Inlägg

Inlägg som kelthar har skrivit i forumet
Skrivet av anders190:

Min tanke är att man inte ser någon vits att hajpa Zen 3. Zen 2 säljer bra och så länge inte det finns något de som släpper information anser att konkurrerar så håller man tyst eller något.

Spontant min tanke också. Hypen existerar redan och behöver inte spädas på. Jag sitter med känslan att det kommer bli lite bättre än 3000-serien. En ipc på int på 10% hade varit helt underbart i mina ögon. 15% hade varit närmast fantastiskt.

Man har innan klagat på Intel för att de endast ökat typ 10-15% per generation i prestanda och det kanske stämmer med AMD, förutom att de fläskat på med fler kärnor. Nu kanske det inte kommer fler kärnor, men att IPC stadigt ökar och kommer i paritet med intels totala SC-prestanda.

Jag kommer antagligen att vänta tills 12 eller 16 kärnor släpps, men då kommer jag också hamra köpknappen. Det känns så jävla skönt att ha en processor som sväljer vad jag än slänger på den.

Återigen så ser man hur jävla bra NH-D15 är. Får väl skaffa en sådan i nästa bygge. A500 är inget för mig.

Hmmm. Jag streamar ju spel med Steam Link. Varför är det okej, men inte det här?

Skickades från m.sweclockers.com

Citat:

AMD Ryzen 7 3700X, vars prislapp ligger på 349 USD eller cirka 3 700 SEK.

Var inte MSRP på 3700X $329? Eller kommer jag ihåg fel?

Skrivet av warh0g:

Haha, tänkte på den videon också. <3 LTT.

Ganska säker på att man inte märker någon skillnad alls i användning mot en modern disk på varken SATA eller NVME. Förutom när man kopierar filer.

Btw, bra test!!

Skrivet av trickeh2k:

samt att det känns som grov brottslighet känns lite diffust.

"Grovt brott" är inte något godtyckligt:
https://sv.wikipedia.org/wiki/Grovt_brott_enligt_svensk_lag

Tips är att lämna tillbaka den, få pengar och köpa en gaminglaptop. Den kostar väl 13k ny? Det borde du kunna få en gaminglaptop för.

Alltså, helt ärligt. Varför släpper dem dessa vikbara skärmar när det är så jääävla dålig kvalité. Det gäller ju alla märken. Det verkar vara ett kollektivt hjärnsläpp. Bara för att någon gjorde det så ska alla göra det. Även om det är väldigt långt ifrån att vara moget.

Skrivet av THB:

RTX 2077 Ti, baserad på RTX 3080 Ti som bundlas med Cyberpunk 2077.

Även NZXT kommer att släppa specialversion(er) av något/några av deras chassin baserade på Cyberpunk 2077.

Så, de släpper ett kort som kommer att vara snabbare än 2080 Ti och kallar det för 2077 Ti. Och dessutom inte vill visa upp att det kommer från sin senaste serie som heter 30xx. Så att alla tror att det är ett äldre kort.

Låter extremt osannolikt.

Om det skulle baseras på 3080 Ti så måste det vara chip som har binnats ut hårt.

Återigen, fantastiskt osannolikt imo.

Citat:

de fantasilöst döpta "2CPU 2GPU" och "2CPU 4GPU",

Det är sådan fantasilöshet som gör det lättare för de som köper. 1650MMX Super Tri-Ti GDDR4 GRTX ROG STRIX MASTER STARTER ULTIMATE.

Skrivet av jompenleet:

Men VAD heter han? Har honom både på t-shirt och kaffemugg men kan aldrig svara på vad han heter när barnen frågar.

Edit
När han är klar i Italien får han gärna komma till mitt kontor i Örebro, skulle passa som handen i handsken

Skrivet av svan_lind89:

Tycker faktiskt om den förra bättre men kul med förändring!
Den nya påminner lite om Bubbles från trailer park boys

https://imgur.com/KSHXVGw.png

Ja, han får fan heta bubbles.

Gillar som fan ... loggan blev mycket bra.

Hardwaredreams är episk

12, 8, 6, 6, 4, 4, 4, 2, 2 typ.

Borde kasta mina 2:or, de bara ligger där.

Agricola. Min dotter som var 8 år när vi spelade det sist klarade det förvånansvärt bra. Fast då kör vi utan occupationkort.

Så här är världenrekordet i prestanda i konsumentsegmentet ... där ser man! Well built, AMD!

Skrivet av motvikt:

Det är dock långt ifrån klart att Apple skulle använda AMD kretsar i sina datorer bara på grund av att de återfinns i drivrutiner. Med största sannolikhet rör det sig om tester, har dessutom för mig att det var en liknande nyhet förra året? Tror också att Apple gärna läcker nyheter om AMD eller att de funderar på ARM (som kommer varje år) för att sätta press på Intel och deras priser

Men varför gör de tester?

Skrivet av MeSaber:

@kelthar Om kartan nu skulle stämma så är den pricken väldigt nära mig 😂

Dags att tejpa för alla springor i dörren och ventilationen.

Skrivet av Djungeluffe:

Fast hur räknar ni när ni säger att den är låg?
Antalet döda/Antalet insjuknade
eller
Antalet döda/(Antalet döda+Antalet friskskriva)

Det sistnämnda borde vara det korrekta, eftersom att vi inte kan utgöra ödet för de som är insjuknade. Och räknar man på det senare sättet är dödligheten betydligt högre än de flesta här i tråden säger.

Tänkt samma sak som du säger ...

Enligt den sammanställningen:
5,2% tillfrisknade
1,9% som dött
92,9% infekterade / undecided

Blir det samma förhållande mellan döda och tillfrisknade bland resten av de infekterade så betyder det att 26% kommer att dö. 1,9% / (5,2 + 1,9) = 26%

Men det kanske inte är en logisk slutsats. Det kanske tar längre tid att bli frisk än att dö och antalet infekterade ökar inte linjärt.

Skrivet av Jaxione:

Detta kanske är nästa stora pandemi. Men tror mer att det isåfall som en del forskare skrivit, kommer bli den nya "influensan" Om den nu skulle sprida sig i stor grad över hela världen så kommer vi så småningom bygga upp en immunitet och klara av den på ett bättre sätt. Men nu spekulerar jag bara. Börjar få känslan att det kan komma att bli svårt att begränsa spridningen till enbart Kina. Då pratar jag i stor grad alltså, med fler än några isolerade fall. Den som lever får se.

Mmm, har den uppfattningen också. Det känns som det är väldigt mycket högre sannolikhet att man faktiskt kommer att bli infekterad inom några månader än vad som lagts fram.

Det känns logiskt att ett virus som är så smittsamt och redan har nått runt om hela världen borde kunna infektera en majoritet av alla människor.

Men hur kan det vara en sådan diskrepans mellan vad "media" rapporterar och vad jag/vissa känner?

Är folk naiva, vill man undvika masspanik eller har jag fel? Mitt jobb går ju delvis ut på att identifiera potentionella problem så jag kan tänka mig att jag är vinklad.

Skrivet av emilakered:

Jag tycker den är skittråkig. Vet inte riktigt varför, kanske att den är såpass liten att det aldrig hinner utvecklas någon direkt taktik.

Körde den 5-6 gånger, sedan har jag aldrig återvänt.

Vår taktik när vi spelar är att befinna sig i konstant rörelse för och att "rensa ryggen", följa cirklen och flankerna hela tiden. Det snuddar egentligen på spelstil.

Skrivet av Blomkungen:

Kul något game då och då men det är inte pubg riktigt. Föredrar att inte spela den om jag får välja, håller med Emil att det blir ingen taktik, bara rent kaos.

Kaoset är en del av det som gör banan underbar. Den ligger en bra bit från erangel och miramar, men inte jättelångt ifrån sanhok. 100% adrenalinpåslag ... Lite mindre classic PUBG, lite mer quake.

Jag tycker att den är fantastiskt mycket bättre än Vikendi. Den framkallade bara ett stön i quick join.

Skrivet av Kenneth:

Håller med Emil. Tycker banan ser väldigt tråkig ut, var man än tittar så är det samma beiga färg. Sen tror jag inte storleken funkar om man kör i lag. Däremot lär den vara mycket bättre i Solo, men har inte provat det än.

Jag har bara kört squad och duo där. Funkar hur bra som helst för oss, men det har ju såklart att göra med hur ens spelstil är gissar jag.