Inlägg

Inlägg som puma_bigpower har skrivit i forumet
Av puma_bigpower

Ahh ma gadh vad coolt. Solklar femma!

Av puma_bigpower

Men jag vet ju inte om de funkar me 2 st de e ju inte ett de e frågan om utan 2!

Av puma_bigpower

Tagit sönder en raminnes port:(

Ja nu är det så att jag har råkat ta sönder ett av mina ramminnen och ramminnes platsen. jag har detta moderkortet: http://www.datorbutiken.com/home/default.aspx?Product=ASA8N-S...
Just nu har jag ju bara ett rammine i men kan jag köra 2 i de svarta portarna för i manualen till modekortet står det att man bara ska använda de blå platserna men funkar det att köra bara 2 i de svarta platserna eller måste jag köpa ett nytt moderkort om jag ska kunna köra med flen en 1 minne?

Tacksam för svar:D

Av puma_bigpower

Startar inte efter omstart...

Hej!

Ja som rubriken säger så när jag startar om datorn så kommer den fram till den skämen där windowsloggon och den lilla plutten som rör sig är. Sen när inloggnings skärmen ska komma fram så blir skärmen helt svart och så kan man inte gör någonting.
Och om man stänger av den och startar den igen så händer samma sak, och det går inte och starta den i felsäkertläge heller.
Detta har hänt ett flertal gånger och jag har provat och instalera om windows också.
någon som har haft samma problem eller vet hur jag ska lösa det??

Tacksam för hjälp.

Av puma_bigpower

ja men min fryser helt så man måste starta om den...

Av puma_bigpower

Datorn hänger sig...

Ja som rubriken säger så hänger sig datorn iblan bara så där utan att man gör något krävade...det har hänt en gång när jag bara satt och kollade på film och en gång när jag skulle öppna kontrollpaneln och nån mer gång när ja inte komer ihåg vad jag gjorde. och så om man stänger av den med startknappen och sätterigång den direkt så stannar den bara och tuggar vid windows start skärmen och inte kommer nån stans. men om man väntar nån minut och sätterigång den då så går den igång som det inte har hänt något.
nån som har samma problem eller vet något man kan göra åt det??

Tacksam för svar//Sigma

Av puma_bigpower

det kan väl inte skada att pröva? kolla i mobo-manualen om mobot klarar sata2...

Av puma_bigpower

välj razer..e den skönaste musen jag har använt:D