Inlägg

Inlägg som waspman har skrivit i forumet
Av waspman
Skrivet av Laxpudding:

Tror inte just denna TV:n tappar wifi mer än andra. Däremot är Wifi av sin natur opålitligt.

Det kan vara din granne som kör microvågsugnen på andra sidan gipsväggen eller vad du nu har. Eller din någon i ditt hushåll som kör en micro. Det kan vara störningar från andra Wifi-nät och andra radionät och utrustning som stör och slåss om radiofrekvenserna. HDMI-kablar kan störa och störas av radionät som Wifi och Bluetooth, därav kvalitetskrav på skärmning av certifierade kablar. Vrider du TV:n 90 grader kanske det inte blir några problem alls. Eller ännu värre. Flyttar du på din router kan det blir värre – eller bättre. Byter du kanal på nätverket kan det bli värre – eller bättre.

Orsaken till att man kör kabel är just denna. Det är pålitligt. Wifi är inte pållitligt.

Ok, tack för ett utförligt svar

Av waspman

Är det vanligt att denna modell tappar wi-fi? Min tappar det relativt ofta. Har senaste uppdateringen och inställt på att hämta tid och datum.
Har pratat med Sony support och de sa att man ska använda kabel, vilket inte är godtagbart.
En tv i denna prisklass ska väl ändå klara av wifi...
Uselt så det förslår!!

Av waspman

Då var tv:en iaf inköpt 🙂
Nu blir det till att roa sig med att ställa in bilden.

Skickades från m.sweclockers.com

Av waspman
Skrivet av joeldeluxe:

Jag tror inte TVn kommer sänkas så mycket mer än det med tanke på att Elgiganten mfl sålde den för samma pris på Singles Day, så det är en bra affär oavsett!

Det lutar åt att man åker och köper den, trots allt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av waspman
Skrivet av joeldeluxe:

@waspman:

Köp nu hos en återförsäljare (Hifiklubben eller Elgiganten) som kan matcha priset exempelvis om den skulle släppas billigare på Black Friday. Då kan du få tillbaka mellanskillnaden och slipper trängas med andra

Edit: Ser att de är Power, jag tror att båda ovannämnda återförsäljare kan matcha i butik

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5059840

Det är den lokala handlaren som har erbjudandet. De tillhör audio video, men kör egna kampanjer. Fördelen är att jag kan få tv:en direkt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av waspman
Skrivet av Laxpudding:

@waspman: Om du väntar till Black Friday vet du om det var värt att vänta eller inte.

AG8 är annars en bra modell där AG9 främst tillför många fler funktioner, finesser och snabbare system. Samt något bättre bild.

Du har helt klart en poäng där
Tack för informationen mellan AG8 och AG9 👍

Skickades från m.sweclockers.com

Av waspman

Sony oled 55AG8 15990

Såg att Sony 55 AG8 nu ligger på 15990.
Frågan är om detta är det billigaste priset, eller om den möjligen blir billigare under Black Friday?
Ska man slå till eller vänta?

Av waspman
Skrivet av Jeddan:

Jodå, jag har det på min 925, fick uppdateringen till det efter en dag, bara att vänta och se

Ok, då får jag ge mig till tåls och vänta en dag

Av waspman

Var iväg och köpte mig en Lumia 925 då min 920 är på väg att ge upp. Men döm av min förvåning då denna 925 saknar samtal+ smsfilter. Försökt att installera denna via syspush men den går inte att starta. Ska inte denna funktion finnas även på 925:an?

Av waspman
Skrivet av djaxxo:

facebook däremot har blivit riktigt grymt, jag är med och kör facebook beta som får alla senaste uppdatering M.m innan officiella appen för detta. Just nu har jag inga synpunkter på dåliga saker på betan, den blir bara bättre å bättre varje vecka. Där uppdaterar dom appen väldigt flitigt. Och för att klargöra vilken app jag snackar om så är det Facebooks egna officiella och deras beta app, alltså inte tredje parts bajset som finns.

Var får man tag på denna facebook beta-app då?

Av waspman
Skrivet av PeterMagnuss0n:

Skulle behöva lite tips på en ny mobil, har börjat fundera på att låte min Nokia 920 få vila lite på grund av en totalt misslyckad Facebook app. Jag använder bara Facebok till att chatta och är därför beroende av ett fungerade notifikationssystem för det. Jag använder min mobil till att kommunicera så chattappar som Facebook, Whatsapp, Viber och Kik mm måste fungera.

Eftersom jag förmodligen kommer gå tillbaka till Windows Phone när detta är fixat vill jag inte lägga för mycket pengar på en ny mobil men samtidigt inte ha en skitmobil så den mobil jag har tittat mest på är Nexus 4.
Lite över 3000 kr kan man få den för men finns det några liknande alternativ som man borde kolla på eller är det den bästa mobilen för det priset?
Mobiler som är billigare funkar också men då ska dom vara bra.

Nu är väl ändå inte facebookappen så dålig, den uppdaterades igår. Kanske inte löser allt men mycket bättre än vad den var innan.

Av waspman
Skrivet av MrPhilicorda:

Det är väl den senaste?

Edit: Du menade säkert 1232.5957.1308.0017, du hade en etta för mycket på slutet.

Japp, precis vad jag menade. Ja du verkar ha rätt angående att det är den senaste. Dock så saknas det en del som följde med den uppdateringen, typ utrymmeskontroll m.m.

Av waspman

Har fått återställa min telefon då den började strula och tappade nätet hela tiden. Men hur gör jag nu för att uppdatera programvaran så jag får den senaste?
När jag söker efter uppdatering så säger den att den har den senaste, men det har den då rakt inte. har efter återställning 1232.5957.1308.00117

Av waspman
Skrivet av stelex:

Kan det inte ha med att göra att din operatör gör uppdateringar i nätet?

Skrivet av Returburk:

Hade samma igår på dagen och fick starta om den, och exakt samma i morse. Riktigt störigt. Har tele2.

Har damm i frontkameran, blixten funkar inte, ibland kan jag inte lägga på och nu detta.

Måste jaga fram en telefon så denna kan åka på reparation.

Har faktiskt ingen aning om så är fallet. Jag har Telenor, men det kanske är så att de håller på och uppdaterar. Det är iaf riktigt störande.

Damm i frontkameran har även jag, verkar var många som har det.

Av waspman

Min Lumia 920 har börjat bete sig konstigt...under natten, oftast då, tappar den nätet och det står då ingen tjänst på morgonen när man vaknar. Detta betyder att ingen kan nå mig. Man får då genomföra en omstart av telefonen, men sedan händer samma sak nästa natt igen. Någon anna som har detta problem?

Av waspman

En skum grej...när jag gick o la mig hade jag 100% batteri....sex timmar senare var det nere på 27%. Ingeng uppkoppling på eller wifi, utan den ligger i standby. Fler som råkat ut för detta? Är det någon bugg eller kanske detta bara var en tillfällighet?

Av waspman

Har införskaffat mig en 920 o bytt från min 900. Men på min 920 saknar jag sms-bekräftelse som jag hade på min 900. Är det så för er också eller har något gått fel. Har Telenor...

Av waspman

Brännarprgm hittar inte min dvdrom

Har en ACER 5930G och när jag installerat brännarprogram så säger de att de inte hittar min brännare!!?? Fattar inte varför, någon som vet vad som eventuellt är fel.

Av waspman

Istället för att skapa en ny tråd då...är det någon som vet om mediamarkt har kvar Acer Aspire 5930G. Tänkte framförallt då på butikerna i Växjö alt Kalmar.

Av waspman

Ajdå, det där lät inte bra alls. Man kanske får tänka om...