Inlägg

Inlägg som Anguzz har skrivit i forumet
Av Anguzz

@fiisken Det var ju synd att jag såg det lite sent, för jag hoppade in i Alliance. Jag spelade knappt Horde alls när det begav sig i vanilla, så jag kanske startar om som horde istället då

Skickades från m.sweclockers.com

Av Anguzz

Försökte hoppa in på Gehennas, men med 21000 i kö så kändes det mer eller mindre lönlöst Suttit i kö till Noggenfogger ett tag nu och vet inte vad jag ska välja när jag kommer in. Spelar ni sweclockare Horde eller Alliance på Noggenfogger?

Av Anguzz

Om du fortfarande är intresserad så finns mitt tidigare tips "Bannermen" på Steam sedan någon vecka tillbaka. Det sägs vara en blandning mellan Warcraft och Age of empires. Jag hoppas själv få tid över att testa det någon gång snart, när jag lyckas slita mig från mitt Nintendo Switch

Skickades från m.sweclockers.com

Av Anguzz

Det är ett spel under utveckling som heter Bannermen. Det ska komma ut i vinter enligt deras steam-sida och det verkar lovande

Skickades från m.sweclockers.com

Av Anguzz
Skrivet av fesoj:

Intressant, tack, skickade in en anmälan. Finns det en "officiell" recruit-tråd här på Swec? Det borde göra det, vore kul om så många som möjligt kommer in i samma guild

Det finns Av någon anledning kan jag inte klistra in länken med min telefon, men sök på "World of Warcraft Classic guild" i forumet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Anguzz
Av Anguzz

Köpte mitt Asus 1070 STRIX i september 2016 för 4688 spänn, inkl. frakt. Jag är glad att jag inte väntade längre, kan jag ju lugnt säga.

Av Anguzz

Jag kan rekommendera att provsitta ergonomiska stolar, gjorda för arbete, såsom Kinnarps exempelvis, främst då givetvis ifall du planerat att sitta vid datorn längre sessioner.
Jag köpte mig en sån här för några år sen:
https://images.pricerunner.com/product/400x400/1662139070/Mal...

Den kostade 9500:-, vilket givetvis inte är billigt, men då jag har haft problem med ryggen pga tungt arbete och sitter några timmar från och till så är den guld.
Det första jag märkte när jag köpt den var att man de första veckorna fick träningsvärk i låren och det är väl förmodligen pga att den tryckavlastar muskelgrupper och delar såsom rumpa och svanskota, som belastas när man sitter i vanliga stolar.
Man får väl se det lite som när man köper en säng. Använder man den mycket så är det värt det i det långa loppet.
Det är klart att det sved att behöva lägga ut så stora pengar, men man kan kanske försöka kolla runt efter begagnade arbetsstolar till en början. Det gjorde jag själv, men jag hittade ingen som passade mig då.

Av Anguzz
Skrivet av Mögel:

Mycket vacker whisky! Har ett par sådana själv i skåpet, här hemma

Av Anguzz
Skrivet av RaekmAcKaN:

Har tyvärr 20 mil till närmaste MM, så då blir det ju hemleverans tyvärr. Hade varit smidigare att plockat upp något från Elgiganten eller NetonNet just av allt skit som kan bli.

Problemet jag hade var att Mediamarkt försäkrade att jag skulle få en leveransbekräftelse av DHL 30 minuter innan de är på plats. Det lät ju bra, eftersom jag då inte behövde vara hemma från jobbet 2-3 timmar för att ta emot leveransen. Det visade sig dock vara så att en sådan bekräftelse är en tilläggstjänst, vilken är upp till Mediamarkt att beställa av DHL. Detta var inte betällt enligt DHL, vilket resulterade i att jag fick ringa många gånger till både MM och DHL, men som ändå visade sig vara fruktlöst. Jag fick helt enkelt själv se till att någon var hemma under leveranstiden. Vissa chaufförer är dock snälla nog att ringa innan ändå för att bekräfta att någon tar emot leveransen, men det är helt vansinnigt hur svårt det ska vara att garantera ett samtal till kunden som tar max 30 sekunder. Jag fick dock ett samtal iaf, men det är ju bara ren tur som sagt.

Jag rekommenderar fortfarande TV'n för det priset och har du någon på plats vid hemleverans så är det perfekt. Jag har inte för avsikt att skrämma dig, (även om mitt tidigare inlägg kanske ser ut att luta åt det hållet ) utan jag delar endast med mig av min erfarenhet.

Av Anguzz
Skrivet av RaekmAcKaN:

Sugen på en TV, 55-65" lägger helst inte mer än 10k då jag knappt kollar tv som det varit nu.

Elgiganten och NetonNet finns på hemmaplan,

Finns ett Xbox one S i hemmet också.

Om det köps en TV ersätter den en Plasma från säkert 10 år tillbaka.

Jag kan skriva under på att det är en underbar TV. Köpte den för samma pris under Black Friday. Se bara till att du inte beställer hemleverans från Mediamarkt, för det var ett rent h*lvete att få dem att samarbeta med DHL tydligen.

Av Anguzz

Fick hem min OP5T (8/128) i veckan och måste säga att det är en helt fantastisk telefon! Har haft OP1 och OP2 innan och jag har varit nöjd med pris/prestanda och OP5T fortsätter på samma spår.
Beställde under black friday, då de hade 50% rabatt på en extra dash charger, så det fick bli en sådan, ett plånboksfodral och ett extra skärmskydd. Plånboksfodralet överträffar förväntan och är riktigt läckert och slimmat. Dock får man nog bara plats med ett, kanske två kort. Inga problem för min del då jag ändå använder "korthållare".
Betyget blir 1+5 av 5 möjliga

Av Anguzz

@anon200632: Det var därför jag skrev: "(ifall du inte tänkt uppgradera om något/ett par år igen)".
Med det menade jag inte att 8600K inte kommer vara dålig inom ett par år, utan jag menar mer att de extra pengarna han lägger ut på en i7a idag jämnar ut sig med tiden, då jag åtminstone får anta att 8700K håller längre än en 8600K.

Av Anguzz

De extra pengarna du lägger på en 8700K jämfört med 8600K kommer du få igen i "framtidssäkerhet" (ifall du inte tänkt uppgradera om något/ett par år igen). Jag skulle inte gå på annat än i7, nu när spel drar nytta av fler kärnor och trådar.

Av Anguzz

@jsf: För att spelet släpps den 17e? Du bör väl kunna spela den 14e då.

Av Anguzz

Som många andra skrivit här så handlade allt om communityn. Bara grejen att springa runt i IF eller Stormwind och möta folk som vinkade eller kastade slängkyssar var ju roligt Får verkligen hoppas vanilla dyker upp innan 2019

Av Anguzz

Jag var dum nog att förbeställa spelet i förrgår från Spelbutiken.se, men har nu efter att ha sett FZ's artikel, skickat mail och bett om att få häva köpet (Code via email). Då jag inte fått koden än så hoppas jag att det inte skall vara några problem att få pengarna tillbaka, men man vet ju aldrig. Kände att jag helt tappade lusten för spelet nu.
Jag ville egentligen inte förbeställa, men när spelet är så stort och man sitter på 30mbit ADSL så ville jag kunna ladda ned i förväg. Blir så förbannad och trött på hela upplägget..

Av Anguzz

Detta låter skitkul! Jag hoppar gärna med när det beger sig! Glömmer aldrig känslan när man startade sin första karaktär i vanilla (dwarf hunter). Alla möjligheter och outforskade områden som låg framför en. Vilka tider

Av Anguzz

@SvanteP:
Kommer nog att köra en gnome mage till att börja med Jag levlade aldrig upp någon karaktär till 60 faktiskt. Startade hellre nya gubbar, då jag tyckte startområdena var roligast

Av Anguzz

@dennisdvdr:
Det är redan åtgärdat