Inlägg

Inlägg som Slagt har skrivit i forumet

Oftast blir det att lägga till 1 SSD än att man byter ut, annars brukar jag byta CPU och MB samtidigt som jag byter grafikkort.

Dock ska jag bryta min egen trend och byta ut CPU, MB och c: driven vid nästa uppgradering och behålla mitt 1080ti då jag inte spelar så ofta längre.

Skrivet av Gyhlen:

Tyvärr så är det sånt tänk som gör att nVidia kan köra med sina otroliga ockerpriser.

Men vad ska vi alla göra då? Strunta i att köpa från dem och köpa sämre hårdvara från en konkurrent bara för att det är billigare. Eller strunta i att köpa nytt överhuvudtaget.

Vi flesta strävar efter bättre hårdvara och i detta fallet är det vi som får bita i det sura äpplet när det gäller priset.

Skickades från m.sweclockers.com

Som man har väntat på 2080ti, ska bli riktigt trevligt att byta ut mitt 1080ti prislappen är dock inte så trevlig men det är smällar man får ta.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag hoppas verkligen att 2080ti släpps samtidigt som 2080, dottern ska få en ny dator till jul och då hade det passat bra om hon hade kunnat ta mitt 1080ti

Skickades från m.sweclockers.com

Värsta är att varje gång detta händer så finns det folk som reagerar på ett sådant sett att de förmodligen tror att deras grafikkort kommer att sluta fungera.

Dags att börja spara, som jag har väntat. Sitter med 4K IPS 60Hz idag och behöver något lugnare att vila ögonen på när jag använder Lightroom och Photoshop. Ja jag vet att dessa skärmar inte kommer vara byggda för proffs arbete men jag behöver inte så korrekta färger för hobby editering.

Nu behöver vi bara att våra grafikkortsmakare spottar ut lite nya och kraftfullare kort, 1080ti börjar kännas segt.

Frågan är om vi har fått tillräckligt med info eller bara delar för att smutskasta Nvidia. Förmodligen är det ett fulspel men jag tänker inte bojkotta dem för det, sitter med ett nvidia kort idag och om det blir ett nytt nvidia eller ett AMD kort om ett år det beror på vem som har snabbast kort att sälja til mig, politiken får rättssystemen stå för.

Har Gmail samt Hotmail, vill minnas att det inte ens var i Microsofts ägo när jag skaffade min första Hotmail.

Skrivet av anon159643:

Detta hörde jag för flera månader sedan, men nu sa de det igen.

Jag tycker det låter vettigt, det kostar att underhålla 2 system och ställer till med en massa problem. Det man skulle kunna spara in genom att göra dem separata är mindre resurskrävande, men billiga datorer blir allt bättre. För riktigt budgetsystem så är det väl Arm som gäller?

Det hörde nog de flesta här, blev väl bara 100% bekräftat nu.

Jag tycker också detta låter vettigt, istället för att låsas till en av dem så får alla nu möjligheten att välja. Tummen upp för M$ från mig.

Om man bortser från tiden det tar att ladda ner uppdateringarna eftersom vi har olika hastigheter på våra linor så har ju de flesta här inne på SC hyfsat snabba datorer och därför tillhör vi den gruppen som inte har några större problem.

Off topic: har läst ett par inlägg i tråden om folk som klagar på reklam i Start menyn. Är jag den enda som inte har någon reklam där överhuvudtaget?

Skrivet av anon159643:

Det blir väl som med mobilerna, nya Samsung Galaxy S9 går väl på över 10 000kr.

Jag personligen tycker det är bra att utbudet ökas med dyrare hårdvaror som man ej måste köpa, men det är tråkigt när priserna går upp.
Min 7700K och Ryzen i sign som snart är ett år gamla, de var billigare i inköp då än vad de är nu. Jag skulle nog ha fått ut inköpspris för dem begagnat idag om inte ssd priset hade stabiliseras.

Absolut, jag håller med dig.
Jag hade nog inte lyckats få så mycket, men nypris på delarna jag har i datorn skulle nog kosta mig någonstans runt 2000-2500kr mer idag än vad jag betalade i augusti.

Galet, Grafikkortet jag har i sign köpte jag på webbhallen, idag kostar det lite mer än 1100kr mer än vad jag betalade. Vågar man ens föreställa sig vad nästa generation kommer kosta =(

Stoppa pressarna, jag har lösningen. Vi slopar allt som har med vanliga lösenord att göra. Vi går tillbaka till tiden då Nordea hade skrapkoder som man fick hem skickade. Perfekt ju, alla som har en hemsida och kräver lösenord, skickar automatiskt ut ett häfte med 10000 skrapkoder till den som har registrerat sig. Haha

Aja där hamnar vi aldrig som tur är........

Skickades från m.sweclockers.com

Ni som klagar så himla mycket på Win10 kan ju installera Win ME

och vips så räcker inte ens 1080ti längre för 4K, jaha grafikkort tillverkare, dags för er att släppa snabbare grafikkort tack.

Skrivet av monster08:

Det kan du visst göra. Det finns flera spel som tex Battlefield serien där du med 21:9 ser mer än 16:9.

De har ju inte samma upplösning

Skrivet av Megacrash:

Varför kör man med 3 skärmar när det finns stora skärmar idag som fyller kraven på stor skärmyta...

Du ser inte mer i omgivningen i ett spel av att ha en större skärm

Ska bli kul att se prestanda siffror på "2800X" kanske blir ett byte