Inlägg

Inlägg som Raymond har skrivit i forumet
Av Raymond

Bra! På dem bara, alla måste göra rätt för sig

Av Raymond

Inget jag betalar mer för om prisskillnaden är stor, planar väl ut med tiden. Samt att det är en gemensam standard så man inte låser in kunden.

Av Raymond

Hoppas datacentrets ägare stäms och kånkar så man sätter igång ett annat tänk runt backuper och lagring av data. Jobbar inte med it själv men tycker sånt här känns misskött från den som driver systemen och får betalt, måste få konsekvenser.

Inte kan jag i min bransch bara rycka på axlarna om det går åt skogen. Måste ha plan b,c,d osv.

Av Raymond
Skrivet av Aphex:

Tänk om de känner sig tvungna att stänga ute alla EU-medborgare från sina tjänster. Vad ledsen jag skulle bli.

Lyckans dag som kanske räddar den yngre generationen att bli Zombies.. varning redan nu när man ser folk på bussen framför tiktok i mobilen

Av Raymond

Har det via telia för 99kr, när avtalet går ut blir det uppsägning. Bara skräp där ändå och inte på långa vägar värt 169kr..

Av Raymond

Ja jäklar var ett bra tag sedan jag handlade på webhallen, var trogen kund men sedan gick jag över till andra butiker. Kanske detta är en del av det hela..

Priserna blev för höga på spel t.ex. samt att de tappade fokus på sin målgrupp och ville bli mer som elgiganten.

Hoppas på bättring då konkurrens är bara bra.

Av Raymond

Ska bli intressant att se flygscenerna när tysk jaktflyg och AA batterierna pangar på. Blir det som i red tails eller pearl harbour stänger jag ner direkt..
Då jag är lite flyghistoriskt intresserad ska det intressant om de gjort sin reserch eller bara kör den klassiska amerikanska snyftar produktionen.

När det gäller WW1+WW2 filmproduktioner brukar de europeiska filmerna lyckas betydligt bättre. Se bara på Das Boot, Stalingrad, Västfronten inget nytt, okänd soldat eller Red Baron som ändå var helt ok även om tempot på flygmaskinerna inte stämde

Av Raymond

Klarar mig med 3080 för egen del och avvaktar 5xxx serien. Inget nytt spel som lockar tillräckligt för att spela 4k på tv + inte köpt 4k datorskärm heller så.. dock är oled 4k på G när man kika på CES.

Av Raymond

Spotify och premium på streaming film. Youtube kör jag "adblocker for youtube" fungerar utan problem.

Av Raymond

Adblocker och chrome fungerar ypperligt ännu i alla fall på youtube.

Av Raymond

Med krets från nvidia som stödjer dlss kommer de gå långt, sjukt impad av vad nintendo lyckats klämma ut ur nuvarande kretsen i switch. Mycket är en balans för att få vettig batteritid på ca 6-10 timmar.

Spelar själv kanske 80% dockat men många använder den just bärbart speciellt småbarn vilket är den stora marknaden för nintendo.

Av Raymond

Den minskade tempen,ljudet och effektförbrukningen sett till prestandan ser bra ut. Inte haft Amd graffekort på bra länge mest för att deras drivrutiner etc då var lite bråkiga, kanske är stabilare och tätare uppdaterungar numera?

Av Raymond

Ta lite tandkräm och duk och gnid lite men undvik glasen, typ pepsodent eller liknande. Tandkräm innehåller slipmedel som tar bort beläggningen och ger glansen tilllbaka.

Funka när jag gjorde den på solhlasögonen.

Av Raymond

250/250 telia för endast 549kr/månanden.. jäkla priser..

Av Raymond

Blir köp oavsett. Bakåtkompatibelietet samt bra batteritid bör var högt på deras lista samt någon form av dlss

Av Raymond

Inget direkt som man tyckte var värt ens uppmarksamhet tills man såg pristabellen.. jäklar vad folk måste ha stålar till övers i dessa svåra tider som vi lever i.

Samsung har fått samma prissättning som Appel numera..

Av Raymond

Totalt värdelösa. Undviker dem som pesten.

Av Raymond

Har ersatts av skumraketer från delicato för min del

Av Raymond

Adblocker funkar bra och hoppas de kan vara steget före med sina uppdateringar.. annars skippar jag youtube, mer reklam än tv4..

Av Raymond

Corsair K100 RGB (OPX) Som nytt

Säljer ett Corsair K100 RGB tangentbord. Variant i svart med de Opto-mekaniska brytarna.

Köpt i slutet av februari på webhallen, kvitto finns. Säljs då brytarna inte föll mig i smaken. Skick som nytt då jag kanske använt det max 10 timmar.

Kan skickas inom sverige får då se över fraktkostnad men ca 100-150kr, som köparen får stå för. Kan även plockas upp i centrala stockholm runt Slussen området dagtid.

Billigast på prisjakt 6/6 2590kr, köpte själv för 2000kr därav bra deal för den som söker efter detta tangentbord.

Läs hela annonsen här