Inlägg

Inlägg som Danmyr har skrivit i forumet
Av Danmyr

Inga 1060-1080TI vibbar här inte..

Av Danmyr

Yawn... irrelevant

Av Danmyr

Stort grattis till tjejerna! (bonuspoäng för representationen av Lund, haha)
Instämmer dock att det känns konstigt att separera kvinnor och män inom ett område där åtminstone en novis inte förstår anledningen till varför det ens är relevant? Men oavsett, grattis än en gång!

Av Danmyr
Skrivet av Ozzed:

Gäller ju inte datorkomponenter så jag bryr mig inte

Men alla skatter var ju den förra regeringens fel och det skulle fixas bara vi fick en ny regering, sa folk... Funny how that didn't work out

Helt rätt, föregående regering och irrelevanta stödpartier har cementerat Sveriges symbolpolitik och självförakt ä/självplågeri på en nivå så få ens kunnat drömma om, grattis! 😂

Av Danmyr

Intressant hur majoriteten av "klimatinitiativ/grön industri" uppenbarligen står handfallna så fort verksamheten måste finansieras likt alla andra bolag och inte kan glida på räkmacka på skattebetalarnas bekostnad.. hmm 🤔

Av Danmyr
Skrivet av jnsson:

Typ om du inte vill hålla på o tricksa är att logga in med ett MS konto och sedan efter uppstarten logga ut och byta till Lokalt konto, går på både Home och Pro versionen. Jag kör med MS konto då jag har flera datorer och då syncas mycket av inställningarna mellan enheterna, så som Wi-Fi lösenord och andra inställningar
Går varken i Home eller Pro versionen under uppstartsguiden utan att tricksa. Går att logga ut efter uppstartsguiden.

1. SHIFT+F10
2. oobe\BypassNRO
3. PROFIT

Av Danmyr
Nytt bud: 1 000 kr För samtliga, upphämtning i Lund när det passar dig :)
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Danmyr

2700kr + frakt

Av Danmyr

400kr + frakt

Av Danmyr

Så länge konsumenterna håller i stålarna och inte betalar hutlösa priser för "marginella" generationsförbättringar så kommer priserna att börja dala på riktigt.. HOLD FAAAST gents and ladies!

Av Danmyr

Antagligen ett strategiskt beslut för att allokera resurser till lönsammare affärsområden, men "hålet" börjar se lite väl djupt ut för Intel.

Av Danmyr

Hur detta är något annat än "intetsägande produkt" är ett mysterium, känns som SWEC har blivit alldeles för "stryka medhårs" attityd senaste åren. GN och LTT framstår närmast som satan själv i jämförelse och då ska tilläggas att båda generellt förhåller sig extremt objektiva till tillverkaren eller produkten i fråga. Riktig "SKxxxT" produkt i min mening..

Av Danmyr
Skrivet av k0ffein:

Det vore naivt att tro att inte svenska politiker skulle genomföra liknande auktoritär och integritetskränkande lagstiftning även om vi inte var med i EU. Vi kan ju trots allt redan nu lägga in ett veto men det tror jag inte vi kommer göra.

Skillnaden är att vi kan avsätta våra egna politiker till skillnad från den korrupta elitistiska hären i Bryssel..

Av Danmyr

Specifikationer?

Av Danmyr

George Orwell... integritet och rätten till "privat sfär" är förlegat menar alltså en majoritet inom EU.. herregud

Av Danmyr

Kan tänka mig 3000kr för paketet, kan hämta upp i Växjö.

Av Danmyr

DT990 Pro 750kr + frakt

Av Danmyr

"From Russia with love.."

Av Danmyr

GeForce GTX 690, "två" GPU:er i ett. Annars är det nog första "TITAN" som va något i hästväg, men kostade en njure!

Av Danmyr
Skrivet av Xinpei:

Det stort om där hörde du. Just nu är södra Sverige extremt beroende av elen som genereras av vattenkraften. Tyvärr har södra delarna av landet gjort sig fullständigt beroende i och med nedläggningen av kärnkraften.

"Vi" i södra Sverige har fått ta smällen pga inkompetenta idioter i tjockhult (as usual), just saying..