Inlägg

Inlägg som MrMadMax har skrivit i forumet
Av MrMadMax

15 Oktober 2005. Köpte Halflife2. Har svaga minnen att jag inte gillade steam då men vet inte varför 😅
Känns konstigt att jag haft steam mer än halva mitt liv.

Av MrMadMax

Har en mobil med 2simkort.
Kan stänga av inkommande samtal till jobbnumret genom app.
Är det något utöver det vanliga och det funkar för mig så absolut att jag kan tänka mig ”rycka” in då jag vet att jag kompenseras för det. Det allvarliga som hänt under arbetstid så har det hänt att jag jobbat över men då har jag själv kunnat bestämma om jag vill vara kvar eller gå hem.

Av MrMadMax
Skrivet av Erik.:

Mitt skrivbord är armstödet på soffan som datorn vilar på och jag liggsitter med bena på bordet.
Så alternativen för snabbkollen funkar inte den här gången.

Det var bättre förr med fler alternativ.
https://i.imgur.com/TUgQyjz.png
Förra snabbkollen

Tänkte precis på det att denna frågan har väl kommit innan?

Men ja runt 70-75% sitta och resten stå. Har dock inte möjligheten hemma att kunna stå och jobba så kommer bli svårt med att nån en 50/50 som det ser ut nu. Jobbar i snitt bara hemma 1gång i veckan så just nu kan jag inte motivera kostnaden för höj/sänkbart

Av MrMadMax

Annorlunda men kul quiz 😊

Av MrMadMax
Skrivet av Keneay:

Köp en lott den dagen, man vet ju aldrig..

Det var en perfekt idé! Återkommer 21Maj!

Av MrMadMax

Jag känner mig kränkt. Jag har funnits sen 80-talet….men får väl skriva in 21 Maj i kalendern och se om det händer något utöver det vanliga den dagen.

Av MrMadMax

Har kört ett par trådlösa Steelseries Siberia 840 sen 2017 nu och är svinnöjd. Blir helt klart Steelseries igen när dessa ger upp. Köpte nya batterier direkt från steelseries hemsida när de gamla blev trötta.

Av MrMadMax

Har inte detta funkat ett tag? Eller kanske bara i nån beta form. Men ja väldigt bra iallafall.

Så när kommer MSN tillbaka? det får ju bli nästa steg efter Teams. 😅 hade varit kul att hoppa typ 20 år tillbaka i tiden och komma tillbaka till msn/ICQ tiden. Snabbt hem från skolan för att sätta sig och chatta.

Av MrMadMax

Gtx 1070. Klarar allt än men grafikinställningarna får man dra ner i de senaste spelen.
Så ja runt 7år gammalt. Sugen på nytt men svårt att motivera när man spelar typ 2-3 gånger i veckan. Totalt runt 8-10 timmar/veckan.

Av MrMadMax
Skrivet av användare-234:

Vad ni upplever och inte spelar ingen roll. Benchmarks visar annat. Låt mig upprepa mig: DET ÄR INGEN SKILLNAD PÅ EN DYR MOBIL OCH EN MÄRKBART BILLIGARE. DE ÄR I PRAKTIKEN LIKADANA.

???
Vad jag känner och upplever har du väl ingen aning om? Att du inte känner en skillnad är kanon bra ju 😊 benchmarks har inget med min upplevelse att göra.
Är väl isåfall samma sak om folk som vill köpa en nyare bil än en volvo 240?
Större lägenhet än 40kvm?
Utlandssemester?
Osv…

Av MrMadMax

3st 24” skärmar + laptopen på jobb

Hemma så kör jag 1st 32” och 1st stående 24” (samt laptopen om jag jobbar hemifrån). Köpte mig en kvm switch så jag enkelt jan byta mellan ”jobb” och ”fritid”.

Kan rekommendera att skaffa skärmstativ om man har flera skärmar, skapar mycket utrymme på skrivbordet 😊

Av MrMadMax

Över förväntan 😊 hoppas det kommer specifika quiz för de andra konsolmakarna också

Av MrMadMax

Grymt detta (om det godkänns av bankerna som bankid osv) och QI 2.0 till android mobilerna asap tack 🤩.

Av MrMadMax

Härligt med såna här flashback quiz. 😊

Av MrMadMax
Skrivet av 2pac:

Ingen gillar monopol, och särkilt inte ett som är trendigt. Jag har själv Mac och iPhone, men jag distanserar mig från mentaliteten hos majoriteten av pöbeln som använder Appleprodukter. Begreppet Church of Apple ar inte taget från luften.

Grejen är att android fanboysen inte är bättre. Sammanfattningsvis kan man väl säga att fanboys med behovet att framhäva sitt egna val och klanka ner på någon annans val är rätt dryga människor. Känner folk på båda sidorna.
Själv sitter man i mitten och är enormt otrogen mot olika märken och bytar hejvilt mellan märken då det iallafall för mig är det intressanta själva tekniken och uppleva olika mjukvaror/hårdvaror osv. Frun är jag dock såklart trogen med😁

Av MrMadMax

Gjutjärn all the way för mig. Klarar hög värme och kommer kunna ha dem livet ut. Skönt att slippa köpa nytt vart och vartannat år.
Inga problem med ägg som fastnar om man bara använder stekpannan på rätt sätt 😊

Av MrMadMax

Haha oväntat bra. Många av dessa lådor har man väl haft i händerna och önskat köpa 😁

Av MrMadMax
Skrivet av RVX:

Själv sitter jag med en iPhone 11 som anger 96% batteri hälsa, både när jag kollar i vanliga inställningar samt under support så anger den just 96% Känns som att den borde vara lite lägre, vet att det var först för ett år sen som den tappert hävdade 100% och sen dalade ner lite. Men får utan problem fortfarande ut lätt en 6-7 SoC time utan att behöva ladda, plus att den överlever fan allt den utsätts för. Sure att den finns lite scuffmarks here and there, plus nån repa i displayen. Men överlag så håller den för typ allt känns det som, iklädd sitt 49:- skal från amazon.
Då ska också nämnas att den tappats i bla. stenar, betong/trä golv etc. Så känner ingen som helst anledning att byta.
4,5 år och den får allt hänga med tills dess att den ger upp.

Ja det låter riktigt bra. Jag kanske har otur/inte alltid tänker vad/hur som är optimalt att ladda min telefon. Men jag har nu efter lite mer än 2år tappar 17% av batterikapaciteten. Så märker skillnad absolut men ja när min min fyller 3år får den nytt batteri. Jag har ju ”lyxat” till det och köpt ett skal för säkert 149-200kr men har klarat mig från större skador. Nån mini repa på skärmen annars hur bra som helst 😊
Är så sjukt nöjd med magsafe också. Köpte mig en sån laddare att ha i bilen. Hoppas det snart kommer något motsvarande till några android också.

Av MrMadMax

Äsch min iphone 13pro gör jobbet än. Kanske unnar mig ett nytt batteri i slutet av detta året så får den hålla 2år till iallafall.
Mobilmarknaden har blivit så sjukt tråkig. Enda som gör lite skillnad för mig iallafall är att byta mellan android och ios vartannan gång jag köper nytt så hinner det hända lite saker iallafall. Kanske en pixel nästa gång? 🤔

Av MrMadMax

Bor i hus.
bahnhof 1000/1000
429kr/månaden