När GOG startade år 2008 hette de Good Old Games och var då inriktade på gamla PC-spel som börjat falla i glömska. Företaget gjorde dessa tillgängliga via sin plattform, samtidigt som de såg till att de fungerade med moderna system genom uppdateringar och liknande. Det fokuset finns kvar än idag, med tillägget att de även satsar på spel utan kopieringsskydd.

I år är det 10 år sedan GOG lanserades, något de firar med rea på ett antal utvalda speltitlar. De håller även en omröstning, där användarna får rösta fram vilket spel som ska ges bort gratis under 48 timmar från och med den 4 oktober. De som finns att välja på är Shadow Warrior 2, Firewatch och Superhot.

Bland de nedsatta spelen återfinns såväl nya som gamla speltitlar, med bland annat The Witcher 3, System Shock 2, Stardew Valley och The Curse of Monkey Island. GOG har också flera Anniversary Collections, varav en innehåller Kingdom Come: Deliverance, Battle Chasers: Nightwar och Shadows Tactics: Blades of the Shogun för 25 USD, motsvarande 225 kronor.

Rean pågår nu och är aktiv till och med den 7 oktober.