Inlägg

Inlägg som anon99339 har skrivit i forumet
Skrivet av jehuty:

Vart är den kraftigt ökade brottsligheten? Brott har minskat det är våld med skjutvapen som har ökat i Sverige.

Skickades från m.sweclockers.com

Där har vi det i vanlig ordning, "Sverige har aldrig varit tryggare".

Skrivet av eXpander_:

LoL.

Spyware? Du menar att bara för att du kör Firefox (eller vad du nu kör) istället för Google Chrome gör att du blir immun mot "Spyware"? Är du säker på det?

Låt mig ge dig en hint;

Windows 10....
and other...

Det är ganska omöjligt att vara "anonym" på nätet idag. Så, i slutändan blir det en droppe bajs i havet när det gäller vilken browser du använder.

Jag använder också Firefox trots att jag anser att Chrome är bättre. Och jag håller med om att Windows 10 är Spyware.

Varför har jag då ett större problem med Chrome? Svaret är att Google idag är ett mäktigare företag än Microsoft och har ensamrätt på sökmotormarknaden och även videoklipp med Youtube och är den enda konkurrenten till Apple för smartphones. Ju mer data de får, desto mer kommer de kunna låsa in alla så att det blir omöjligt att bli kvitt dem.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Falcon:

Jag skrev bättre än alla andra, inte felfria.

Bättre spel kanske, men de har mer buggiga spel än genomsnittet.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av welllpapp:

Så vilka argument finns nu för att inte köra vanliga Google Chrome som vanligt? Edge ser ju mer eller mindre ut som Chrome nu och har samma tillbehör, antar att det är lika minneskrävande också?

Inga. Edge är mer till för företagskunder som använder standardmjukvara och inte installerar vad de vill, och har en policy inom företaget att alla ska använda samma browser.

Skickades från m.sweclockers.com

Köpt majoriteten av alla hörlurar jag ägt därifrån

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Teddis:

Det blir så mycket mindre skrot när jag och alla andra Apple-kunder kommer slänga sina etablerade lightning-lösningar därhemma..

I längden blir det mycket mindre, ja.

Skickades från m.sweclockers.com

AMD behöver skaffa licenser för thunderbolt, annars kommer de att vara ett sämre alternativ när det gäller laptops.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av jompenleet:

Varför kunde han inte resa statyn i sin trädgård om han nu så gärna ville ha en?
Det där med sportmatch lämnar vi till de som är intresserade

Det var inte han som reste den och han bad inte heller någon annan om att resa en staty

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av hakro807:

Problemet med ditt resonemang är att com-porten varit död i 20 år utom i specialiserade sammanhang, USB A utgör ungefär 95 procent av befintliga USB-marknaden och står sig ännu väldigt starkt.

Problemet uppstår ju när mellanalternativen försvinner. Att det helt enkelt inte går att få tag i en likvärdig dator med USB A utan man tvingas ta steget upp till budgetmodellerna med alla dess nackdelar.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon är ett exempel på en likvärdig dator med USB-A, så det du säger stämmer inte.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av hakro807:

Nu kanske jag är en gammal stockkonservativ surgubbe, men borde inte USB typ A ännu finnas på en bärbar dator? Inget ont om USB typ C, och Thunderbolt är givetvis positivt. Men USB typ A är ännu datorvärldens Lingua Franca. Varenda usb-kabel jag har är USB typ A till typ "X", i.e. B, mini, micro, typ C, PS Vita etc. Jag har faktiskt inte sett en enda typ C till typ C i det vilda, även om jag givetvis vet om att dessa finns och används exempelvis av Apple.

95% av alla bärbara datorer har USB-A. Det är väl bra med fler konfigurationer än att alla tvingas ha USB-A och göra datorn tjockare?

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av oxxyyd:

Några timmar innan black friday gick ut lämnande mitt nätaggregatet in med en smäll och åtföljande mörkläggning av lägenheten. Fraktal Integra 550w för den som är intresserad. Nu behöver jag tips om ett nytt som kan köpas över disk i Stockholm. Effektkraven är modesta, inget grafikkort, en SSD och en HDD ett mikroAT med intel. Värdesätter tystnad eftersom jag och hunden sover i samma rum (som datorn alltså) och modulärt kablage eftersom låddan är ganska liten. Gamla agget hade måtten 150*140*85 mm och det nya bör helst inte vara större.

Några förslag?

Till skillnad från andra inlägg här säger jag att köp aldrig ett SFX eller annat specialnätagg om du inte planerat att ha det behovet. Om Seasonic inte finns i lager går det bra att beställa och hämta ut dess på Webhallen.

Kör på Seasonic.

Skickades från m.sweclockers.com

Det var över en timmes kö vid 22:00, medan alla andra sidor fungerade utan problem. Hade det varit sån kö redan då så hade många andra sidor fått problem.

Det var bara ett pr-jippo. Jag handlade på Webhallen istället.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Veni:

Men dom har börjat konstruera produkter som skulle kunna misstas ha utförts av en treåring.

Ja, men säger man det så blir det klagomål här i forumet om att "man ju ska vara glad för att de försöker och att inget blir bättre av att klaga".

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Ozzed:

Beror väl på hur man ser det. Det verkar ju inte påverka något att man ojar sig över vad de "borde ha gjort för länge sedan. Kan vara en personlig preferens men jag är trött på sådant då det inte påverkar företagen utan bara sprider dålig stämning. Visst kan man klaga på att en funktion saknas och företagen inte verkar ha planer på att implementera det, men vad tjänar det till att säga "detta borde ha gjorts tidigare" när det nu är ett faktim att de jobbar på det? Typ som att klandra en överviktig person som börjat ta tag i sin träning och går till gymmet/motionerar osv för att "det borde de gjort tidigare", eller gnälla på en person som slutat röka för att "det borde gjorts tidigare" Totalt poänglöst. Bättre i så fall att uppmuntra när väl den positiva förändringen sker.

Hur påverkar det Microsoft att någon skriver "bra jobbat" på Sweclockers forum över att Microsoft till slut släppt en medioker produkt?

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Ozzed:

Tycker inte det är lönt att klaga på dem. Nyheten handlar ju om att de nu jobbar på det, bättre det än om de hade bestämt sig för att aldrig göra det, så tycker jag era inlägg varit rimliga, men att reagera så här för att de gör det "för sent" känns lite dumt. Bättre att ge dem uppmuntran nu när de börjat, tycker jag då

https://www.theverge.com/2019/11/5/20948092/microsoft-surface...

The Verge håller inte med. Ska man dessutom ge beröm åt ett av världens största företag för att de släppt en medioker produkt?

Microsoft är inte ett treårigt barn.

Skickades från m.sweclockers.com

Microsofts idioti är som vanligt gränslös. Detta borde varit färdigt innan de släppte sina ARM-datorer.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Buzz996:

Ringde Inet och dom sa det med ram minnerna. Jag har ju kört något slags memory test (finns en knapp på moderkortet som det står memok på), på skärmen kommer testet upp och sedan står det ”memory is okey!”, antar då att ram minnerna är fullt intakt men att moderkortet inte riktigt lever? Dom tar 200 spänn per del eller 500 för hela datorn för felslökning. Kör man per del kan man få tillbaks dom pengarna om det visar sig vara fel men annars inte om man skickar hela datorn. Vad tycker ni, ska jag chansa på att skicka endast modeekortet? Skicka hela datorn verkar vara ett jävla projekt det med

Skickades från m.sweclockers.com

Det är värt pengarna att skicka hela skiten, om du bestämmer dig för att anlita Inet för felsökning. Du slipper huvudvärken.

Tillägg: Har du uppdaterat BIOS/UEFI till den senaste versionen? Är definitivt värt att pröva.

Skrivet av Buzz996:

Problemet är att chassit endast kommer med usb 3.0. Eller menar du att jag ska sätta usb:t där bak?

Skickades från m.sweclockers.com

Testa definitivt att sätta på baksidan. Pröva med en USB 2.0 om det finns.

Tänker de göra något åt saken, eller är det "nolltolerans" fast att inget händer?

Skickades från m.sweclockers.com