Inlägg

Inlägg som pajjann har skrivit i forumet
Av pajjann
Skrivet av eFoppa:

Ja jag satt och funderade lite under loppet, att det ju vart en osedvanligt tråkig säsong samtidigt som det på många sätt och vis varit en historisk säsong. När man blickar tillbaka på Max karriär om så småningom kommer den ju förmodligen vara en av hans främsta.

Tycker också det lovar gott inför en mer spännande 2024. Både Merc, Ferrari och McLaren har potentialen att vara med och fightas om de får till bilen

Om man skippar fighten om p1 så har det varit en mycket rolig säsong tycker jag. Måånga fler händelserika race än vanligt.

Av pajjann
Skrivet av griid:

Jag har inte fått hela undre raden. Trots att jag klarat det i eternal och i s01...
Så du menar att det inte fungera för mig?
Det är sådan här inkonsekvens som gör att man tappar lust och ork

Hade du full renown i S1 så ska du ha hela undre raden i S2. Har du testat att logga in/ut på din gamla karaktär där du har full renown ?

Av pajjann
Skrivet av griid:

Nej jag vill så gärna gilla spelet.
Jag skapade en ny karaktär i s02 och får leta vissa waypoints etc, men du säger att det inte stämmer? Märkligt.
Är ju hur mycket renown-poäng som helst, innan man får 4 paragon skills.
Altaren och vissa waypoints är klara såklart, men tycker att det borde vara 100% klart inte 70% som det är nu.

Har du gjort renown tidigare så får du den undre raden direkt på nya gubbar, skill, paragon points osv. Se bild.
Du kan fortfarande välja att samla renown för att få den övre raden, xp + guld.

Om du inte fått den undre raden på din karaktär även fast du gjort det tidigare på annan karaktär, så kan du behöva logga in och ut på den gamla karaktär.

Av pajjann

Annonsen är avslutad

Av pajjann
Skrivet av Nooved:

pmed

Av pajjann
Skrivet av trex maffia:

300 kr hjälp med aktivering

Yes, det går bra.
Släpper den imorgon efter jobb runt 16-17

Av pajjann

starfield

Säljer en starfield key.
Start 300kr

Läs hela annonsen här

Av pajjann
Skrivet av Indefinite:

Otroligt löjligt med Alpha Tauri och RB relationer. Dom valde att inte gå vidare med fallet med Yuki, handlar inte ens om straff utan att mini RB skyddar storebror.

Hursom, bästa race på läääänge. Sainz var överlägset dotd, Lewis därefter för min del, såg ju nästan som han och Russell körde olika bilar i slutet. Lider med Alonso för sin sket bil och Ocon som imo körde väl.

Om vi bara tittar på fight om p1 så håller jag med dig. Annars tycker jag dom flesta andra race denna säsong varit roligare att kolla på, var ju en snoozefest fram till 10 sista varven.

Av pajjann
Skrivet av Sarato:

Mycket smådetaljer men det som de flesta blivit arga på är att det inte är en uppföljare. Snarare ett Overwatch 1.2.
Att de brutit löften om PVE gjorde inte saken bättre heller.

Förstår inte detta, känns som om blizzard hade släppt det som en patch så hade 90% av allas anledningar att hata spelet försvinna men det hade fortfarande varit samma spel.

Av pajjann
Skrivet av Donhoz:

För att sammanfatta det kort:

De har nerfat alla klassers spec som kunde one shotta bossar och klara sista svårighetsgraden med bundna ögon till att man nu faktiskt får kämpa och vara lite mer försiktig. Detta genom att göra så att du skadar mindre men också så att defensiva skills inte gör dig odödlig.

Men det många inte tar hänsyn är att med nya säsongen så kommer nya gems som ger dig extra damage osv.

Det som väckt uppmärksamheten är att folk tycker det är roligt med att spelet är enkelt (hyckleri enligt mig när de klagade på att det var för enkelt innan och ville ha det svårare) och nu är arga för att deras specs blivit svagare och att de nu inte kan köra svåraste svårigheten med bundna ögon längre.

Det som sker ”mellanraderna” är att när det var enklare innan med att nå max level och end game så var det också att folk kände att spelet tog slut och ingen end game. Nu när det är svårare att levla och köra svårare saker osv. Så blir man maxlevel segare och tar längre tid att döda max content. Med andra ord de köper sig själv tid genom att inte göra så att folk tröttnar för tidigt och istället grindar lite mer innan de nått slutet.

Vad menar du med "sista svårighetsgraden" ? Menar du world tier 4 ute i öppna världen och normal dungeons ? Eller menar du uber lilith och höga nightmare dungeons ? Om det är det sistnämnda så skulle jag gärna vilja veta vilka specs som var odödliga. Försök köra höga nightmares utan att behöva småkita varje pack

Av pajjann
Skrivet av LeVvE:

Som jag läst på reddit så är det 40/60, inte 50/70 då folk har kört det på under 50/70 sedan patchen, han fick questen när han dingade 60.

Karaktärer skapade innan patchen verkar inte ha påverkats.

https://www.icy-veins.com/d4/news/diablo-4-world-tier-3-and-4...

Av pajjann
Skrivet av Nasso:

Jag skulle gissa att de vill göra något mer av stast tabsen än att bara tillåta att man köper fler som som gjort hittils. Någon form av unlocks, tex renown-reward? Köpa med någon resurs? Expandera storleken/scrollbara istället för bara fler? Battlepass reward?

Vet inte...

Håller med om att om de planera att bara "plain and simply" utöka hur många man får köpa så borde det i princip vara på plats redan, eller iaf till säsong 1. Enda slutsatsen jag kan dra är att de planerar något "större".

Hoppas bara att det inte är att man ska köpa fler tabs med microtransaktioner....

Om dom nu tänker göra om hela stashen och att det ska ta flera månader så tycker jag dom borde kunnat ge en temporär fix med fler flikar bara. Jag förstår inte ens varför stash utrymme ska kunna vara ett problem. Vem tycker det är kul att ha begränsat utrymme och behöva kasta prylar man egentligen vill spara? Ge oss + x100 space.

Det som irriterar mig mest är hur dom ens kunde komma fram till att 4 tabs blir bra. Jag tror nästan att dom gör vissa saker sämre med flit för att locka tillbaka spelare senare säsonger när det fixas.

Av pajjann
Skrivet av Pamudas:

Vad jag förstått så kommer vi få en rejäl patch inför Season 1 (18e Juli) och vi kommer få ta del av dess patch notes innan det. Vågar man hålla tummarna om att det blir en hel drös QoL-changes och inte bara class changes tro?

Dom hade en dev update stream igår om season 1. Där pratades det väldigt lite om QoL. Men man kan ju hoppas ändå

Av pajjann
Skrivet av Nasso:

De pratade om det på livestreamen, att de jobbar på det.

Det har gått en månad...

Jo men det lät ju inte som att det kommer till S1.
Open beta var väl i mars ? Hur lång tid ska det ta lägga till fler stash tabs ?

Av pajjann

Var är alla QOL ändringar? Mycket besviken. Förstår bland annat inte hur dom inte kunnat göra någon med stashen, dom fick massa feedback om det redan vid betan, helt obegripligt för mig.

Av pajjann
Skrivet av Svensktiger:

Det är inte konstig att dom delar ut en massa straff för genande bilar.
Det konstiga är att dom sett (och ser) mellan fingrarna så länge innan eller när dom anser att förarna inte "tjänat" på det.
Regeln skall IMO gälla på varje millimeter av banan.
Och det borde vara HELA bilen innanför, inte bara 1 CM av innersta hjulet, vilket ju betyder att 99.5% av bilen kan vara utanför banan.....
I ett svep så skulle dom då även lösa problemet med alla udda cerbs dom måste använda enbart för F1 bilarna och som gör banorna oanvändbara för annan racing (t.ex. MC).

Smalare banor -> färre omkörningar -> tråkigare race.

Sen ser jag inte hur detta löser några problem med track limits ? Förarna skulle väl pusha linjen minst lika mycket som dom gör nu fast på insidan ?

Av pajjann
Skrivet av kniven:

Ni spelar inte hardcore misstänker jag 😁

Jag själv har hållit mig till softcore. Men har några polare som kör hc och varje gång någon dör blir dom boostade för att komma ikapp.

Av pajjann
Skrivet av kniven:

Jo visst, men jag tvivlar på att en lvl49 har kört capstone dungeon för att ta sig dit.

Man får boost genom båda capstone instanserna också.

Av pajjann
Skrivet av kniven:

Fast cappen är väl max 3 level up och 25% mer xp? Över det ger det inget mer.

Du får 200% mer i world tier 4

Av pajjann
Skrivet av DonM:

Att du inte förstår innebörden av mening gör den inte lustig, utan visar på att din läsförståelse inte är den allra bästa.

Nej, tråden handlar inte om företagens beteendet är rätt eller inte, vilket det är då avtalen och villkoren har kontrollerats av jurister så dessa följer gällande lagstiftning, utan den handlar om att ni genom hot försöker att få företagen att sänka sina avgifter för annars byter ni leverantör. Det är era beteenden som inte bara är fel utan också är fula.

Innan köpet blir genomfört får man klicka i en ruta där man intygar att man bl.a. har läst igenom avtalsvillkoren och att man samtycker. Att gnälla över något man accepterat, de är lustigt det.

https://abload.de/img/ezgif-1-2127a13429ctfxm.jpg

Testa att ta ärendet till ARN. Ni kommer få avslag med motiveringen att företagen har rätten på sin sida, något ni skulle ha förstått om ni läst igenom avtalsvillkoren som ni vid beställningstillfället intygat att ni gjort.

Sista inlägget från mig i denna tråd.

Så vi ska bara acceptera alla höjningar på våra abonnemang och inte försöka göra något åt det ? även om ordinarie pris på hemsidan är mycket lägre ? Jag antar då att om ditt höjdes till det dubbla att du glatt accepterar det eftersom du accepterat vilkoren och det skulle vara fult av dig att försöka göra något åt det?