SweClockers-gubben! Denna högtidsklädsel passar bäst att använda på särskilt minnesvärda dagar, såsom grafikkortslanseringar, och bör likt andra värdesaker förvaras i kassaskåp. Begränsad upplaga!

Köp här!