Inlägg

Inlägg som Exxon har skrivit i forumet
Av Exxon

Dubbla möss o kb windows 10

Som topic, har dubbla skärmar och vore fint o köra en mus o ett tanhentbord på vardera skärm, mao man kan surfa i par, eller barnet spelar på en skärm och jag surfar på en annan.

Av Exxon

Antar att det inte bara kommer att vara skins, kommer säkert va större bagspace, större bank och fler karaktärslots eller liknande som gör att de som spelar spelet med flera klasser "måste" köpa detta för att kunna spela fullt ut. I D3 är det ett helvete när säsongen är slut och allt ska få plats i banken (spelar olika klasser, samt att blizz ändrar ju set items ibland så man måste ju hoarda saker)

Av Exxon

Jag tackar för tipsen 👍, har kört avg free sen jag köpte datorn och aldrig haft problem så det kanske blir det igen då. Surfar iofs aldrig runt på suspekta sidor heller 😀

Skickades från m.sweclockers.com

Av Exxon

Köpt ny dator med windows 10, vad bör jag göra först?

Köpt ny dator från komplett, en a140 från komplett.sea140

Bytte upp mig från en sju år gammal dator med windows 8.0. Är ju win10 i den nya och undrar vad det är för inställningar jag ska ändra för att slippa att m$ samlar in all data om mig, nåt som ska avintalleras? Funkar defender som ok virusskydd? Nåt spyware program man bör ha? Kikade lite i tråden om rekommenderade programvaror också och fick lite tips 👍

Av Exxon

Tack, beställde en, hoppas det funkar

Av Exxon

Bluetooth dongel och skicka ljud till hörlurar windows 8.0

Går det att köpa en bluetooth dongel typ denna Inet Bluetooth dongel , koppla in och ansluta ett par BT hörlurar?

Googlade lite och windows saknade stöd för A2DP men trådarna va ju sen 2014 eller så, så det borde funka nu?

Tanken va o skaffa nya hörlurar, men kom på att jag har ett par sköna arbetslurar med mic som jag kunde använda istället

Av Exxon

Köpte en Tv och en tvättmaskin, min gamla tv va 10år och två hdmi ingångar slutat funka, tvättmaskinen var stötdämparna trasiga på och va ca 15 år. Sparade väl en 1000 lapp eller två.

Av Exxon

Kan tipsa om kings bounty spelen.

Darks Side
Armored Princess
Warriors of the north
The Legend
Crossworlds

RPG och strategi spel, turnbaserade strider. Många timmars nöje för lite peng.

Av Exxon

Ska testa airparrot ikväll igen, testade för några år den och då funkade det inte så bra, har några region 1 dvds liggande som inte funkar på xbox one / ps3-4, alternativet är förstås och rippa dom och köra i ps3:an

Av Exxon

Skamlös bump, nåt nytt på denna fronten?

Av Exxon

Tack för alla svar , blev massa tekniskt som jag inte fattade riktigt. Kollade på Ubiquiti på inet och undrar om detta skulle funka.

Router på Inet

Wifi longrange

Tanken va Fiberjacket i kåken ---kabel---router---kabel---wifi longrange.

Jag är riktigt nätverks noob när det gäller protokoll / standarder osv. Men vill ha minst 4st Lan portar och bra räckvidd på wifi,
skulle detta två funka till detta?

Av Exxon

Fick tips på dessa som skulle funka Mesh TP link, Då får jag en puck på varje våning så då är ju inte wifi nåt problem, tyvärr får jag ansluta allt trådlöst då larmet kräver kabel, men det kanske finns nån switch jag kan köra.

Nån som har erfarenhet av routrarna som länkades ifråga om wifi räckvidd? Har 1,5 planshus med källare.

Ownit fanns med som val faktiskt. Det är kommunen som äger fiberkabeln om det nu spelar nån roll.

Av Exxon

Fiber idag 7/8, hjälp med val av leverantör och router.

Fibern kopplas in i huset idag och har lite olika leverantörer att välja på.

Telia, viasat, bahnhof, bredband2, boxer, comhem. Finns en uppsjö till att välja på i stadsnätet, men dessa är de enda som jag hört talas om.

Vi kommer inte ha nån TV genom fiber då vi endast ser på netflix och hbo. Har 6st fasta punkter som det kommer dra kabel till (tv, apple tv, datorer, tvspel,larm), samt flera surfplattor, telefoner, tvspel genom wifi. Har telia adsl idag och routern som följer med har inte täckning i hela huset så jag fick köpa en förstärkare. Skulle vilja ha en router med lite drag i wifin, antar att asus routern för 4500:- är bra men kanske lite dyr =).

Leverantören funderar jag på bahnhof (inte för att jag har nåt att dölja utan mest för att det inte är telia eller viasat). Hastigheten 100/10 räcker fint då vi har ca 8mbit idag och det funkar för det mesta, utom när pappan spelar diablo och alla ser på youtube samtidigt

Av Exxon

Kompletts månadens dator, prisvärd eller vänta?

Månadens dator är i135 och är prisänkt med 2000:- , tänkte att det kanske va dags o köpa ny dator. Är det nåt att slå till på för de pengarna?

Nåt man bör ändra på? Funderade på att ta en silent låda ev. Kan tänka mig att lägga till max 1000:-

Eller ska man vänta på nåt nytt som lurar runt hörnet? Tänker man på det viset så blir det ju aldrig nån ny dator iofs

Av Exxon

Får så på min gamla dator ibland, då drar jag ur sata disken och stoppar tillbaka och då funkar det. Aldrig brytt mig om att felsöka mer än så. Händer va 10:e uppstart på den och sata trixet funkar varje gång. Givetvis har jag testat att starta om flera gånger men får bara no signal tills jag drar ur hårddisken och stoppar tillbaks.

Av Exxon

Tackar, får prova det efter julen, vill ju inte förstöra den trevliga julen med ett krånglande OS från M$

Av Exxon

Kan man gå från windows 8.0 till windows 10?

Eftersom nån kommer att fråga varför jag inte har 8.1 redan så:

Varje gång jag startar om datorn så frågar den om jag vill uppgradera till 8.1 , detta testade jag för 7-8 månader sen, då laddade den ner patchen och började installera, nån timme senare kom ett felmeddelande upp, googlade och va nåt fel som flera fått och va tydligen relaterar till trådlöst nätverkskort. Man kan ju undra om det kanske funkar att köra till 8.1 nu om windows ändrat sin 8.1 patch ?

Vore ju smidigt att hoppa direkt från 8--->10 iaf. Läste nånstans för ett tag sen att den möjligheten skulle komma, den kanske redan har gjort det?

Av Exxon

Gått över till android från IOS, ändra emojis?

Köpte en Z5 compact för nån vecka sen då min gamla Iphone 4s gick i graven, övergången till android har ju gått väldigt smärtfritt tycker jag. Det som jag stör mig på mest är att androids emojis är så himla fula, skulle vilja ha så de ser ut som IOS varianten. Laddade ner nån fontpack på playstore men fick det inte att funka. Nån som kan hjälpa mig tips på nån app man kan ladda ner eller hur man bär sig åt. Behöver inte ha de nya som kom i ios 9.

Av Exxon

Steam 40 euro nu fram till 3:e nov.

Av Exxon

GTA V Ska börja spela online, tips inför starten.

Köpte GTA V på steam och ska testa lira lite online, då jag vart grymt sugen på hotrodden och likbilen, med köpet förljde 500.000 i online pengar. Läste nånstans att man "får" en bil i nån tutorial som man snor, tips på bil man bör sno för att underlätta senare i spelet, gärna med en karta vart de kan finnas. Spelat de andra i serien men aldrig GTA V. Vad gör man för mest cash / timme då halloween bilarna va dyra så vill man ju få råd med båda innan de tas bort. Finns ju hur mycket som helst på youtube men de är från tidigare patcher så man vill ju inte kuta omkring bara för att komma på att det är patchat.