Inlägg

Inlägg som FlashGordon har skrivit i forumet
Skrivet av ExcZist:

Så de släpper ännu ett Modern warfare 2 i ny kostym.
Ska bli intrrssant att se vad lång tid det tar innan det blir som med resten av spelen.
Cod 2 och Cod4 var bäst och är fortfarande bäst i mina ögon.

Du hade helt rätt. Bortsett från att det är en repetition på tidigare MW så har dom skruvat upp hastigheten så det känns som Q1/Q2. En besvikelse helt klart.

Skickades från m.sweclockers.com

Larry 1?

Skickades från m.sweclockers.com

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av sKRUVARN:

Om interpolering är viktigt så kan det vara värt att kolla på Sonys oleds, har inte jämfört specifika modeller sida vid sida, men min LG oled (b6) har betydligt sämre interpolering än min 10år gamla Sony. Generellt så tycker jag Sony alltid legat i framkant när det kommer till interpolering bland de vanliga tillverkarna. Även om jag hade gillat såp-effekten så hade jag aldrig klarat av att se alla artifakter och bildproblem det medför när det är aktiverat på min b6 (något man iof aldrig kommer ifrån, men har sett betydligt bättre implementeringar).

edit
Här är någon sida som testat c8 och af8 sida vid sida och skriver följande:

"Perhaps a more clear cut differential can be found in their motion handling abilities. While both the AF8 and C8 offer variable levels of clever interpolation, Motionflow and TruMotion respectively, the Sony consistently delivers cleaner fast motion. "

https://www.t3.com/news/best-tvs-lg-c8-versus-sony-af8

den verkar vara svår att få tag på om man inte vill betala närmare 30.000. Utgått på Webhallen och Mediamarkt. Frågan är hur stor skillnad det blir i prestanda på just den delen jämfört LG. Edit: klent med OLED bland Sonys populäraste modeller.

Skrivet av Laxpudding:

Det har hänt mycket på de snart tio år som gått sedan G20. I princip alla TV idag använder interpolering ifall du önskar. Du kan med både LG och Samsungs modeller finjustera hur mycket såpopera-effekt du får. På G20 var det "Intelligent Frame Creation: ON/OFF" och det var rätt kass interpolering med dagens mått. Så kör du med "Intelligent Frame Creation: ON" idag kan du räkna med att få motsvarande effekt fast bättre.

Tack för svar. HIFIklubben nämde något om att processorn i LG kan vara aningen klen för att kunna upprätthålla en bra kvalité på IFC jämfört dom dyrare varianterna närmare 30.000;- Antar att man ska ta det med en nypa salt? Dom säljer inte LG såklart.

Skrivet av V8Dragster:

Hej, gick själv ifrån en panasonic vt60 pga den var med om en tråkig händelse så jag köpte en lg e6(sista gen med 3d) och i min värld duger endast oled, jag har försökt med lcd(qled/led) men dem dem är inte på samma nivå, vill jag ha starkt ljus kan jag gå ut och titta på solen men vill jag ha bästa möjliga bild och en svärta som vår den mörkaste himmeln att bli avundsjuk så är det oled du ska välja iaf i mitt tycke, och av lg så är E och G serien ngt bättre än B och C serien men det är ingen dag och natt skillnad, men du säger du vill ha såpopera effekten? jag som trodde alla vill vara utan den och av dem två du nämner så är LG det enda valet om jag hade valt

Fick det bekräftat av Hifiklubben att gillar man plasma så är det endast OLED som kommer göra en nöjd. Älskar SOAP och jag vet att jag är typ ensam i universum om det, kan inte leva utan Kommer slå till på LG.

Från 50" Plasma till 65" OLED/QLED köpråd 20000:-

Har en Panasonic G20 sedan hundra år tillbaka och vill ha något större till min nya lägenhet.

Har inte följt med i utvecklingen men en sak är av yttersta vikt, bilden måste motsvara sk "Soap opera effect" https://www.cnet.com/how-to/soap-opera-effect-tom-cruise-want...

har sneglat på dessa två så kom gärna med input.

Samsung Galaxy Buds SM-R170

Inköpta 13/9 på Webhallen för 1490:-

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5054273

Säljer för 1000kr inkl frakt. Finns i Stockholm.

Läs hela annonsen här

Funkar detta med i7 + 1080ti? Oklockat.

Är överkänslig så behöver något som är knäpptyst.

Skickades från m.sweclockers.com

Ni som har 1000+ transaktioner hur i hela friden ska man kunna göra en korrekt uträkning särskilt när man köpt och sålt med flera olika valutor. Har CoinTracking men den räknar åt helvete.

Gick nog 100.000:- back oavsett.

Script för auto-throw bandage och ammo

Någon som sitter på ett tjusigt script som gör detta automatiskt när man är i närheten? Autohotkey borde ju vara en lösning.

Skrivet av HerrGw:

Bortsätt från alla diskussioner kan det vara värt att nämna att det är 33% rabatt på BF V till den 10e Dec på Origin, 389:-

Derunk för 509kr ger tillgång till framtida expansions eller måste man köpa en superderunk version?

Skrivet av Laxpudding:

Det finns ingen annan TV, förutom en annan plasma, som ser ut som plasma i rörelser. Vad du är van med är en specifik typ av PWM-algoritm med temporala halvtonsmönster som enbart Pioneer använde. Panasonic använder en annan lösning, precis som LG och Samsung använde sina varianter av PWM-lösningar. Därför såg alla rörelser lite annorlunda mellan plasmamodellerna.

Det närmaste du kan komma är en DLP-projektor vilka också använder olika former av PWM-algoritmer och temporala halvtonsmönster. Men det kommer ändå annorlunda ut.

En OLED och en LCD kommer i sin tur ha sin karaktär på hur bilden byggs upp. Gäller att plocka den karaktär du gillar bäst eller ogillar minst.

Tack för svaret då får jag helt enkelt bege mig till Hifiklubben eller liknande och titta med egna ögon.

Byta ut plasmatv

Har en gammal pioneer som jag funderar på att byta ut. Vad ger bäst bild för pengarna? Det måste vara en tv som har samma "motion flow"(vet ej vad det heter) som plasma.

60-65 tum budget 20k

Skrivet av Klarspråkarn:

För mig är smart trollande när en person kombinerar underfundigt retande, som inledningsvis lurar de flesta, med att personen som blev utsatt för det själv kan se det humoristiska i det i efterhand.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Klarspråkarn:

Smart trollande är kul, men det är ovanligt att se. Att bara kränka eller störa andra är enkelt, men inte särskilt roligt. Där fattar jag inte grejen.

Vad räknas som smart trollande? Att provocera fram en emotionell härdsmälta har ett underhållningsvärde i dagens lättkränkta samhälle.

Ett gott skratt? Få saker är så underhållande som kränkta/känsliga individer framför ett tangentbord.

Skickades från m.sweclockers.com

Koppla in WIFI-puck genom företagsdator

Tjena, kan man "spegla" sin uppkoppling på datorn med en wifi-puck eller måste den gå genom huvudservern? Vi sitter på två våningsplan och något arsle har klantat sig med wifin på ena våningen försöker lösa det så smidigt som möjligt.

Skrivet av DavidtheDoom:

Kommer vara lika stor skillnad som från Stålmannen till Clark Kent.

Fick glasögonen idag och fy fan vilken skillnad. Visst det känns lite konstigt men all text är skarp och ögonen känns fullständigt avslappnade!