Inlägg

Inlägg som Jabl har skrivit i forumet
Av Jabl

Finns det bild på framsidan?

Av Jabl

Allt på max + RT max i 3440*1440.
Frame generation på.
DLSS Quality.
Motion Blur av.
12400f+4070ti.

Perfekt för ca 50-60fps på skogsbanan, resten av spelet verkar ha bättre fps. Har kört en del på 3:de banan nu och får en avg på 88fps. Tycker detta spel funkar bra hittills vissa andra spel jag nyligen spelat så som Jedi Survivor eller TLOU har varit mycket värre med frame drops osv detta spel flyter på jämt vilket jag tycker ger en mycket mer trevlig upplevelse. Kan dock bero på att frame generation + ray reconstruction är en bra combo eller/och att jag har en för klen cpu för dom andra spelen, detta är också ett spel med långsamma rörelser än så länge så då tycker jag frame generation funkar bättre med mindre defekter.

Så med andra ord tycker jag att det rullar på bra :).

Av Jabl

Handlade nu igen med Nordeakort på Epic games store, inga problem för mig. Jag fick aktivera internetköp på appen först bara sen funkade det, och också fick man godkänna via bankid.

Av Jabl
Skrivet av THURGOOD:

Samma problem med North, på inet har datumet för leverans nu flyttats fram till i juni. Beställde på proshop där har dom nu ändrat från mitten på mars till början av april...

Köpte North på Inet för några veckor sedan när det var 15/3 som leveransdatum och fick den skickad redan den 9/3 kunde hämta ut den 10/3 så jag tror att datumen ändras för att folk köper alla som är på ingång det datumet så när alla är uppbokade/köpta så ändrar dom datum till när nästa leverans är, tror det är samma för dom flesta butikerna.

Deras support svarade mig på en dag också så helt sega verkar dom inte vara.

Av Jabl

Både Battle.net och Epic store funkar för mig iaf..

Av Jabl
Av Jabl

Slåg också till på en Demeyere, måste ju ändå köpa nya non-stick var 2-4 år så kändes värt och jag använder extra fett i dom ändå (kanske fel av mig iof) så tänker att jag testar en rostfritt stål denna gång.

https://bagarenochkocken.se/kokkarl-stekpannor/stekpannor/dem...

Av Jabl
Skrivet av ChipZ:

Köpte mitt andra par när de gick för 670kr på Amazon, har dom till datorn och är jättenöjd. Helt öppna så isolerar dock inga ljud alls utifrån.

Skrivet av Tigerhamster:

Men. Allas öron är olika. X2HR är mer lättsmält och mer allmänt uppskattad. X3 kräver mer kräm, och du ville köra den rakt ur datorn. Den har också en för vissa svårköpt ljudprofil. Det är lättare att rekommendera X2HR till dig.

Okej förstår, vilka bra priser ni hittat tack för svaren!

Av Jabl

Funderar på att köpa ett par hörlurar till datorn och kom in på X2HR som verkar vara bra och billiga för 1190kr, vad tror ni om dom? Eller är de mer värt att gå på X3 för 1490kr?

De jag har lyssnat på innan är Sennheiser PXC 550 men jag tycker dom är ganska tråkiga i ljudet men funkar väldigt bra för ANC. Så nu vill jag ha ett par med bättre ljud helt enkelt alternativt om man köper en DAC eller både och. Tack för svar!

Av Jabl

Nystartad med wow igång, spotify och chrome med en massa tabbar inklusive youtube.. 8 gig funkar utmärkt för mig iaf

https://imgur.com/a/E2KuI2s

Av Jabl

Smokey Joe & The Kid - Have a Look Out

Av Jabl

Jo men som jag förstått det ser du inte ens bios när du startar? Det kan ju vara något annat än gpu isåfall tänker jag.. Lika bra att testa allt. Men vore ju också bra om du kan testa gpu och skärm i en annan dator så du vet att dom fungerar.

Av Jabl

Har du testat att ta ut allting som inte behövs för att boota till bios? Typ alla hårddiskar osv.. Kan du pröva gpu och skärm i en annan dator? Du får nog testa dig fram för att hitta boven

Av Jabl

Jag hade samma problem men bytte till 30Hz i nvidia control panel istället så kunde jag köra allt de andra på max, ska du spela blir det ju såklart tråkigt med 30Hz men till film känns det inte som någon skillnad tycker jag.. kanske inte gör någon skillnad med lägre subsampling heller dock :).

Av Jabl

LG b7 oled 55" är ju tom billigare än Samsungen och en 65" kostar "bara" 2k extra... Oled+hdr är riktigt nice bild tycker jag iaf!

Av Jabl

Fungerar bra för mig med ett 1070ti och i5 4690k.
Kör tex Battlefield 1 och Battlefront 2 i multiplayer och de flyter på bra tycker jag.. definitivt 60+ fps.. då har jag inte allt på ultra såklart, tweakat lite med inställningarna för att slippa framedrops.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jabl

Låter annonsen ligga uppe till onsdag ungefär.

Av Jabl

Gamla delar bl.a hd5770

Tänkte kolla om någon är intresserad av dessa gamla delar:

Grafikkort:
Sapphire HD5770 1GB
Asus GTX 260

Dator 1:
MSI K9A2 Platinum
AMD Athlon 64 X2 6400
2 stycken Corsair 1GB Xms2 ddr2 cm2x1024-6400c4

Dator 2:
Asus PSQ SE2
Intel core 2 duo e8400
2 stycken PNY 2GB ddr2 64B0QJTHE8G17

Dator 3:
K8N neo 2
AMD Athlon 64 3500
Radeon 9800 pro
2 stycken TwinMOS 256MB ddr pc3200
2 stycken 256MB pc3200

Moderkort:
Ett oanvänt K8N neo 2

Finns även ett stort och tungt chassi (silver) samt ett nättagregat i (q-tec 500w).

Om någon är intresserad är det bara att buda, jag bor på södermalm i stockholm så ni får gärna hämta upp sakerna alt betala frakt.

Läs hela annonsen här

Av Jabl

@XripperX: Absolut det hade varit bättre men han var så otålig så det fick bli de paketet jag plockade ihop han ville gärna ha det samma dag så.. men tack ändå för hjälpen!

Av Jabl

Jag har försökt övertala han till det men han vill hellre köpa nytt