Sapphire lanserar utbytbara tillbehör för grafikkort i Radeon RX 400- och 500-serien

Grafikkortstillverkaren Sapphire lanserar tillbehörsserien Nitro Gear, vilken innefattar utbytbara höljen, täckplåtar och fläktar för ett flertal av företagets grafikkort.

Att kunna specialanpassa utseendet på sina datorer på diverse sätt har alltid varit populärt bland entusiaster, som historiskt fått göra detta med egna modifikationer och medel. På senare år har det dock blivit att vanligare att tillverkarna släpper färdiga lösningar för ändamålet.

sapphire-nitro2.jpg
sapphire-nitro3.jpg
sapphire-nitro4.jpg

Nu lanserar Sapphire en ny serie av tillbehör till företagets grafikkort med namnet Nitro Gear. Det handlar om fläktar, täckplåtar och höljen i olika färger som kan bytas ut mot de befintliga på RX 470, RX 480, RX 570 och RX 580 i Sapphires Nitro+- och Pulse-serier.

Fläktarna kommer i färgerna röd, blå och vit medan täckplåten och höljena släpps i färgerna röd och blå. Sapphire har ännu inte gått ut med information gällande pris och lanseringsdatum, men det väntas inom kort. Företaget meddelar också att de visar upp tillbehören under årets upplaga av Computex.