Inlägg

Inlägg som pekkasteele har skrivit i forumet
Av pekkasteele

Aha, perfekt! Tackar!

Av pekkasteele

Fractal Design North XL och Corsair Shift?

Ja, fungerar det bra, som nämnt i Topic?

Hittat info om "lilla" North och då är det tight, hur är det i den större XL?

Av pekkasteele
Skrivet av maniac:

Är det någon annan som har problem med att klienten kraschar efter senaste uppdateringen?

Klienten fryser med bild och jag kan höra ljud i ca 30 sekunder, sedan blir bilden svart och ljudet försvinner också. Jag kan tabba ur spelet men kan endast se startmenyn. Skrivbordet skyms av den frysta WoT klienten så det är svårt att stänga ner via aktiviteshanteraren. Endast omstart hjälper.

Ja det hände för mig en gång n är jag körd Steel hunter.

Av pekkasteele

Vet inte, känns som vi hört det förut...

Av pekkasteele
Skrivet av vargeEEEEn:

Jag kan tänka mig att haka på, har suttit i den gamla SWEC-clanen som ingen längre är ledare för i måååånga år nu och det hade varit kul att faktiskt vara med i en clan som är online Heter samma i WoT som här

Fint! Jag bjuder in snart!

Av pekkasteele

Var länge med i A-P6 men då den som startade klanen inte var närvarande och vi inte kunde göra nått så startade vi en ny nu. [S-CLA] Steele Clan. Vi vet inte alls vart vi är påväg, vi är bara 3-4 st än. Men om någon vill hoppa med så är det bara att säga till. Får vi in tillräckligt så kan vi absolut spela matcher mm. Men annars är det ett ställe man kan hänga bara, vi har även en Discord.

Av pekkasteele

Tycker AM4 platformen är fantastisk sett till kompatiblitet. 2018-04-23 köpte jag mitt Asus ROG STRIX X470-F och en 2700x, i våras byggde jag en ny dator med ett x670 och en 7950x3D och sonen kunde få mitt Strix, med en 3700x då, och jag köpte en ny 5600x istället. Fungerar felfritt och med bra prestanda fortfarande, snart 6år senare, och nya CPUs som går att köra på den släpptes för någon vecka sedan. Fantastiskt.

Av pekkasteele
Skrivet av anon132576:

Min första kommentar: dan efter nyår och redan första april? Snabbt jobbat som fan!

Åh, jag vill inte ens tänka på aliasingen i text och horisontella linjer som skulle uppstå om man lutar en monitor med fasta pixlar endast 1-2 grader... *guuhhh*

Att luta skärmen 22 grader för längsta tänkbara horisontella linje - varför är detta ett mål man vill uppnå? Vad är den reella vinsten med just det, och hur väger det upp baksidan med en bisarrt formad desktopmiljö, och - som sagt - aliasing?

Fattar inte riktigt, måste tillstå. I mina ögon finns det ingen fördel och bara nackdelar med detta, men kanske jag bara är en sur gammal gubbe vad vet jag.

Det är väl lite som att klocka en CPU med flytande kväve "Men vad jobbigt att behöva hälla på mer hela tiden när jag spelar". Allt man KAN göra behöver ju inte vara användbart i vardagen, vissa saker är bara roliga/coola att KUNNA göra.

Så kul nyhet tycker jag iaf.

Av pekkasteele
Skrivet av cb99:

Var kommer ni sätta Vinnie Jones? Och har ni någon "kändis" strategi?

Chuck Norris gick till Hellcat'en.
Arnold Schwarzeneger fick M6'an.
Milla Jovovich fick en Pawlack.

Alla med enbart damer i besättningen, för eget nöje "tema" där

Frågan är var jag nu ska sätta Vinnie Jones? Jag har 4 damer kvar i baracken dvs. en 5 crew max.
Funderar på VK3601 men den har redan Tomtefar, och han kan man väl inte slänga ur sin tank så nära inpå jul?

Och ja, alla T6 spelar som sagt mest upp till T6-7

Jag följer nog inget tema, men för mig är det:

Milla i AMX M4 54 och var med från ARL 44
Arnie i Obj 430
QuickyBaby i Super Conc, följde med från Churchill VII
John Connor i Challanger

Sen har jag en till QB och Vinnie då, tror Vinnie hamnar i nya japanska HT-linan när den kommer i januari. Eller möjligen AT 8 om jag fortsätter på den linan.

Av pekkasteele

Jag fick problem med PUBG när jag bytte mitt 3070 mot ett 7800XT, för mig, efter många ominstallationer mm så löste det sig genom att ställa in PUBG på endast "DirectX 11" och ta bort Discord overlay. Dock var det iten exakt samma problem, för mig blev skärmen bara svart, datorn var på fortfarande mm. Men värt att kolla på iaf.

Av pekkasteele

Juleventet är bra tycker jag, och, köpte 11 lådor och fick en Tiger-Mous och GSORn och nån t2 tank, så var helt klart värt det. Sen köpte jag 11 till sonen men han fick bara en t5 tyvärr.

Av pekkasteele

World of Tanks finns ju i SD och HD version, tror inte SD versionen kräver speciellt mycket.

Av pekkasteele

Fick till ett byte och en slant emellan så avslutar här.

Av pekkasteele

Annonsen är avslutad

Av pekkasteele

Fått bud på 1800 upphämtning på DM.

Av pekkasteele

Amd Ryzen 7 5800x

Aldrig överklockad, köpt på Webbhallen 2021-03-06.

Har inte boxen kvar men plastförpackningen den ligger i och digitalt kvitto.

Hade en bytesannons tidigare där bytet föll igenom, så säljer denna istället.

Helst hämtas i Vasastan i stockholm, ska jag skicka den så vill jag ha betalning först och köparen betalar frakt.

Läs hela annonsen här

Av pekkasteele

Annonsen är avslutad

Av pekkasteele
Skrivet av acidwarden:

Hej, finns det något intresse i att sälja självaste 5800x:en för en slant så du istället kan köpa en sprillans ny 5600x? Sitter inte på en 5600x utan en 3600x om det annars är intressant.

Ja det beror väl på lite vad jag skulle få, en ny kostar ju ändå en del så jag skulle väl förlora lite på det jämfört med att bara byta.

Av pekkasteele
Skrivet av Fenrisulvfan:

Hade gärna bytt in min 5600 om jag hade bott i krokarna, men kan du inte köra Eco-mode i Ryzen master? Då borde den agera som en 5700x, men jag förstår om du inte vill pilla.

Det har jag faktiskt inte testat, letade nått liknande i UEFI men fann inget där, brykar inte installera alla AMD program mm, men kan ju iofs kolla det! Tack

Av pekkasteele

Ryzen 7 5800x mot 5700x eller 5600x

Hej,

jag har en 5800x som fungerar felfritt, har aldrig klockats eller liknande, inga böjda pinnar.

Jag vill byta mot en 5600x eller 5700x då jag har köpt ny CPU själv och ska ge denna till sonen, men, han har en låda där kylningen inte är optimal, och, 5800x blir ju rätt varm, så skulle vilja ha en av 65w CPUerna istället och kan tänka mig att byta rätt av om någon är intresserad. Gärna på plats i Stockholm (vasastan)

Läs hela annonsen här