Inlägg

Inlägg som som99 har skrivit i forumet
Av som99

Bommade första

Av som99

Riktigt illa i många av fallen.

Dock måste jag tillägga att det endast är järn som rostar, så är det inte järn det handlar om i produkterna så rostar dem inte, korroderar kan jag däremot köpa.

Av som99
Citat:

och med tanke på att kringutrustning kostar flera gånger mer än routern är det kanske något av en överdrift att säga att det är routern som kör spelet.

Skulle jag inte säga, är ju fortfarande routerns processor och I/O sen drivs operativsystemet och mjukvaran på den så det blir ju nästan konstigt att säga att den inte kör spelet instället.

Av som99

Nu är det dock felaktigt, det är inte en Q1 med Intel 8008 processor från 1972, utan den några år senare Q1 lite med Z80 processor och vid den tiden fanns det redan en hel del persondatorer på marknaden. Oavsett kul det hittas och räddas.

Av som99

Tyvärr är det nog inget annat nytt ön Avowed som jag ser fram emot samt om det blir remakes av Bethesda spel.

Av som99

Fru, barn, katt, stort hus i skogen, grusväg och svängdörrar verkar det som barnen tycker att man har. Så oundviklig.

Hyffsat regelbundet städas iallafall de primära 4 stationära.
Blir inte så mycket att städa per gång om man gör det regelbundet så något ynka minut per maskin, kör med en oljefri kompressor, behöver inte torka av något.

Blåses av utomhus, ignorera kablarna, åkte fram i städ, petades undan igen innan den fick komma in.

Av som99

Spel: Phobos online

Bara läglig skärmdump.

Jag blockar Bar-gura på min Knight (toksvårt demon som kräver mycket lagspel och smart användning av klassernas färdigheter).

Max nivå nådd på min Wizard (level 50)

Av som99

Håller mig nog till RP2040 baserade ZuluSCSI flr 800~ kr alternativt bygger ZuluSCSI-pico själv.

Använder SCSI i två stycken Amiga och en Pentium III maskin.

Känslan är att överpriset på detta är stor.

Av som99

Har väntat sedan 1990:

Av som99

Undrar hur många % som endast tar ner enstaka låt för att ha som ringsignal/alarmsignal...

Av som99

Blev lite förvånad över det låga snittresultatet då det mesta här skrevs väldigt om när det var aktuellt men även ekat igenom åren.

Kul quiz iallafall

Av som99

Var det inte samma skri när möss med makro knappar blev vanligare framförallt för MMO-spelare där det aktivt räknades som fusk och i flera fall fortfarande görs men ingen bryr sig längre?
Automatisera knapptryckningar med tredjepartsprogram är ju nästan definition av makro.
Hur anses det idag när så stor procent möss har den funktionen?

Av som99

Super spänd på Avowed blir årets förväntning för mig.
Förhoppningsvis även något nysläppt Oblivion och att det blir rätt.
Fallout London.
"Skyblivion"

Uppdatering med fler funktioner från applikation till elbilen, för det är under all kritik... (Skoda Enyaq 80x, 2023)

Av som99

Runt 1998 köpte jag en Compaq handdator där, det var nog sista gången jag handlade där tyvärr.

Var småkul att leta efter deras fakeprodukt varje kalenderår, sen hade dem lite saker du annars inte snubblade över och småkul prylar, men det var en annan tid.

Av som99
Skrivet av Swedish Berserk:

Samma här. Förstår inte vuxna människor som köper julklappar till varandra för tusentals kronor.. Vill jag ha något köper jag det själv.

Ens partner kan ha öga för något man behöver som man själv ej visste men blir glad för. Lite som att se en sak man vill ha och hade köpt fast i detta fallet känner ens partner en så väl så dem hittade något innan man själv hittat det

Min fru prickar väldigt väl där, hon ser sådant jag kanske missat eller i butiker jag sällan är i så jag hade ej hittat det eller så kommer hon ihåg något jag sagt men glömt bort.

Av som99
Skrivet av Baxtex:

Är det inte billigare och enklare att fixa fickor på kvinnokläder?

Har varken testat eller ens sett en vikbar smartphone irl och känner inget sug heller.

Är inte så lätt, finns inte alls samma utbud av kvinnokläder med stora fickor som för män. Sen är generellt kvinnor mindre/kortare än män samt har även andra former vilket gör att det där dasslocket till telefon inte alls är lika bekvämt att ha i fickan, då blir det handväska vilket en vikbar löser om man inte vill ha med sig handväskan överallt.

Kontext, min fru är 157cm lång, är inte långt till knät där med en modern telefon i fickan. Tillbaka till myskläder och träningskläder, vi har aktivt letat efter som huserade en fullstor telefon då hon vill ha telefon med sig om något händer när hon är ute och springer (hon springer själv i skogen, inte en kotte där så händer det något är det bra om hon kan ringa eller jag kan se positionen om det tar oroväckande lång tid), men alternativen som fanns var absolut inte bekväma när man rör sig eller gigantiska fodral på armen för den delen. Då är det jättebra att alternativ som av vikbar telefon finns. Som sagt bästa köp hon gjort i telefonväg i modern tid.

Av som99

Sagt det innan och säger det igen.
Många som ej vet det ännu men när dem testat så märker dem hur mycket smidigare det är, då framförallt kvinnor. Min fru är upprepad användare av vikbar telefon, för generellt är det inte mycket till fickor på kvinnokläder och nu kan hon ta med sig telefonen lättare utan att det krävs handväska hela tiden.
Även mycket lättare att klämma in i träningskläder när hon springer.
Men även vardagen när man bara är hemma, gör saker i huset eller i trädgården, går i skogen, ja allt där man slipper försöka hitta en plats för en otympligt stor telefon.

Flertalet vänner till henne har gått över efter att tittat på hennes och hon har använt endast vikbart sen flip 3 kom.

Tjockleken är inte något problem utan är höjden på vanliga telefoner. Dem är ju faktiskt stora nuförtiden och om jag på 190cm~ tycker den kan vara klumpig kan jag allt förstå att en person på 160cm och 40 kilo nättare borde tycka det är betydligt osmidigare.

Kan tillägga att jag faktiskt själv sannolikt skaffar en snart, oron var framförallt att skärmen inte skulle hålla i början, men hennes telefoner har hållit och jag har bytt hennes skärmskydd vid behov. Sen i ärlighetens namn så är den ju stängd när jag inte använder den så det bör gå bra

Av som99

Pja, kugga de två sista annars kändes tidigare frågor väldigt enkla

Av som99
Skrivet av Swedishchef_90:

De släppte tydligen 7st alfons spel...
Är detta räkna med alfons?

Stämmer mycket bra! Din tur!

Tråkigt nog är många sådana här titlar inte preserverade, så tack vare detta fick jag anledning att göra en ren image av det, så det inte försvinner med tidens tand
Får även passa på att lägga till titeln på Mobygames.

Av som99
Skrivet av Swedishchef_90:

Med hjälp av Google, kanske
"Alfons på äventyr i trafiken"?

Nu var du nära iallafall, men inte rätt