Inlägg

Inlägg som KTL har skrivit i forumet
Av KTL

Annonsen är avslutad

Av KTL

Med tanke på att jag fortfarande sitter på ett GTX 1080 vilket börjar bli gammalt på 1440P så troligen. Kan till och med räcka med någonstans runt 4060 och 4060Ti om dessa dyker upp för att vara en redig uppgradering från nuvarande kort.

Av KTL

Inga andra erbjudanden ännu, så än så länge leder du sail2003.

Av KTL

Ryzen 3700X komplett med kylare

Inköptes när serien precis lanserades för en ny dator och tjänade mig väl fram tills jag behövde lite mer prestanda för 3D-rendering.

Har körts som den är specad och inte utsatts för någon konstig överklockning eller dylikt. Haft en massiv DarkRock kylare som hållit den väldigt sval.

Läs hela annonsen här

Av KTL

Slag i luften dessvärre Mozilla. Kommer inte förändra något tyvärr men i desperation gäller ju alla medel antar jag.

Av KTL

This is gonna be a looooooooong beta test.

Av KTL

Inte ens brytt mig om att undersöka om jag kan köra det. Så ointressant är det. Förr eller senare lär man få överväga att byta men det är nu när snabba naiva hoppar på det som det riktiga betatestet börjar. Så bättre att avvakta.

Av KTL
Skrivet av Kucera:

Går det ta bort den widgeten? Har inte forskat i det så noga än. Men störande är den. Den fuckade upp hela min taskbar på företagsdatorn då ja använder en del snabblänkar till mappar med program.

Ja. Högerklicka stäng av typ. Medans det är en trivial grej i sig säger det om hur Microsoft ser på användarna, vi ska betatesta även dåliga idéer.

Av KTL

Vi behöver nog inte välja. Den här meningslösa widget-prylen de körde in i Windows för några veckor sedan visar hur företaget tänker kring uppdateringar/uppgraderingar, de kommer tvångsuppgradera allas datorer till varje pris. Tyvärr.

Av KTL

Gräsligt och ser rejält touch-centric ut. Efter flera totalt misslyckade försök som bevisat för dem själva gång på gång att det är en dålig idé att försöka kila in windows på en iPad ger de sig inte utan gör ett misslyckat försök till. Kommer inte funka denna gång heller. Windows är i sin grund inte byggt för detta, spelar inte någon roll hur mycket grafiskt lull lull de lurar naiva med.

Av KTL

Ändring hit och dit diskuteras. Var glada att ni får igång det! Vad jag än gjort så vägrar spelet starta och hittar inte fler potentiella "fixar" just nu. I huvudmenyn där man väljer titel bara det kraschar rakt tillbaka till menyn. Inte ens en omsminkning av en gammal titel går fri från behov av kritiska patchar idag, precis som nya titlar

Av KTL
Skrivet av clnr:

Nej, den är god två efter popupen som vill att du ska logga in med ditt google-konto på youtube som visas varje gång man ska titta på ett klipp.

Det har du rätt i. Man gör sitt yttersta för att inte få sitt youtube-konto att föreslå massa influencer-mög (alltså tide pod skaran av dem som dessvärre alltid får miljoner views) med att inte kolla random klipp hur som helst. Men de jobbar fan hårt för att man ska göra det.

Av KTL

Sorry google men nej, integritet och google går inte ihop.

För egen del bytte till jag till Ecosia som sökstandard men det var mer av personlig bekvämlighet. Googles cookie-ruta i inkognito-fönster är nog det mest praktiskt irriterande de gjort på evigheter.

Av KTL
Skrivet av Peterboxy:

Ett tipps är att generera egna custom songs till Beat Saber.
Blir inte alls lika bra som originallåtarna men att få sina egna favoritlåtar gör det ändå så mycket bättre, helst för oss som gillar lite hårdare punk/metal.

https://beatsage.com/

Ska testas! Intressant att fler gjort iakttagelsen med VR som tillägg till vanlig träning. Saknar verkligen motionssimning som jag gjorde normalt men med alla badhus stängda under vintern har Beat Saber bland annat varit en cardio-ersättare. Och bra att det kom på tal tidigt om stretchning och rörelser i tråden, det är nått man bör tänka på med intensiva VR-spel

Av KTL

Oavsett om man är naiv och hallucinerade att grisar flög i morse, eller ser bakåt i tiden och bedömer att detta inte kommer förvaltas väl så finns ett faktum. En annan tjänst kommer segla upp som det nya voip-alternativet åren som kommer. Jag inväntar denna nu.

Av KTL

2 in 1 gör mig snarare ointresserad av en laptop. Men Intel har verkligen get upp, detta är reklam för boomers.

Av KTL

Lite nyfiken men avvaktande. Så summerar jag det efter trailern.

Av KTL

Kom igen nu Intel, ni har faktiskt guldläge för dessa kort! De behöver bara vara bra nog och faktiskt finnas på hyllan.

Av KTL

Har de gjort ett bra jobb är min plånbok redo!

Av KTL

Efter 40 timmar och jag fortfarande finner spelet rolig att utforska och göra uppdrag i så går det kort och gott att kalla det, floppad lansering men med potential. Vad gäller buggarna så var Fallout 3/New Vegas flera gånger buggigare vid lansering än det här varit. I alla fall för min del.