Steam och Epic Games Store presenterar sommarreor

Steams årliga rea länsar plånböcker världen över från och med 25 juni. Epic Games Store låter dock inte vänta på sig och har redan sjösatt den egna rean.

Att spendera alldeles för mycket pengar och se listan över spel som aldrig startats bli längre är en årlig tradition med Steam-butikens sommar-rea. Denna äger rum även i år och rapporter från SteamDB och SteamCN anger att årets rea löper från den 25 juni till 9 juli. Lönen kommer med andra ord precis hinna in på kontot innan den vänder i dörren.

EGS.jpg

Epic Game Store tjuvstartar årets reasäsong.

Steam kommer sannolikt få sällskap av konkurrenten Good Old Games även i år, men innan kunderna får chansen att ta del av erbjudanden här slår Epic Games Store upp dörrarna för den egna rean. Redan nu finns ett antal erbjudanden ute, och fler ska tillkomma dagarna som kommer.

Utöver rabatt på redan släppta spel har Epic Games Store även sänkt priset på förbokningar av kommande spel samt Early Access-titlar. Exempel på rabatterade kommande titlar är Borderlands 3, The Sinking City och Hades. Utöver detta kommer även skräckspelet Stories Untold släppas som gratistitel senare i kväll.

Utöver speciella erbjudanden för utvalda titlar ger rean rabatt på 10 EUR på alla spel som kostar 14,99 EUR eller mer. Det kan alltså vara värt att hålla ögonen på epicgames.com under veckorna fram till Steam-rean den 25 juni.

Ska du spendera stort i Epic Games Store-rean eller väntar du på Steam-rean? Tyck till i forumtråden och dela gärna med dig av tips om rabatterade spel du gillar.

Läs mer om digitala spelbutiker:

I butiken: C-kolon backslash spel

När operativsystemet stavades MS-DOS hade guldklimparna en särskild plats i hjärtat av hårddisken. Den som äger denna t-shirt kan bära världens bästa sökväg med stolthet. Endast i 100 exemplar!

Köp här!