Inlägg

Inlägg som LupX har skrivit i forumet
Av LupX
Skrivet av Mono:

Hade hellre haft en datorstol med färg och mönster från pendeltågen i Stockholm än detta.

Det är dessutom heavy duty-kvalité på det tyget.

Av LupX

Som man ovan har tipsat om så hör med ditt skyddsombud i första hand. Vill du förkovra dig i det något luddiga regelverket så hittar du det här: AFS 2001:3

För att skyddsskor fortfarande ska vara godkända med typ skoinlägg så måste dessa vara godkända av tillverkaren. Dvs, rent krasst, ryker tårna på kneget och du har egeninhandlat skoinlägg från clas ohlson i dojorna så kan en jävlig arbetsgivare säkert försöka neka dig försäkring.

Av LupX

Jag höjde svårighetsgraden ett snäpp genom att ta av mig brillorna. Astigmatism ftw!

Av LupX

Har inte döpt min. Men den borde kallas för "Inte nu igen" eller "Mattvikaren" då robotjäveln är extremt duktig på att hitta nya ställen att fastna på. Snålade till det med en Viomi S9... Nästa gång blir det en Roborock.

Av LupX

Mina tips. Obs, parental advisory på texterna

:wumpscut:

Suicide Commando

Funker Vogt

Av LupX

Lee Daren. Raka rör, lite stretch och knappgylf. Bekväma och håller i en evighet.

Av LupX
Skrivet av Dinkefing:

Finns det några kalsonger med extra kraftig resår? Älskar när det trycker hårt mot magen.

Jag är absolut ingen kalsongkonnässör. Chansade och slog till på ett 3-pack Resteröds bambuboxers med nedsatt pris på Ica Maxi. De har 5 cm bred resår kring midjan och håller pläpen på plats. Överlevt första tvätten utan problem

Av LupX
Skrivet av Samnils22:

Netonnet har det däremot inga spel laptops. https://hyreshyllan.netonnet.se/laptops/

En variant om det finns en vettig uppkoppling är att streama spel med typ Geforce Now.

Av LupX
Skrivet av heatm:

LOL, tror det är dags för LH att pensionera sig, eller börja köra lite marklyft. Russell studsar ut ur bilen och Lewis kommer knappt ur.

Går ju inte att bevisa, men det såg ut som han överdrev en hel del.

Kombon med bil som inte längre är skräddarsydd för LH som tidigare säsonger och att det mentalt verkar gett en smäll är ju klart ingen hit för honom. Men jag tror inte han överdriver särskilt mycket med smärtorna och stelheten när han ska kliva ur bilen... Jag pajade ländryggen på jobbet och skulle kliva ur bilen vid hemkomst... Det tog en bra stund att lirka sig ur och resa upp ryggen. Sen stapplade man hem som en anka.

Av LupX
Skrivet av SUMITOMO:

Av ren nyfikenhet, om du nu är orolig över detta, varför registrera ett konto på ett datorforum för just detta?

För att vi är skarpare och generellt mer sympatiska här än på vissa "diskutera allt"-forum

Till TS, sluta oroa dig. Såvida du inte blivit tagen på bar gärning och stoppad på plats finns det ingen sannolikhet att du kommer hamna i kläm med ordningsmakten. Det är till och med tveksamt om en polis skriver bot ens om man bromsar in för sent och råkar passera stoppstrecket några decimeter utan att rulla ut i korsningen. Då ska det vara en länsman som vaknat på helt fel sida av sängen. Blir man trots allt stannad så förklarar man vänligt och ärligt sitt misstag. Det ger goda signaler till polisen som troligtvis ger en varning.

En annan femma är det om man helt blåser ett rödljus eller stoppskylt.

Av LupX
Skrivet av dvcorleone:

Gick till verkstan och han konstaterade att den läcker från kylaren (inte någon slang eller dylikt). Därför var hans förslag att byta ut hela skiten. Men jag måste ha bilen nästa vecka till att åka ca. 8 mil t/r. Skulle det funka att bara fylla på med vatten menar du? Eller ska jag undvika bilen helt?

Kruxet är ju var på kylaren läckan sitter. Är det en spricka i plasten kan det snabbt bli förvärrat och du tvingas stanna på vägen för bärgning. Om det är en liten spricka i metallen någonstans vid kylarflänsen så kanske du fixar resan med täta kontroller av kylarnivån och motortemp.

Tillägg.. Det är inte särskilt kul när det sprutar ut kylarvätska över hela motorrummet. Det stinker apa och bränner fast på alla heta delar. Plus miljöaspekten då.

Av LupX

Jag har en S9 och stämmer in i kören att denna betjänten älskar att trassla in sig i sladdar och lyfta upp lätta trasmattor. Efter att ha rensat undan alla potentiella fällor så tycker jag den ger ett tillfredsställande resultat sett till webhallens kampanjpris.

Av LupX
Skrivet av SCORPIUS:

Enhanced Sync.. Undrar om dom kommer ge upp om att ens försöka fixa det en dag?

Bästa med AMD är alltid dom härliga fps dom lyckas klämma ur sina kort med tiden. Här trollar AMD med sina drivrutiner över tid. 👍
Eller suger dom på att göra dom bra från början? 🤔

Utan större empiri än egen erfarenhet gissar jag på det senare. Skaffade ett 5700xt när det släpptes och det var en resa på några månader från kraschfest till en välfungerande GPU.

Av LupX
Skrivet av Zachtionman:

Köp en begagnad Xbox-kontroll, antingen för Xbox 360 (kräver medföljande dongel) eller Xbox One (kräver Bluetooth). Finns begagnat på marknaden såg jag

https://www.sweclockers.com/marknad/210899-garderobsrensning

Xbone-kontrollen funkar prima även med usb-sladd.

Av LupX
Skrivet av snajk:

Tja den politiska situationen i Göteborg har ju varit lite svajig det sista. Mycket på grund av de så kallade Demokraterna som egentligen är ett enfrågeparti för att stoppa västlänken men som i praktiken är ett klassiskt högerparti med lite högerpopulistiska tongångar och mycket fokus på missnöje. Sen har ju S maktfullkomlighet varit ännu större här än i landet i stort under ganska lång tid.

Det var bättre när hövdingen Göran Johansson levde. Då var det ingen som vågade säga till nåt om något

Av LupX

Jag kör mitt OS på engelska och får samma status som TS. 3700x på x570 här.

UPPDATERING: Som vanligt så ska man ha lite is i magen. Statusen ändrades automagiskt till grönt i Win Update när jag kollade igen efter en stund.

Av LupX

Förutom ovan nämnda Wreckfest som är ruskigt kul i online-läget kan jag tipsa om Mario Kart-klonerna från Sega. Spelat mestadels av detta https://store.steampowered.com/app/212480/Sonic__AllStars_Rac.... Finns nyare varianter som jag inte testat.

Av LupX

Steams egna handkontroll.

Den lät innovativ och intressant men jag blev aldrig bekväm med touchpadsen. I övrigt var det en billig känsla på knappar och kontroller. Vilar i en sarkofag av wellpapp med övrigt åldrat teknikjox.

Av LupX
Skrivet av GooGeL:

Du har alltså inte testat under en hård lina?

Kikade färdigt Frankrikes GP i Abisko under 4G, via deras app på min Samsung S10. Hela vägen från byn följde jag det loppet på telefon. Själv har jag endast haft strul första loppet (..?) det här året.. då det var problem med rutnätet av nätverkandet, genom Europa.

F1TV är en drömtjänst mot för Viaplay. Enda är väl att övriga streams är 720p, medan huvudströmmen är 1080p.

Jo, kör 100/100 fiber från Bahnhof trådat in i datorn för det mesta när jag kollar. Men ibland händer det att jag kollar via chromecast på tv eller wifi/4g i telefonen. Dagens lopp flöt faktiskt på skapligt med enstaka lagg här och där. Men jag kollade på Supercup tidigare idag och där var det värre.

Ska testa F1 Race Control och se om det gör skillnad framöver.

Av LupX
Skrivet av Sidde:

Är det så i flera olika webbläsare? Inte kört f1tv iår men inga problem med firefox tidigare.

Får buffering i firefox, på chromecast och i android-luren. Har dessutom krångel med F1TV-appen i androiden där jag inte kan logga in med wifi på. Får stänga av det först och sen tabba ur och aktivera wifi igen. Överlag bortsett från en ok prislapp så är deras tjänst riktigt kass.