Inlägg

Inlägg som Ahlen har skrivit i forumet
Skrivet av EyEr0n:

Det är bara att logga in på trafikverkets hemsida flera gånger om dagen.
Det dyker upp tider och du har ca 30 min på dig att boka innan någon annan gör det.

Mjo så får man ju göra, men tycker ändå det är sjukt att det finns en sådan efterfrågan och varit så de senaste 5 åren men de fixar inte fler instruktörer för att kunna erbjuda fler tider. Tror mycket av min stress skulle släppa om jag vet att det finns en ny tid två veckor senare.

Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

Min är på onsdag, tidigaste jag kunde boka (blev bokat i april) så det kan jag förstå. Hoppas jag klarar det annar har jag nog ingen andra chans i år.

Sitter i samma sits, har min uppkörning den 30e Juni. Bokade den i Mars och nu finns det inga mer tider denna säsongen ifall man skulle missa. Känns rätt piss att man har ett försök på sig per säsong, krävs inte mycket för att nerverna ska sätta spel och man klantar sig. Är ju rätt mycket mer press på en när man vet att man bara har en chans.

Snabb fråga till folk som har bättre koll än mig, behövs det verkligen 24GB VRAM när det kommer till gaming? Jag har aldrig sett min dator använda mer än 6.5GB VRAM när jag maxar de spel jag spelar i 1440p? Tänker jag som bara spelar, har jag någon nytta utav det?

Satte precis teorin, uppkörning den 30e. Vet inte vad jag ska ha för MC sen, lutar mot mt07 2021. Men bästa kanske är att testa några olika för att se om den passar en.

Skrivet av Mocka:

Bild 1 : Tal
Bild 5 : A
Bild 7 : Fr

"Tala franska" ?

Var min första tanke men kändes lite far fetched xD

Skrivet av ClintBeastwood:

Fantastiskt! Nu vill jag se en remake på Dave Mirra Freestyle BMX också! Man har dödat fler timmar än man vill erkänna i dom två spelen..

Gravity Games Bike Street Vert Dirt, spelade jag så sjukt många timmar. Vad jag kommer ihåg var det ett grymt spel ^^

Skrivet av Qwarkman:

När skaffade du din passkey? Man måste producera 10 wu's med passkey'n innan den börjar räkna bonus.

Japp listade snabbt ut detta, hehe

Skrivet av Klappa:

Det här hoppas jag blir en känga till alla medlemmar som går runt och förespråkar 16GB primärminne och säger att det är gott nog. 16GB har inte varit relevant på minst fem år.

Fast det där stämmer inte riktigt, har 32GB i min burk. Spelar och renderar lite videoprojekt till och från och har inte varit över 16GB än.

Snabb fråga, enligt clienten står det estimate Credit 250k ish och base Credit 26k ish när wu är klar verkar jag bara få basen? Ligger på 2300k ppd men har bara fått 80k score över natten.

Skrivet av DasIch:

Serienumret. EFAX är SMR.

Modellnumret*

Fattar inte hur man kan använda SMR i något som brandas som NAS diskar. SMR suger när det kommer till raid.

Alltså man blir mörkrädd.

Dessa nötter alltså, har smugit runt lite i dessa konspirationsgrupper för att se vart IQ-nivån ligger.
Så long story short. Bill Gates har betalat för att ta fram COVID19 så att folk väljer att vaccinera sig mot detta, i vaccinet finns ett chip som sedan "världseliten" kan använda för att fjärrstyra dig / döda person så de kan styra folket med hjälp av 5G nätverk.

Alltså MKUltra på steroider. Jag fattar inte hur folk kan tro detta.

Sälj dela 50/50 på pengarna sen sätter du över det som diffar till henns konto bara. Ringer banken så säger du att det är en gåva. Done. Måste väl vara det smidigaste.

Alltså det var inget bra spel rent gameplaymässigt men är sjukt att så här 13 år senare så ser spelet fortfarande riktigt bra ut.

Asså är sånna rea priser, är många företag som kommer rusa när detta lagt sig. Ha is i magen bara

BFBC2 och BF3 ligger båda varmt om hjärtat.

BFBC2 blev många långa nätter tillsammans med bästa polaren.
Sen i BF3 var vi ett gäng på 8 personer som spelade tillsammans, vann det mesta när man var så många.

Det beror helt vilka VMs du kör, men du skriver att du kör plex, och eftersom det är xeon CPUer så har dom inte intel quick sync vilket gör att de kommer mjukvaratranskoda i Plex.
Hur många kärnor har du tilldelat din Plex maskin? Skulle tro att den gillar 4c @ 3.6 mer än 6c @ 2.1

Är fan riktigt obehagligt att windows måste prata med en Bingtjänst hos Microsoft när man vill söka bland sina lokala filer.

Skrivet av dlq84:

5000kr för 256GB, BIG OOF.

Så får man plats med 1-3 spel på med xD