Inlägg

Inlägg som Pvt_Rinzler har skrivit i forumet
Av Pvt_Rinzler

Ska bli kul och se på den skäggiga Enders hur nöjd han blir över det. Har förberett med popcorn och läsk För övrigt har jag inte sett några fuskare nu på flera dagar i Bf2042. Även de har tröttnat på spelet

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

Jo men nu är 2042 officiellt dött, då vi får inget mera mer än in-game challenges och events. Kommer vara lång tid tills nästa höst. Battlefield V funkar, men där är fuskare ännu, trots anti-cheat. Aja jag kör Rush XL / SMG Rush, sjukt intensivt hahaha

Ja spelet är redan på väg mot döden känns det som. Kan inte vara många som spelar med tanken på hur usel netcode är nu. Man spelar mot folk från hela världen nu känns det som och ping graffen hoppar runt som fan. Jag har fått sådana spikes nu att dator fryser mitt i en fight och då börjar det flasha runt med den där diagramen.

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

Vetetusan haha

Haven och Redacted Inf Conquest

<Uppladdad bildlänk>

Äntligen ehehe, men nu är det paus och Dragons Dogma 2 ska klaras av. Vilket spel, jag som tänkte hoppa över den.

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

Då funkar den verkligen inte, var en snubbe med 55-2 sprang omkring med LCMG och headshotade alla. Låg rank och tiotalet timmar speltid lol

Är det en kille som hette något med Bagg?

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

Mjo, men anti-cheat har inte aktiverat ännu dock.
Är där en spelare med DouYu i sitt nick så lämnar jag direkt. Ja jag vet att det är en kinesisk livestream, men den är 100 % fuskare hur man än vänder och vrider på det. Jag menar, har muppen 15-0 bara HS med railgun efter 2 minuter så..

Den är aktiverad i Bf2042. Det var det jag menade att man har sett BF5 fuskare i BF2042 som redan springer runt utan påföljder.

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

Så bra var tydligen EA Anticheat? 🫣

Skrivet av jodali:

Den där tjomen:( Sprang på honom vid flera tillfällen samma dag, första gången i samma team, hen var inte med från start men 2/3 delar in i matchen så var det 100+ kills och 3-4 death. Såg honom ingame och det såg inte rätt ut på något sätt. Skrev i chatten att han kunde väll lägga ner ”det där” och lämnade. Sen dök han upp i flera andra matcher och då la jag ner för dagen. Efter det har jag inte sett honom👍

Den kommer inte göra något i BF5. Funkar inte i BF2042 heller. Har sett många cheaters och mot slutet innan jag tog paus såg jag minst 2 olika i Heaven med bara HK. Sen procentuellt sett är det säkert fler fuskare i BF5 än vad det är i BF2042.

Om jag ska vara ärlig så litar jag inte på EA att det är hardware cheat heller, kan vara bara massa snack för att avskräcka.
Innan Redacted försvann så såg jag en riktigt gammal cheater från BF5 som jag har sett på många banor så att den ska fungera har jag lite faith i.

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

@Pvt_Rinzler

Hahaha äntligen, herregud vad jag har saknat AK 5C

<Uppladdad bildlänk>

Fan vad du har grindat, fick mastery på den nya SMG för längesen. Hitregen var betydligt bättre nu så något har de fixat.

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

Både ja och nej om dem är köpta eller inte, dem har varit hos DiCE Stockholm i princip alltid och varit med bakom kulisserna och provat på före alla andra och spelat in klipp, med både positiva och negativa saker.
Westie tex var en STOR Battlefield spelare, men gick över till MW och Warzone och laddade upp sjukt mkt klipp, betald? Nu lirar han Battlefield igen lite med sina polare och andra YT-ers

Där är mycket negativt med 2042, tex Hourglass och tornado på kartorna, men jag spelar ändå, till skillnad från andra som grät efter 1 timmes spelande hösten 2021.
Jag har ändå hopp inför Stadium och close combat med shotgun och clays och säsong 8

Ja Stadium kommer nog vara bra. Kan man hoppas på en Stadium/Redacted 24/7 ?

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

Jo, men han gnäller om EXAKT allt oavsett vad det är. JA kartan är kass men dem som sitter och gnäller 24/7 borde gå vidare i livet, det är ett spel och personerna i frågan har INGET att komma med till EA eller DiCE med sitt gnäll.

Squid G, Thebrokenmachine och jackfrags gnäller inte som han, dem kommer med konstruktiv kritik och gillar att spela, inte gnälla.

Enders ~ 58 000 subs
Squid G ~ 97 000 subs
thebrokenmachine ~ 415 000 subs
jackfrags ~ 4 110000 subs

https://www.youtube.com/watch?v=u6ctUOdkI90

Vet inte de andra men jag har kollat ofta Jackfrags och har aldrig hört något negativt komma från honom gällande DICE eller EA. De som har sagt det minsta negativa har inte fått några inbjudningar alls från EA. Kolla bara på LvlCAP. Nu börjar han komma tillbaka, men ett tag hade de klippt helt sina relationer för att ha sa det var dåligt eller det där gillar jag inte, hur tänkte de där?

De är lite köpta och tror det är hela grejen med Creator Network att promota Battlefield. Det gör man inte om man lyfter de fundamentala problemen som finns med spelet.

Enders är ett asshole , det är ingen fråga om saken. Bortskämd unge, men han har mycket erfarenhet av FPS spel och säger vad han tycker. Vissa upplever det som gnäll och inte konstruktiv kritik, men jag fattar poängen med det han säger och en del saker är bra, vissa inte. Vi kan dock alla vara överens att det här inte är DICE längre som vi kände från gamla tiden. Det räcker bara att testa Finals, ett spel jag verkligen inte gillar, men man känner att vapenmekaniken är från de gamla DICE. BF2042 är bara en dålig kopia av DICE, men hoppet lever i alla fall hos mig.

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

Jepp, där är problem med hitreg tyvärr..

Hahahaha finns alltid dessa muppar Men prova med Blasco för att blocka spoting och placera clays, så kommer dom jaga dig istället

Klippen nedan är Enders som gråter lite igen, men han kommer aldrig komma in till EA Creators Network och få komma till DiCE Stockholm och få prova och spela ihop med devs och andra som tex Squid G och Thebrokenmachine

https://www.youtube.com/watch?v=p5v54HO4MKU

https://youtu.be/sJukYq-MsDw?si=eBaCp9B8aHgSswN3

Han är ärlig i alla fall även om han aldrig kommer någonstans. Han har en del poäng i det han säger. Mappen är inte bra om man tänker på vinklar. Om du tänker efter, nu vet jag inte hur du spelar och det kanske inte påverkar dig så mycket men spelare med mycket movement som rör sig mycket på banan uppskattar inte den här typen av banor. Kan ta ett exempel. Varje gång jag är i en fight så är jag konstant under supression från 3-4 snipers samtidigt som jag försöker träffa 2-3 personer och jag dör. Hade det inte varit så många vinklar skulle en smart, bra spelare vänt ryggen mot en vägg i en fight med så många personer, men det går inte på den här mappen. Allt destruction gör det ännu värre med hål överallt så snipers kan träffa dig från spawn. T.ex Spearhead som han har nämnt några ggr är en bättre map och det är lättare att navigera på den. Anledningen att det är så många problem med mappen tänker på spawnrapes som drabbar mig 80% av min tid beror på just mappen. Hade den varit bättre så skulle jag kunna ta mig ut ändå och komma runt laget, men här är det i princip omöjligt.

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

Haha men så är det ALLTID oavsett karta och spel. Alltid ngn mupp som sitter och campar för att hålla KDR, du försöker att leta upp muppen och t-baga rövåhålet, men då har muppen flyttat och denne dödar dig IGEN...

Gillar kartan, speciellt som defender i BT, bara köra Blasco, motion-mines och EMP-granater och blocka spoting
En runda kom attackerande lag inte förbi första sektorn när det var flera som körde Blasco

Har du märkt något kring Hitreg? Tycker den är katastrofalt dålig ibland efter updaten. Jag har så många klipp där jag skjuter en hel mag i ryggen på folk och de dör inte. Nästan lika dåligt som när spelet kom ut, men det är bara på den här mappen. Har kört lite TD och inget där.

Av Pvt_Rinzler

Jag har en hata/älska relation med den här mappen. Den innehåller både saker som jag gillar och hatar och det gör det svårt att stänga av. Jag älskar att döda campers och det är gött om de på den här mappen. Sen hatar jag att bli dödad av de. Så det blir hela tiden du din jävel du ska dö, sen bara fortsätter det. En efter en kommer nya campers mer creativa än de andra. Blir verkligen förvånad över alla platser jag blir skjuten ifrån. Hur är er känsla 🥴

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av Viktorph:

Snyggt! Jag får nog ge det lite tid kanske. Men det känns i alla fall som att det är en perfekt McKay-bana.

Bara ta Mckay, SPH och smoke granades. Du kastar smokes och klättrar upp på taket. Skjuter SPH genom hållet så några flyger iväge sen hoppar du ner och dödar resten. Sen kör du samma sak hela tiden Ibland så får du med alla ibland inte

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av Viktorph:

SPYR på den här banan. Så fruktansvärt dålig så det finns inte. Spelar ingen roll om man står i egna spawn och tittar ut i tomma intet. Kommer tanks från typ Norge och skjuter en i huvudet från halva banan. För att inte tala om att man blir skjuten KONSTANT av campers på taken.

Jag börjar anpassa mig men kul är den inte. Min bästa runda hittills med McKay 39/2😀

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

@Pvt_Rinzler

Battlefield 2042 EPIC Squad On NEW MAP with Stodeh and Westie!

https://www.youtube.com/watch?v=EmsKnk8-Jdk

Tack, har ni märkt något med hitreg? Tycker den suger efter update.
BTW jissess spelar han på 60 FOV, mår illa bara av att kolla på det Jag följer en snubbe fån England, han är sjukt grym och har satt ihop några klipp redan. Kolla på honom om du vill jämföra med den här krukan som sitter på samma plats

Av Pvt_Rinzler

Spelade mot Nickel igår som är en av de bästa BF spelarna genom tiderna och han hade också svårt att spela på den här mappen. Tror han hade 17/8 på en bana som jag spelade mot han.

Det var bara att hålla sig borta från honom inom 10m radie så hade han ingen chans Nej den här banan är inte för oss rushers.
Nu har folk också börjat lägga massa claymores på varenda jäkla trappa med

Sen tycker jag tickets går åt snabbt borde vara det dubbla.

Vi var båda överens att Haven är en sämre version av Arica.

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av Cryqer:

<Uppladdad bildlänk>

Är det någon mer än jag som får såhär? Det är endast i Battlefield 2042 jag får såhär. Jag har provat ALLT jag hittat på youtube samt olika forum när jag googlat. Jag har provat installera äldre drivrutiner utan framgång. Och igår kom en helt ny drivrutin som jag laddade ner i hopp om en fix. Men icke.. Problemet kvarstår...

Som sagt, det är endast i 2042 det inte fungerar!

Specs i signatur

Kan du testa att ändra i inställningar i My Documents och välja DX11 istället för DX12?

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

Jo det är en Mckay - madness bana, men jag kör Blasco och lyckas ändå lyckas skrapa ihop en top ~5 med XP 😎

Ge mig lite tid så jag anpassar mig Kommer blir BSV och ett hus hela rundan som Arica H. För övrigt så är det fan lättare att ta sig runt på Arica än här om jag ska vara ärlig.

Skrivet av Viktorph:

Jag har också kört runt 105 i FOV sedan Redacted och det är riktigt gött och ger bra tempo. På Haven fungerar det inte alls.

Men en annan fråga, hur tusan låser jag upp AK5C? Måste jag köpa Battle Pass för detta? På någon WIKI stod det att man skulle ha 15 000 Engineer-poäng och i spelet stod det level 19 Battle Pass bla bla. Tycker det är rörigt, eller så är det bara jag som är efterbliven som vanligt.

Jag köpte Ultimate Pass och då får man båda vapen på en gång.

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av IceKey:

Det var väl bara för att du fick usel stats i samma runda som jag var inne på Lirar för det mesta BT och Blasco för att spota och blocka. Men det är en riktig camper - map precis som Arica Harbour, bara hålla sig gömd haha

Ja vad ska man göra. Man blir skjuten från varje håll. Känns som att det är bättre att köra med Mckay och hoppa upp på högre byggnader. Försöker också att köra med AK5C, men den är lite average. Nej verkligen ingen bana för mig.

Ser fan inget med 105 i FOV på den banan heller. Allt bara smälter ihop.

Av Pvt_Rinzler
Skrivet av Swennis:

Är det fuskare med handkontroll och sån där chronus ni snackar om nu eller?

Nope riktiga PC hackers med Aimbots. Finns en hel del Chronus användare med, men det gör mig inget. Inte lika irriterande som dessa aimbotters.