Noctua inkluderar monteringskit för sockel AM4 vid köp av processorkylare

Tillverkaren Noctua har länge erbjudit monteringskit för sockel AM4, men börjar nu skicka med dessa direkt vid köp av nya processorkylare.

Den ursprungliga lanseringen av AMD:s Ryzen-processorer introducerade även en ny sockel i form av AM4. Många befintliga processorkylare på marknaden hade inte stöd för denna ur kartong, och många tillverkare erbjöd därför monteringskit som kunder kunde beställa helt gratis.

En av de tillverkare som gjort detta, och fortfarande gör, är Noctua som nu meddelar att de framöver kommer inkludera monteringskitten direkt vid köp av nya processorkylare. Det rör sig om flera populära modeller som NH-D15 och NH-U12S och förutom AM4 kommer de precis som tidigare med monteringskit för Intels diverse plattformar samt tidigare socklar från AMD.

Noctua meddelar att de också kommer fortsätta att erbjuda gratis monteringskit separat för de kunder som köpt en processorkylare för sockel AM4 innan ändringen. De nya paketen med kylare och monteringskit finns redan tillgängliga i butiker och priset på modellerna är oförändrat.

Läs mer om Noctua: