Inlägg

Inlägg som RedNosE har skrivit i forumet
Av RedNosE
Av RedNosE

@infocus: Jag har 3 skärmar alla går i olika Hz. Om det nu var det du mena

Av RedNosE

https://www.humblebundle.com/store/age-of-wonders-iii

For a limited time, get Age of Wonders III for free and keep it forever, courtesy of Humble Bundle! While supplies last.

Av RedNosE

@TobiasNielsen:
Vet inte om det fungerar i Windows 8, Men i win 10 kan du öppna Command Prompt. Sök rutan, skriv cmd, sen skriver du in "wmic baseboard get product,Manufacturer,version,serialnumber" och Enter så får du upp info om ditt moder kort.

Av RedNosE
Av RedNosE

Astro A50 gen 3. Dyrare än din budget men går att få tag på rea för en liten bit över din budget (black friday soon). Trådlösa dock, haft mina över 1 år nu ända krånglet är ladd stationen som är lite känslig hur man sätter i dem. Men att slippa kabel man kör över mm är så underbart Utöver det riktigt bra lurar inga "hifi" lurar men spelar skiten ur mina fd logitech gaming produkter jag haft innan.

Av RedNosE

Ringer 4
Bankärenden/Swish 5
Surfar i webbläsaren 5
Fotografera 5
Elektronisk biljett 1

Av RedNosE

Har du kollat så CPU/GPU inte sitter lös?

Av RedNosE

@h051n: Prova control + T ingame

Av RedNosE

Åkte till elgiganten jag med, och skulle handla ett par spel. Men inga fanns inne. Dock kunde jag som kund beställa spelen i affären för det priset, en vecka väntetid dock

Av RedNosE

Får tacka för alla svaren. Behåller nog det jag har nu, och uppgraderar bara grafikkort. Ska kolla lite mer på gtx 980ti. Se om det kommer någon bra deal

Av RedNosE

Kanske ska lugna mig en månad och se om det kommer någon bra deal på ett 980 Ti under black friday. Vore ju skönt o slippa uppgradera allt, framför allt för plånboken Börjat leka lite med Daz3d mm och vill kunna använda cuda cores till iray rendering. Inte super viktigt men tillräckligt för att ta steget tillbaka till geforce denna gång

Av RedNosE

@stimpen: Funderar på en 1440p skärm längre fram. Men inget som känns akut just nu. Ska kolla bios vet att jag gjorde det när jag köpte den, men det är ju ett tag sen :). Blir det extrem skillnad på dator om jag istället skulle bygga den här? http://www.inet.se/kundvagn/visa/8629229/2015-10-15

Av RedNosE

Nytt grafikkort

Hej undrar lite om någon av er kan hjälpa till lite

Sitter i funderingar på uppgradering av grafikkort. Ev ny dator. Har idag ett Radeon HD7970. Och tänkte testa ett Geforce denna gång. Funderat på Gigabyte GeForce GTX 980 4GB G1. Men är osäker på om jag klarar mig på att bara uppgradera grafik, eller om jag behöver byta processor med?

Har idag
Intel I7 2600K OC 4.6GHZ
Noctua NH-U12P SE2
Asus P8P67 PRO REV B3
Corsair 16GB 1600MHz XMS3
Fractal Design Newton R2 800W

Vill kunna spela på max inställningar vid 1080p på tex gta v, Witcher 3, Nya fallout när det kommer mm.
Så frågan är om jag köper ett gtx 980 kan jag maxa dom spelen på 1080p? Och ifall man lite längre fram vill ha ett kort till klarar jag mig med nätagget då?

Av RedNosE

Patetiskt! Censur = Skit svårare än så är det inte.

Av RedNosE

Nice men lite väl dyr

Av RedNosE

Bättre batteri tid, bättre kamera istället. Och billigare data skärmar med högupplösning.

Av RedNosE

Skönt med digitala köp då det bara är o ladda hem spelen. Men när många är en bit dyrare än en fysisk skiva, köper jag hellre spel på skiva.

Av RedNosE

Installerat den nya beta drivrutinen. Och följt så som det står på battellogs sida http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/bf4-mantle-live/Men hittar inget mantle inne i spelet så som dom visar på bilden där.? Eller har jag missat nått :). Har ett 7970 och det ska väl stödja mantle?

Av RedNosE

Shit var många är negativa till bättre skärmar?. Så länge utvecklingen går framåt var glada
Håller dock med om att det vore nice om skärmtillverkarna till dator kan få tummen ur, och börjar tillverka bra och billiga skärmar nån gång..