Inlägg

Inlägg som hkim har skrivit i forumet
Av hkim

Har nu införskaffat en och dessutom beställt Dell 1510 Wireless N kort för att köra Win XP och OS X dualboot. (Förresten har Dell rea på tillbehör 10% och bjuder dessutom på frakten just nu... vilket faktiskt gör att det känns ok att inte gå via eBay).

Är det någon som har installerat OS X så att man kan köra uppdateringar direkt från Apple? Några tips (mao. guider, filer om behövs osv.)? Ethernet-drivis ska väl vara ute nu?

Av hkim

Precis som NC10:an finns att köpa i Sverige så utannonseras NC110, vilket verkar vara lyxvarianten av NC10:an som tidigare enbart såldes via Amazon.com. Runt hörnet väntar NC310 med 11 timmars batteritid... Ja, allt det där låter ju bra men Samsung Sverige har helt tappat kontrollen över sin logistik. Helst sanslöst att det ska ta så lång tid!

http://www.laptopmag.com/uploadedImages/review/laptops/2009/sams...

Större trackpad, starkare batteri (7 timmar), glossy är nyheterna.

Hela review hos Laptopmag.com

Av hkim

Den verkar bli lite dyr... Pixmania och Expansys listar den för nästan 6000 kr. Då finns det kanske bättre alternativ... Jag föredrar det engelska tangentbordet framför det tyska.

Av hkim

Dustin har haft fel förut. Å andra sidan verkar ju Samsung ha lite problem att möta efterfrågan. Jag väntar iaf en vecka till...

Av hkim

Ang garantier (t.ex. vid köp hos Pixmania) så är det väl ändå så att Samsungs vanliga förfarande gäller? Dvs. att man efter köpet helt enkelt ringer till Samsung som därefter hänvisar en till en reparationsverkstad? Då behöver ju man inte skicka tillbaka datorn till Frankrike? Eller har Samsung en landsspecifik garanti?

Av hkim

När kommer 3G versionen? Skulle tydligen ha släppts i Frankrike och Polen...

Av hkim

Invite

Tar tacksamt emot en invite (hkim69@gmail.com).