Inlägg

Inlägg som jensa86 har skrivit i forumet
Av jensa86
Nytt bud: 5 000 kr Låter som en bra födelsedagspresent till en själv då!
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av jensa86

Vad för moduler etc ingår?

Av jensa86

Jag saknar Lync, det fungerade i alla fall som det skulle och gjorde vad man förväntade sig.

Den stora frågan är ju varför i princip ALLA som gör en app som gör något som är tillräckligt bra att folk börjar använda den alltid ska lägga till massa nya skitfunktioner som inte alls har med det orginalet var tänkt till och det slutar med att den är helt värdelös på att göra det en egentligen är gjord för.

Av jensa86

Det beror nog på om du gillar bomull eller ej. Jag föredrar syntet så för mig är performance klart bäst. Sen beror det kanske lite på vilken säsong det är om jag föredrar long eller regular. Nu på vintern är det skönt med de lite längre men på sommaren när det är varmt är regular bättre till shorts etc.

Av jensa86
Skrivet av SnowgubbeN:

20-70% på allt hos TCM Cykel.

Cyklar, delar, tillbehör och personlig utrustning.

Riktigt bra företag med snabba leveranser!

https://www.tcmcykel.se/

Ajdå, det här kommer bli dyrt...

Av jensa86

Har ett Gigabyte RTX 3080 EAGLE OC 10G (ej LHR) (https://www.amazon.se/gp/product/B08HHZVZ3N) som är ditt för 5500kr. Bor strax utanför Kungälv så det är nära och bra.

Av jensa86

Jag kör med någon äldre version av dessa och de fungerar utmärkt. Det man ska tänka på med litionjon på 1.5V är ju att själva batteriet inte är på den spänningen utan den konverteras till det. Det gör att alla batteriindikatorer etc inte fungerar då de är konstant på 1.5V tills de stängar av sig själva och då går till 0V direkt, dvs du får ingen varning för låg batterinivå etc.

Av jensa86

Jag har en Onkyo TX-NR1008 över som du kan få mot upphämtning annars. Är ju några år gammal och stor och klumpig men fungerar bra ifall man inte behöver 4k. Finns för upphämtning utanför Kungälv.

Av jensa86

C varianterna har ju fortfarande 4st hdmi. Det är bara B och lägre som har 2 med och 2 utan full bandbredd. Ifall det var en viktig funktion för dig och det hade varit de första 3 åren då konsumentköplagen gäller så hade de varit tvugna att erkätta med en som motsvarar de viktiga funktionerna, dvs C då. Men med 'garanti' så gäller ju bara avtalet i garantin så det är ju frågan vad som står där.

Av jensa86

Tycker det fungerar utmärkt med touch för det mesta i bilen. Det enda jag saknar som ny Tesla MY förare i år är väl egentligen bättre kontroll över vindrutetorkarna. Men det är ju mest för att det automatiska systemet fungerar så uselt så man behöver pilla på det så ofta. Fördelen med touchskärm är ju att man enkelt kan lägga till nya, eller förbättra existerande funktioner enkelt utan att man behöver bygga om bilen fysiskt.

Av jensa86

En annan stor fördel till de utan förhandling är ju att du inte behöver förhandla om den när den där rabatten går ut. Dvs det dröjer inte ett par månader då du undrar var alla pengar tog vägen utan rabatt innan du kommer på att du behöver återigen prata med banken och förhandla ner den. I mitt fall är det klart värt att betala lite extra (även om det sällan är högre ränta). Men då är jag nog latare än snittet med

Av jensa86

Min 48 tummares underkant är ca 5cm från bordet just nu. Har nog ögonen lite över mitten när jag sitter koncentrarat och skriver etc. Lite under när man sitter bakåtlutad med musen och slösurfar.

Av jensa86

Jag har ett oöppnat ASUS GeForce RTX 3080 10GB TUF GAMING V2 (LHR) och ett Gigabyte GeForce RTX 3080 EAGLE OC 10GB GDDR6X (ej LHR) använt ca 6 månader jag vill bli av med men inte orkat ta tag i än. Vet inte riktigt vad de är värda idag men kanske 7000 är rimligt? Göteborg fungerar fint i så fall.

Av jensa86

Haha, ändå rätt nöjd att jag var i rätt land en gång och på rätt kontinent en till!

Av jensa86

Varför skulle man vilja tunnla trafik okrypterat i ett privat nät?

Av jensa86

Jag använder följande blueprint för något liknande: https://github.com/panhans/homeassistant/blob/main/blueprints...
Dock togglar den bara mellan olika scener i en loop, du kan inte gå fram och bak så att säga utan bara åt ett håll. Men det kanske kan vara inspiration till att göra något liknande.

Av jensa86
Skrivet av medbor:

Tricket är att klicka ofta och sätta ut markören flera gången medan man letar

Hmm, det räcker alltså att placera markören och fortsätta, man måste alltså inte trycka "GUESS" för att den ska ta det?

Av jensa86
Skrivet av cyklonen:

Det är ju en klocka i överkant av skärmen.

Jag menade med ljud som tickar ner på slutet, problemet är ju att man glömmer att titta på klockan när man letar efter rätt plats på kartan.

Av jensa86

Man skulle ha en klocka som tickar ner så man märker när det blir bråttom. De första två som var de enda jag faktiskt kunde lista ut var de var tog jag ju för lång tid på mig att försöka hitta exakt rätt plats så det blev 0 istället
De andra var enbart chansningar på språken men blev ju oförskämt bra på de två jag kunde lite.

Av jensa86

Här ser du hela min datorhörna från igår. Den var avstängd, användes två gånger och idle mellan det. Har en switch och en AP under samma mätning med så det mesta av de 15W den drar avstängd är från de.