Inlägg

Inlägg som Joakim Ågren har skrivit i forumet
Skrivet av phoenix96:

@Joakim Ågren: Det gjorde ingen skillnad tyvärr..

Vad har du för GPU?

Om det är Nvidia kanske följande lösning gör susen:

Ser ut som tearing och brukar bero på havererad maskinvaruacceleration av videoströmmar. Det brukar lösa sig om man startar om datorn. Kvarstår problemet när du startat om datorn?

Jag gillar också min nya musmatta riktigt bra kvalité samt snygg. Dock tänker jag inte börja använda den fören jag börjar använda min nya dator som jag snart ska börja bygga.

Dock är jag besviken på den SWEC mugg som jag köpte samtidigt. Den är på bara 28cl vilket är en halv deciliter för lite jämfört med standardstorlek för sådana här muggar. Eftersom jag brukar dricka 2 muggar på morgonen så innebär det att det blir 1DL för lite. Dessutom är fingeröglan påtagligt trång, knappt man får in sina 2 fingrar bekvämt. Med andra ord kommer denna mugg bara bli dekoration den är inte användbar tyvärr... Hoppas Sweclockers gör en mugg som är lite mer i standardstorlek.

Skrivet av FewDee:

Base jumping Andy!
https://i.imgur.com/fAwBUC2.jpg
Surfer dude Andy!
https://i.imgur.com/1b7o0Pk.jpg
På toppen Andy!
https://i.imgur.com/WMl18Qe.jpg
Ibland kan det vara skönt att bara chilla Andy!
https://i.imgur.com/pBwmXjv.jpg

Du har ett bra och starkt bidrag men tyvärr gick tävlingstiden ut i förrgår så är inte med i tävlingen men jag gillade ditt bidrag!

Skrivet av MultiMan:

Jag får precis samma lista med bilder och olika ÅF med sina olika priser upptill som vanligt. För övrigt i stort sett det enda jag använder numera. Prisjakt spelade bort sig själva.

Från precis nyss: https://i.imgur.com/4W6wLAi.png

Det var som sjutton det visade sig att uBlock av någon anledning börjat blockera dessa annonser så när jag stängde av blockeringen så dök de upp igen. Konstigt för tidigare tilläts dessa annonser. Skönt att ha dessa tillbaks igen! Trodde det var Google som hade tagit bort dem!

Nu när de är tillbaks så minskar behovet av Prisjakt högst betydligt hos mig!

Nackdelen med Googles lösning är ju dock att man bara får deals för exakt den produkt man sökt hos Prisjakt får man ju upp en lista på flera olika produkter om man använder deras kategorier och kan då konfronteras med erbjudanden på konkurrerande produkter som man annars kanske missat. Så överger inte Prisjakt helt men det är sant Prisjakt har verkligen blivit sämre på sistone.

Har i min nuvarande dator en 256GB Samsung 840 Evo SSD som primärdisk för övrig lagring står mekaniska diskar sitter 4 stycken i min nuvarande dator varierar i storlek från 1TB upp till 2 stycken som är 4TB styck. Använder i dag bara 4TB varianterna som är nyare och har ledigt utrymme. De övriga är mest gammal lagring. Har även en ny extern på 6TB som jag använder just nu som extern lagring men som i mitt nya bygge kommer få följa med som intern disk istället. Min nya dator som jag kommer bygga inom kort kommer få med sig förutom den externa också 2 av de interna 4TB varianterna så blir 3 stycken mekaniska i den samt blir det en 1Tb NVME drive som primär lagring och så får den gamla Samsungen på 256GB också följa med. Nya får med andra ord 1TB NVME+ 256GB SSD+ 2X4TB mekanisk+1X6TB mekanisk disk. Med den konfigurationen kommer mitt Cooler master SL600M chassi fortfarande ha 2 lediga platser för mekanisk lagring samt 4 stycken lediga SSD platser för framtida uppgradering.

Mekanisk lagring är fortfarande billigast för att lagra saker såsom videofiler, bilder odyl. SSD är bäst för systemet, program samt spel.

Jag råkar ha kvar den gamla faviconen på ett par av mina SC flikar och kan därmed klart och tydligt se skillnad jämfört med den gamla med bokstäverna SC som var betydligt bättre då den är lättare att hitta då man har många flikar öppna:

Nya längst till vänster där man ser nån sorts diffus gubbe men inte tydlig samt så är den så färglös att den inte sticker ut bland många flikar. Den gamla hade lite orange färg och var därmed lättare att hitta.

Skrivet av mrqaffe:

Prisjämförelsesidorna har blivit så svåranvända att de tappat funktionen och Google tar över och ger likvärdig eller bättre info.
Prisjakt håller på att begå självmord då de inte erbjuder nått mervärde jämfört med att bara söka på produkten på Google.

Men Google har blivit mycket sämre på sistone. Tidigare fick man högst upp när man sökte efter efter en viss produkt flera bilder med priser från flera återförsäljare som man kunde bläddra bland. Det var påtagligt ofta som dessa resultat verkligen var de bästa dealsen. Men av någon anledning jag inte förstår så har Google nyligen slutat med det nu får man ingen sådan bekväm lösning utan bara ett vanligt sökresultat som man måste scrolla ned för att se och då är det svårare att se de bästa priserna.

Andy älskar två saker här i livet att dyka djupt i andras saker/filer, ju djupare fildykningar dessto bättre samt att städa undan farliga sådana. Så Andy valde detta sportlov att åka på äventyr till Marianergraven det djupaste dyk som går att hitta. Han löste transporten ditt ner genom att utnyttja sin artificiella intelligens och kommenderade en Tunnögonfisk som genom sitt genomskinliga huvud erbjuder grym utsikt under färden:

Väl därnere ville han göra sin plikt som en god samhällsmedborgare samtidigt som han utnyttjar sin färdighet som den ultimata städaren av skräp i djupet genom att samla in plast från havets djupaste djup! Han kände sig stolt över sin insats för miljön:

Insats utförd! Andy är nöjd!

CNPS står ju för Computer Noise Prevention System så om denna låter fan (pun intended ) så är det ju big fail på det!

Jag har den sista bra Zalman kylaren som släpptes 2011 i samband med Sandy Bridge CNPS12X en riktig snygg kylare som är tyst och presterar nära nog lika bra som Noctua. Riktigt nöjd med den har jag varit under de snart 9 år jag använt den. Funkar fortfarande som ny, konstigt att de 3 fläktarna inte är slitna en efter alla tusentals timmar i spinn. I alla fall efter det släppet så böjade det gå down hill för Zalman och vid något tillfälle konkade moderbolaget om jag minns rätt. Men på något sätt klarade sig Zalman kvar som en liten enhet och förblev aktiv främst på den asiatiska marknaden men har nu alltså försökt göra en come back Internationellt med denna kylaren.

Synd att de inte lyckas riktigt dock en högljudd luftkylare i den här prisklassen är inte acceptabelt särskilt inte med tanke på namnet. Tycker heller inte de lyckas med designen, jag är ett stort fan av RGB men gillar inte den här RGB designen, ser så billigt ut. Min CNPS12X är bra mycket snyggare trots avsaknad av RGB(har bara en svag blå belysning i fläkthubben). Synd dessutom att de kör på traditionell torndesign istället för att vara annorlunda som de annars alltid varit, min CNPS12X exempelvis var inspirerad av Sydneys Opera house samt Burj Al Arab hotellet i Dubai. Inget sådan kul med denna nya kylare...

Prova boota utan några strömkablar för CPU'n inkopplad. Detta leder naturligtvis inte till nån boot eller bild då CPU'n då inte kommer fungera men det vore intressant att se om din mammabräda kommer längre i processen och kan generera en felkod i DR Debug displayen.

Skrivet av M-atri-X:

Fick hem min musmatta för ett par dagar sedan! 10/10.
Bra kvalité, cleant tryck som ser proffsigt ut och skön yta.

Som jag har förstått detta så var detta en specialare pga 20 års firandet. Marginalerna är tydligen knappt existerande på så små serier. Jag tror nog vi får vänta flera år innan nått liknande dyker upp igen. Är i alla fall känslan jag fått efter redaktionens uttalanden! 😮

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Jacob:

Leverans på gång här! Musmattan blir pricken över i för min datorhörna i köket som varit work in progress senaste året.

Då jag för tillfället befinner mig utomlands måste jag vänta på min som för tillfället befinner sig på mitt ombud!

Ser fram emot din episka unboxing/Installation på SweClockers extra!🎇😄

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av ProsaCC:

@Dimestam: svävar som på moln, helt klart 5 av 5 muskulor!

Dina bilder visas inte längre?

Skrivet av Jacob:

Då har jag också beställt en musmatta! Kommer ligga fint på mitt skrivbord som är 105 x 50 cm.

Ja det kunde man ju ana att herr Jacobs triggerfinger inte kunde motstå en sådan här lyxpryl till slut!

Fick du personalrabatt?

Nu vill vi se en unboxing och placering av denna lyxmatta på Sweclockers extra!

41 miljoner är snuskigt billigt för en hel kedja snacka om kap i fall de kan vända på skutan.

Mitt förslag på affärsidé TeknikOLäskeblasker Magasinet Sälj massa osbkyra läsksorter och så dator och lekprylar bredvid kylarna och backarna. Tillsätt Emil som chef! Hade blivit succé!

Har bett lagret att fördröja mitt utskick tills på måndag så att jag kan hämta ut efter semestern! Vilket de gick med på så nu är jag lugnare!

I alla fall nu är man ju nyfiken på hur många av de 400 mattorna som sålts hittills? Hur många har ni kvar i lager?

Har ännu inte fått nått mejl om leverans på min order. Innebär detta att jag inte är med på denna leverans( beställde 10.e januari)? Eller kan det fortfarande dyka upp mejl om leverans nu när klockan är 16.23? Hur länge jobbar de på lagret där borta i Katrineholm?

Skrivet av Dimestam:

Nu har den polska tullen äntligen släppt våra musmattor! Om allt går vägen dimper de in på lagret mot mitten/slutet av nästa vecka.

Finns det nån uppdatering angående leveransen från Polen?

Skrivet av TiasE:

Är det smaklösa gummisulor så är deras grillar felinställda och de har missat att krydda kötten
Källa? Jag jobbar som servicetekniker med utrustningen på McD, MAX, BK, Sibylla, mfl.
När vi kalibrerar grillarna (vilket restaurangerna själva sedan ofta ändrar på eftersom det utförs kontroller av temperaturer på kött minst 3 ggr per dag) så är köttet på McD och BK överlägset mot MAX.

Edit: med det sagt så är jag ganska opartiskt, finns burgare från både McD och Max som jag kan betala för.

På vilket sätt är köttet från Donken och Kingen överlägset Max? Och på vilket sätt har det samband med kalibrering av grillar?