Inlägg

Inlägg som Crillie har skrivit i forumet
Av Crillie

@Gurk:

Tydligen så har det med hur Steam lagrar filerna under nedladdningen, inkompatibilitetsproblem med SD-korten. Jaja får vänta några timmar på spelen helt enkelt xD.

edit* Ifall nån läser det här med samma problem, testa begränsa till 512kb/s det funkar stabilt. Detta gäller 45mb/s SD-kort.

Tack för att du tog dig tiden Gurk.

Av Crillie
Skrivet av SUMITOMO:

Jag noterar alltid serienummer på prylar

Boom.

Man tror lätt att man kommer ihåg precis hur grejen ser ut men, när man står där och känslorna går igång och man tvekar på någons ärlighet så... Alla bör göra detta.

Av Crillie

Nedladdning (Steam) till SD 32gb oregelbunden hastighet

Tjena.

Jo, det är absolut inga problem att spela något installerat på SD-kortet, men det går hackigt under nedladdningen och jag
vill så gärna fatta varför.

Det går upp till max hastighet under två sekunder, sedan ner till 0, upp igen, ner igen... Osv.

Inga problem när jag väljer Steam-mappen på hårddisken.

Nån som fattar?

Av Crillie

Hej. Det är superlätt att öppna en laptop och fixa sånt här med en klick olja. Lägg en handduk på skrivbordet eller golvet och skruva sen upp laptopen. Tangentbordet är lätt att röra på och du kan förmodligen ana vart du ska klicka på oljan. Tro mig, även om det känns pirrigt att skruva upp den så är det busenkelt.

Av Crillie

Ett tips, leta inom något annat område. Du kommer ingenvart med KY-utbildningar inom IT. Hela branschen är fylld med folk med KY-bakgrund, och många har också certifieringar. Har du tur kan du sitta för Uniflex och svara i telefon på helpdesken för pensionärer som säger att "Ipaden" inte funkar när de glömt lösenordet till Outlook...

Av Crillie
Skrivet av kwame:

mitt datorrum ligger förmodligen rakt över hans rum. Kanske "flyttandet av stolar" är min datorstol? Därav undrar jag hur jag kan ljudisolera nedåt? En heltäckningsmatta borde väl vara ett bra steg på vägen, då borde ju knappast min stol höras iaf, och den borde ju ljuddämpa väldigt bra också, eller ska man köpa en mindre matta som bara täcker stolen? Vad mer kan jag göra?

Är det ett hårt golv? Om man har en stol med hjul på parkettgolv så kan det låta som in i helvete för personen under. En matta som täcke "rull-området" funkar.

Av Crillie

Det var ett misstag från deras sida. Deras anställda ska alltid emballera hörlurar sa han. Därav inte värt att nämna deras namn.

Tack för intresset i tråden, ursäkta att jag inte svarade tidigare.

Av Crillie

Hörlurar har kommit till ombudet, utan kartong eller nåt

Ett headset för 900 har kommit och till min och snubben i kassans förvåning så har det kommit utan ens plast eller papp runt. Ska det inte komma i kartong med bubbelplast i och sånt??

Av Crillie
Skrivet av talibananen:

1. Svar ja. Ett avtal är ett avtal, anledningen till att varenda jurist skulle tjata om att avtal alltid ska vara skriftliga är att ett muntligt avtal är omöjligt att bevisa. Om ett skriftligt avtal så är skrivet på en servett så är det likväl giltigt - däremot är frågan om ert pseudokontrakt reglerar alla de saker som bör regleras, men du frågade om giltigheten och svaret är ja.
.

Nej. Man kan inte kludda nåt på ett papper och säga "detta kom vi överens om på telefon".

Självklart måste du (TS) skaffa ett kontrakt där bådas underskrifter står på. Kom igen nu hur skulle det funka om alla bara kunde "nja jag vet inte vad för kontrakt det där är, det vi kom överens om på telefon det står på servetten här"...

Av Crillie
Skrivet av PoulGrym:

Ganska omoget av Webhallen att de ignorerar mig.

Du är det där jobbiga lilla trollet i hörnet som ingen vill ta i med tång. Shit mannen när inte ens ett företag svarar så borde du fatta att det kanske är dig det är fel på.

Av Crillie

Packa in det fint och ge din anledning så bör det gå bra.

Av Crillie

http://www.webhallen.com/se-sv/hemelektronik/132809-sennheise...

Sitter med dessa underbara. Väldigt lätta och bekväma även för mig som har slängt hörlurar för att de är för tunga. Ljudet är detaljerat och varmt och inget man tröttnar på, går att lyssna på en hel dag i sträck. Riktigt sköna på alla fronter

Av Crillie

Kusinen får ta upp fraktkostnaden med dom. Självklart ska han inte skicka tillbaka ett skvatt innan de garanterat honom detta.

Av Crillie

Publicity stunt. Det kan ju inte flyga runt drones med farliga rotorblad som kan träffa barn som spinger efter dom.

Av Crillie

Säker på att ni inte är dvärgar som levt i förnekelse alla dessa år? Skämtar bara.

Här finns det några specifikt barnanpassade:

http://www.netonnet.se/art/ljud-och-horlorar/horlurar/barnhor...

JVC HA-KD5PE har också "Volymbegränsning på 85 dB" så barnet inte spelar för högt. Kan vara bra /från en som har tinnitus

Av Crillie

Bra länk^ Jag skulle rekommendera något av den här typen av konstruktion:

http://www.headler.se/horlurar/wesc/wesc-conga-sachet-pink?gr...

Man brukar kunna göra dom rejält små på längden om du kollar konstruktionen på sidorna. Bra med något bredare huvudband också då barn brukar röra sig rätt mycket, så du inte tar några med ett snöre som huvudband. För ljudisolering är det bra med den typen av läderaktigt material och inte tyg. Bra med bara 1 sladd också annars fastnar det i grejer lättare och åker i golvet.

Ursäkta om det är för mycket detaljer är något aspig måste skriva allt.

Av Crillie
Av Crillie

Jag har bara beställt från netonnet en gång, och då sket de i att ens slå in varan så den kom med papprena tejpade rakt på originalförpackningen...

Känner med dig hoppas du har ork att fortsätta tills du vinner.

Av Crillie

Kära stackars migrän-vänner, jag använder Diclofenac och det funkar så bra att jag kan gå till arbetet en timma efter intag (förutsatt att man tar två tabletter så fort man bara kan, vaknar man med migränen så går det inte lika bra). Prova!

Av Crillie

Byt till googles dns. Funkar nu även 720p