Inlägg

Inlägg som MrWhizeguy har skrivit i forumet
Av MrWhizeguy
Skrivet av lsociety:

Nån som vet om det går att justera EQ på Pulse Elite om man inte har ett PS5?

På PC finns en hel del eqs du kan leka med, tror även det finns på Apple och Android, bara kika play Store eller app Store. Datorn är det nog peace EQ med GUI som jag rekommenderar

Av MrWhizeguy
Skrivet av alteam:

Samma. Hoppas på en snabb fix.

Hoppas inte, varit så alldeles för många gånger med Witcher queen

Av MrWhizeguy
Skrivet av socsoc:

Funkar kontrollerna och går att spela ifall PS5an är gömd inne i TV bänken bakom ett trä dörr? Är det dålig ide och ha den så med tanke på hur varmt det kan bli där inne?

Fungerade för mig förut, dock blir kontrollerna som sirap oftare. (Bugg dom har där man måste starta om kontrollen när det händer, kan hända även om den står på bänken… köpt 2 kontrollers pga detta i tro att det är kontrollerna som beter sig men verkar snarare vara konsollen/mjukvara)

Av MrWhizeguy
Skrivet av walkir:

Testa detta:
https://droidwin.com/how-to-bypass-frp-on-google-pixel-7-pro-...

Dvs kan du trigga igång Chrome via YouTube på det sättet på en låst lur, så borde du vara hemma sen?

Vägen in verkar vara att Google Maps triggas av nödsamtalet i sig.

Testade men det var dött lopp direkt ska nog inte laborera för mycket då den ska säljas så brickar den gärna inte även om de e kul att testa säg 5 år sedan så var det väldigt enkelt tillslut om folk hade aktiverat ADB. Går framåt med att låsa lurarna helt klart, men otroligt segt egentligen då man har precis allt i telefonerna idag

Av MrWhizeguy
Skrivet av walkir:

Vad var missvisande? Jag tycker att hans påstående verkar stämma i allmänhet för exempelvis Samsung.

Då kanske det tar 11 minuter

Att aktivera USB Debugging och ADB på låsta Android-mobiler är inte speciellt svårt.

Väl inne, så funkade följande syntax fint tidigare:

adb shell rm /data/system/gesture.key

Done!

ADB och Fastboot är mina vänner!

Android förblir ett vandrande säkerhetshål!
https://bugs.xdavidhu.me/google/2022/11/10/accidental-70k-goo...

Var ett tag sedan jag hängde på XDA-Developers, men jag tvivlar på att GrapheneOS skulle vara oknäckbart. Deras säkerhet är troligtvis riktad åt andra hållet.

🤷🏻‍♂️ hade velat se att det är så enkelt , sökte lite fort men ser ute ut att vara så enkelt på dem.

Av MrWhizeguy
Skrivet av Carliz:

Var inne på en lokal mobilreparatör och frågade om pris för byte av glas på min systers iPhone, tog inte många minuter innan ägaren till butiken började hyla Apples säkerhet och att han kan ta sig in på vilken låst och krypterad Android som helst på max 10min. Händelsen fick mig börja fundera över hur många har blivit lurat till köpa en dyrare mobil baserade på missvisande information från Apple fans?

Hade velat se honom ta sig in på pixel 7 och 8 med all data intakt. Ännu hellre med graphene OS

Av MrWhizeguy
Skrivet av jnsson:

Det finns banker i Sverige som inte stödjer Apple Pay fyi och sen stödjer de flesta banker Google Pay också. Google Drive och iCloud har ungefär samma priser mig veterligen

Japp, i stort sett samma pris.
Jag bytte för kanske en månad sedan, köpte på mig en gammal MacBook bara för att se hur pass det fungerar med bilder etc samt överföring av stora videos etc och där känns det verkligen enkelt! Det finns redan tillgänglig vilket är smidigt. Inte alls lika smidigt till min PC dock! Särskilt inte om jag skall flytta filer till telefonen, mardröm.. men det kan klart vara jag som ännu inte förstått vad som behövs av en Windows dator för att få samma smidiga flöde. Annars är det väl youtube som är den enda appen jag absolut avskyr att använda på min iPhone, komma ut från videos fungerar bara inte ibland utan jag får avsluta appen för att starta igen. I stora drag, same same helt ärligt, saknar androids gester! Betydligt smidigare för mig.

Av MrWhizeguy

Finns dessa kvar ännu?

Av MrWhizeguy
Skrivet av jungleboss:

Aha. Den har lägre sweet spot än andra aktuella VR:s? Vet du jämfört med Metas nya VR (vad den nu heter) , som jag testat?

Har tyvärr bara haft valve index, satt väldigt länge för att försöka hitta sweetspot. Men för min del gick det inte hem alls :/.

Av MrWhizeguy
Skrivet av jungleboss:

Jag har ingen PS5 just nu utan att planerat att köpa en PRO när den kommer ut. Är det värt att köpa denna VR ändå nu med tanke på priset. Eller vänta och köpa den om något år. Kanske bättre att vänta...

Jag hade väntat, med motiveringen att du kan skicka tillbaka den då om du ej är nöjd. Min åkte tillbaka, gick ej att vänja sig vid så liten sweetspot. (Kom från valve index)

Av MrWhizeguy
Skrivet av RispojkeN:

"Erbjudandet gäller ej Philips HUE, Apple-produkter, spelkonsoller, hemleverans- och installation, abonnemang samt abonnemang med telefon, presentkort, värdekort, kundbeställningar och offerter. Max 1 av varje vara per kund."

Fränt! Måste kolla om det stod i mailet jag fick förklarar saken oavsett haha!

Av MrWhizeguy
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

4. Viktigt! För Click&Collect-köp där man handlar online och hämtar i varuhus måste "Lägg i varukorg" väljas på produktsidan. Att välja "Reservera" kommer inte aktivera rabatten i kassan.

Fungerade inte för mig ÖHT med AirPods PRO, gjort det som står, är inloggad så gav upp istället

Av MrWhizeguy
Skrivet av rotkiv42:

FYI till potentiella köpar: med open core legacy patcher kan man kör nyare OS på den med, jag har samma modell och kör Monterey

Instämmer! Har samma årsmodell och kör senaste macOS

Av MrWhizeguy

Användare: @zorfex8400
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Frakt, förskottsbetalning
Produkt: MacBook pro

Positivt:

Bra packad låda, katterna uppskaddate frigoliten 😂

Snabba puckar!

Laptop I riktigt bra skick

Skickade snabbt

Negativt: null

Slutbetyg: 5/5

Kan varmt rekommendera säljaren 😊

Av MrWhizeguy

Annonsen är avslutad

Av MrWhizeguy

🤷🏼‍♂️

Av MrWhizeguy
Skrivet av Millhouse1:

haha jag köpte ps5 på BF så får se hur länge min kontroll håller jag kanske hade tur med mina PS4 kontroller

Har strul med alla mina tre kontrollers xD den senaste missade jag istället med någon... Clicky mod från Amazon.. så triggers är av eller på, och resterande knappar klickar likt en mus istället 😂 ska öppna upp den och plocka ut motorer etc när jag orkar för en lättvikts kontroll (Japp... Är en uttråkad person, behöver förmodligen ett hus)

Av MrWhizeguy
Skrivet av Millhouse1:

är det bara jag eller är det inte helt sjukt att kontrollerna redan börjar fallera? hade mina ps4 kontroller i ca 8 år där jag spelade ofta men aldrig strulade.

riktigt dåligt av Sony faktiskt! har Xbox samma problem?

Min PS4 bytte kontrollers minst en gång per år..
Min Xbox 360 hade stick drift på alla kontrollers
Min Xbox One kontroller till pc har drift.

Min summering är; alla kontrollers är skit 😊

Av MrWhizeguy

Försäljning av skärmen är påbörjad 😊

Av MrWhizeguy
Skrivet av Fearnox:

Mina fyrkant, X och O knappar börjar bli lite sega på min första dual-sense, någon som vet om dessa går att byta, vart man köper delar till det och om det är smidigt? Kanske ändå borde byta batteri samtidigt om jag ändå ska öppna handkontrollen.

Jag sprayade elektronik rengöring efter att ha öppnat kontrollen något för att skjuta upp problemet ett tag, still going strong 1 år efter "rengöring" 😂 dotterns kontroll är längre inte seg.