Inlägg

Inlägg som maniac har skrivit i forumet
Av maniac
Skrivet av Fatmajk:

Same same! Man var väl typ tvungen att skapa ett Steam konto för att lira HL2 då vill jag minnas?

Jo så var det. Minns däremot inte om det var always online eller om endast en aktivering behövdes. Valve fick i alla fall en del kritik om att ett Steam-konto krävdes för att spela HL2.

Av maniac

Skapade mitt konto i samband med releasen av Half-Life 2 (snart 20 år sedan).

Av maniac

Många gissningar, ingen MÖP direkt.

Av maniac
Skrivet av pekkasteele:

Ja det hände för mig en gång n är jag körd Steel hunter.

Märkligt, just WoT har alltid varit väldigt stabilt. Fram till nu.

Såg på Reddit att det är fler med samma problem. Får hoppas att WG går till botten med detta. Det är lite frustrerande när spelet fryser under ett slag eller när man är på väg in i ett.

Av maniac

Är det någon annan som har problem med att klienten kraschar efter senaste uppdateringen?

Klienten fryser med bild och jag kan höra ljud i ca 30 sekunder, sedan blir bilden svart och ljudet försvinner också. Jag kan tabba ur spelet men kan endast se startmenyn. Skrivbordet skyms av den frysta WoT klienten så det är svårt att stänga ner via aktiviteshanteraren. Endast omstart hjälper.

Av maniac

Jag har också många goda minnen från Ignition. Minns att vi spelade det på LAN när de begav sig, hysteriskt kul var det.

Och Dice har ju gjort flera fantastiska bilspel som Rallisport Challenge 1&2 samt Motorhead. Synd att de inte gjorde fler.

Av maniac

Bättre än racet

Av maniac

Hemma endast en 34" ultrawide. Hade varit fint med en extra monitor i stående format som är lika hög som en 27" för webbläsare, musikspelare osv. Dock inte hittat ett vettigt alternativ.

På kontoret har jag dubbla 27" bildskärmar.

Av maniac
Skrivet av hulkenstrong:

Sist öppna sida/flik(ar).

Samma här.

Av maniac

Just sett klart True Detective S4, nere med S2 och S3 som var ok på sin höjd. S1 är fortfarande det bästa i TV-väg på mycket länge.

Påbörjat Fargo S5 som startar rätt lovande

Av maniac

Haft samma bakgrund i flera år

Av maniac

Är rädd att denna säsong blir en repetition av 2023. Så otroligt tråkigt med denna dominans av endera teamet hela tiden. Är det inte Mercedes är det Red Bull. Fast när Mercedes var på topp så hade i alla fall Hamilton intern konkurrens av team kollegan som också lyckades vinna mästerskapet en gång.

Av maniac

@Viper_82, @Matjon och @anders190
Det var jag som nämnde att Ecto-1 går i "pension" i år, dock 31 Dec. Är några kreatörer på Youtube som nämner några set som på väg att fasas ut under året, däribland Ecto-1. Antar att de är duktiga på att skapa FOMO

Av maniac
Av maniac
Skrivet av Alexraptor:

Använt skick eller köpt nytt?

För Lego har ju faktiskt garanti på att alla/rätt bitar ska finnas med, så kontakta dem i så fall så borde det gå att reda ut.

Helt ny, antar att det kan hända. Kontaktade supporten

Skrivet av sweisdapro:

Men venator saknade en 2x1 plate, fick den på tre dagar av legos support

Det är iofs lite imponerande att bara en bit saknades på en så pass stor modell.
Kontaktade deras support, var väldigt smidigt faktiskt

Av maniac

Hur pass vanligt är det att det saknas bitar? Min Delorean saknar en genomskinlig 1x1 bit till strålkastaren. Samt en 1x4 bricka, men den går inte att se att den saknas. Riktigt roligt bygge annars

Av maniac
Av maniac
Skrivet av tonii:

Lego hade rea under BF 2023 men dom priserna man sänkte till låg inte lägre är vad andra återförsäljare brukar ha som normalpris. Generellt brukar det vara dåligt med rea på just lego oavsett vart man handlar det någonstans.

Tack för svar. Då är det egentligen bara att slå när som

Av maniac

Vilken rolig tråd. Älskade Lego och Technic som barn, har kvar någon enstaka modell.

Har fått upp intresset igen och har köpt några set senaste tiden. Är väldigt sugen på Ecto-1 (Ghostbusters bilen). Ni som har koll, brukar Lego ha rea? Såg att den modellen kommer att utgå under året så jag funderar om man måste slå till så fort som möjligt eller om man kan ha is i magen och vänta på en eventuell rea? Vad tror ni?

https://www.lego.com/cdn/cs/set/assets/blt82c1d28894d6bd7f/10274...

Av maniac

Ouch. Videon och artikeln kastar ljus på den kaotiska utvecklingscykeln. Inte undra på att det blir som det blir när man tar in konsulter för allt.

Artikel The Drive: https://www.thedrive.com/news/forza-motorsport-developer-shar...