Inlägg

Inlägg som oskip har skrivit i forumet
Av oskip

Ni som redan har fått era paket från Elgiganten. Hur har de varit paketerade? Syns det på utsidan att det är ett PS 5?
Bring ska komma med mitt idag och vill helst inte att barnen ska se vad det är....

Av oskip

Minecraft (ps4) startar inte

Ungarna brukar spela Minecraft på ps4 men sedan ett par dagar tillbaka fungerar det inte. Det står bara och laddar när man försöker starta. Jag kollade med en kompis och det var samma sak hemma hos dem.
Någon som har något tips? Jag har googlat, men inte lyckats hitta någon info om att det skulle vara något spritt problem just nu....

Av oskip

@Alrik:
Ingen aning. Det var ganska otydligt uppskyltat. Hörlurarna fanns på två olika hyllor där extraprisetiketten endast fanns på en av dem.

Av oskip
Skrivet av selles:

ICA Maxi Stormarknad Toftanäs (Malmö) har:
Jays u-JAYS Wireless
https://www.jaysheadphones.com/u-jays-wireless

499 kr (Ordinarie pris 1495 kr) Säljs fysiskt i butik och inte online.

Billigast på Prisjakt 1490 kr: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=4118759

Tack för tipset! Var där igår och norpade åt mig ett par.

Av oskip
Skrivet av lhugo:

Jag köpte sådana men jag tycker att USB-C-kontakten sitter mycket lösare än andra sladdar jag äger. Har ni haft samma upplevelse?

Skickades från m.sweclockers.com

Jag upplever samma sak. Har den till att ladda min Samsung s8 och kontakten sitter inte helt bra tillskillnad från andra kablar jag har. Ibland får jag till och med koppla in och ur den ett par ggr innan den tar laddning.

Av oskip

Tack för snabba svar. Jag var rädd att jag missat någon hake någonstans.
Det är någon av de billigare modellerna L480 eller E480 jag har kollat på. En fördel är att man direkt från Lenovo kan konfigurera datorn som man vill. Tangentbord verkar man kunna välja mellan en hel massa olika, det finns både Nordic och Swedish/Finnish som alternativ.

Av oskip

Handla från www.lenovo.com

Någon som har handlat direkt ifrån www.lenovo.com/se ? Jag är på jakt efter en ThinkPad och vad jag kan se blir det nästan 30% billigare att handla direkt ifrån Lenovo jämfört med de billigaste återförsäljarna på Prisjakt. Priserna visas inkl moms och det enda negativa jag kan se är att leveranstiden verkar ligga på 2-3v ifrån Irland.

Av oskip

Uppladdning till Onedrive stannar

Har problem med att ladda upp filer till min Onedrive. Uppladdningen startar utan problem men stannar sedan efter någon minut utan att det visas något felmeddelande eller liknande. Jag har testat med olika filer/mappar med samma resultat. Tips någon?

Av oskip

Jag beställde en OnePlus 5 men inte helt oväntat kommer jag inte att få någon telefon. Går jag in på ordern står det helt enkelt bara "Butik kan inte uppfylls order"

Av oskip
Skrivet av Thesoxie:

Fick just min beställning av en OnePlus 5 bekräftad av Wish, nu hoppas man bara på det bästa! Hade egentligen inte tänkt byta ut min 6P på iallafall ett år till, men batteriet har på senaste tiden varit.. sådär, kan man väl säga

Vad sökte du på för att hitta OnePlus 5? Jag hittar bara en massa skal och skit.