Inlägg

Inlägg som anon95510 har skrivit i forumet
Av anon95510
Skrivet av Biberu:

Det var tråkigt, men vi kan anonymisera ditt konto åt dig om du önskar.

Onödigt arbete. Jag har inte längre något mer att ge den här sidan.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon95510
Skrivet av Biberu:

Det är inte så att du har råkat blanda ihop flikarna "lästa trådar" och "följda trådar" med varandra? Såvitt jag kan se finns det inte heller någon aktiv bevakning på kommentastråden för den artikel du länkar till. Ingen av dessa har dock något med dina citat att göra, det är helt separata funktioner.

Nej, funktionerna är inte missförstådda, det är ganska logiska namnvalet hyfsat lätt förståelse för sin innebörd. Allting dyker dock upp under Citat, oavsett.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon95510

Emil, du som redaktör kan radera mitt konto från Sweclockers helt och hållet. Efter 9 aktiva år så känner jag att jag har fått nog.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon95510

Det spelar ingen roll om det är mobil eller på datorn (Safari / Chrome). Så fort jag har läst en tråd, utan att ens skriva något, så följs den, fastän funktionen är avstängd flera gånger om.

Det jag får är att hela min citat-Ida fylls med "ett nytt inlägg har gjorts i [tråd]".

Edit: Fel av mig. Nu den senaste timme har mina 30 ofrivilligt följda trådar utökats med 8 SIDOR?!

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon95510
Skrivet av Biberu:

Jag behöver dels exempel på en tråd du har slutat följa, d.v.s. den dyker inte längre upp under följda trådar, men som fortfarande indikeras som bevakad i andra sammanhang, och naturligtvis vilka detta är. Sedan undrar jag fortfarande vilka notiser det är du har fått?

Den senaste tråden som ständigt dyker upp i mina notiser.

http://m.sweclockers.com/test/20862-intel-core-i7-6700k-och-i...

Det enda sättet jag kan bli av med skräpet är att manuellt gå in i varje tråd och trycka på "sluta följ", men det är trådar som knappt reagerar på det ens och vissa aktiveras igen av nån underlig anledning.

Frågan är, vad har du/ni gjort med sidan i förhållande till föregående version?

Av anon95510
Skrivet av emilakered:

Nu får du lugna ner dig och fixa attityden. Tycker du så extremt illa om nya SweClockers får du helt enkelt komma med trevlig och konstruktiv kritik. Är det inte aktuellt att ställa upp på kan jag inte mer än beklaga.

Biberu försöker hjälpa dig att lista ut vad som kan vara problemet, och måste han givetvis ställa lite kontrollfrågor samt bolla med dig vad du testat för åtgärder. Från vår ände ser allt nämligen ut att fungera som det ska, vilket gör att vi behöver mer information från dig.

Det är inget fel på min attityd. Häng inte upp dig på att mina inlägg inte är nedklottrade med glada gubbar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon95510
Skrivet av Biberu:

@Segas: Det var i uteslutningssyfte. Har du ett exempel på en tråd du inte kan sluta följa?

Jag har 30 just nu, hur många vill du ha? Om du är redaktionens webbutvecklare så borde du snabbt kunna se hur mitt konto är länkat till olika trådar, eller?

Faktum är jag knappt använder Sweclockers mer sedan den senaste "uppdateringen". Allting fungerade innan, nu är det bara skräp och varje tråd och inlägg ska delas på Facebook...

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon95510
Skrivet av Biberu:

Har du klickat på "OK" för att bekräfta åtgärden då också?

...ursäkta mitt ordval, men jag är inte dum i huvudet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon95510
Skrivet av Biberu:

Vilken tråd och typ av notiser är det det gäller? Har någon @pingat dig?

Du kan se och hantera de trådar du bevakar på den här sidan:
http://www.sweclockers.com/forum/foljda

Det gäller alla trådar som jag besöker eller skriver i och som jag skrev så hjälper det inte att markera alla trådar och välja "sluta följ" - för det fungerar inte ändå! Går jag in på en av de 30 trådar som listas där, står det fortfarande att jag följer dessa...rätt värdelöst system, om du frågar mig.

Av anon95510

Synd bara på den otroligt fula "foten". Ser ut att ta en del plats också...

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon95510

Följda trådar.

Varför måste man automatiskt få information att en tråd har blivit kommenterad, fastän man inte har det alternativet aktiverat i sin profil? Nu senast var med de nya processorerna där jag läste några kommentarer, men likt för annat får jag notiser om att nya inlägg har gjorts i tråden?

Den nya versionen av Sweclockers är en sån enorm besvikelse att det saknas ord för det. Jag kan inte ens få reda på alla trådarna jag tydligen följer, och ta bort dom!

...och integrationen med att "dela på Facebook"...på riktigt? Jag har flest rader i adblock när det kommer till er sida. Den är så nerklottrad med skit att det inte längre är en fröjd att läsa vad som skrivs här.

Av anon95510

En sådan "funktion" ska ju tillfrågas användaren vid installation...det ska inte behöva letas upp i alternativa forum. Jag ångrar inte en sekund att jag dissade min stationära PC och gick över till OS X.

Av anon95510

Jag såg en kul meme på Facebook om detta...

Ägaren till Swefilmer riskerar 15 års fängelse. Hagamannen dömdes till 14 år och släpptes 6 år tidigare.

Sverige i ett nötskal.

Skickades från m.sweclockers.com

Av anon95510

@cheben:

Vi har nog rätat ut lagar och villkor när det väl kommer, oroa dig inte.

Av anon95510
Skrivet av HWS:

Ni pratar ju om hur det är precis nu, när det (nästan) inte finns några autonoma bilar.

I framtiden kommer det givetvis prövas.

Ännu längre fram, när alla bilar kör själva, så tror jag att själva ägandet av en bil kommer försvinna. Istället blir det självkörande bilpooler, som man betalar en avgift till, och i den avgiften kommer ju en säkerhetsmarginal finnas för sånt här. Blir det till exempel i snitt en olycka på 100 körtimmar, så kommer 1/100 av kostnaden ligga i avgiften per timme.

Så...du skapar ett ämne om något som inte egentligen finns, ett icke-problem som inte GÅR att diskutera? Hyr du ett sådant fordon så borde du ju bära ansvaret. Hyr du ett sådant fordon är du tillfällig ägare och återigen, bär ansvaret. Du får skriva ett fiktivt användaravtal så kan vi ju fantisera lite till? Alternativt leta upp ett redan befintligt avtal som sådant och se vad det står där?

Av anon95510

Ägaren, så klart. Kör du och krockar med min bil, är det jag som får skiten. I bästa fall kan jag kanske glädja mig med att du blir av med körkortet om du blir tagen på plats, men i övrigt är det jag som får ta smällen.

Av anon95510

@Alling:

Internet skulle ju dessutom bara vara en 'fluga' och passera ganska snabbt. Snacka om miss i det uttrycket.

Av anon95510
Av anon95510

@Vaun:

Efter mitt inlägg är ju inget argument. Vad gäller löneförhandlingar är det aningen annorlunda, eller tänker du bädda din säng och gå ut med soporna där med? Det är ju även lite skillnad på att vara ett barn/minderårig kontra vuxen och arbeta på 'riktigt'.

Av anon95510
Skrivet av Rydisen:

Ska du inte ge dina barn någon månadspeng alls?

Du missade poängen. TS ska "förhandla" om högre månadspeng för...ingenting. Att köpa en kebab för 70kr är inte att lära sig hålla i pengar.

Skickades från m.sweclockers.com