Lian Li lanserar RGB-belyst chassi i samarbete med Razer

I samarbete med Razer introducerar Lian Li modellen PC-O11 Dynamic Razer Edition, vilken bygger vidare på befintliga O11-Dynamic och lägger till anpassningsbar belysning.

Tillverkaren Lian Li är välkänd bland de flesta entusiaster. Företaget har gjort sig kända för högkvalitativa datorlådor tillverkade i material som aluminium, men har även genom åren gjort mer utsvävande skapelser både i samarbete med andra tillverkare samt kända profiler i branschen.

Nu avtäcker Lian Li PC-O11 Dynamic Razer Edition, vilken tagits fram i samarbete med dator- och kringutrustningstillverkaren Razer. Chassit bygger på den tidigare släppta PC-O11 Dynamic, men har bestyckats med RGB-belysning och logotyp signerad Razer.

BUevt4RN73n7PiQg.jpg
ja1f26RPawa05Xdw.jpg
qHqSY7yWVL3cKGrE.jpg

Chassit bestyckas med totalt 86 stycken lysdioder, med 46 stycken i framkant och 20 stycken i underkant på vardera sida. Razer har även implementerat stöd för sin mjukvara Synapse 3 samt Chroma-tekniken, vilket innebär att RGB-belysningen kan synkroniseras med den från övrig kringutrustning.

I övrigt rör det sig om samma chassi som tidigare, som är tillverkat i aluminium med en framsida i härdat glas. Sett till lagring finns plats för sex stycken 2,5-tums- samt tre stycken 3,5-tumsenheter. Vidare kommer det bestyckat med totalt fyra dammfilter och måtten för hela paketet är 272 × 465 × 475 mm (B×H×D).

Lian Li PC-O11 Dynamic Razer Edition väntas bli tillgänglig inom kort och har en rekommenderad prislapp på 169,99 USD, motsvarande omkring 2 000 kronor inklusive moms.

Läs mer om Lian Li: