Inlägg

Inlägg som danneee har skrivit i forumet
Av danneee

Har en Dell 5300 2in1 som jag fick tag på ny för ett par veckor sen för runt 3k. Funkar fint att koda .Net och köra office på.
Flow X13 är trevlig den med och jag vet att det finns ett gäng ThinkPad modeller med samma funktionalitet.

Av danneee

Så länge de tar bort den horribla "New" notisen på ikonen i verktygsfältet så kan jag tänka mig att byta. Bytte tillbaka för att den skymde notisen för nya mail:/

Av danneee

Ganska prick 7 år mellan både PS3-PS4 och PS4-PS5. Är ju inte helt orimligt att PS6 utannonseras 2026 och kanske till med släpps redan samma år om försäljningen inte hänger med.

Av danneee

Conrad säljer ett FSP (OEM tillverkare av nätagg åt ett gäng mer kända märken) Dagger Pro 750w. Gold SFX nätagg för 1300 spänn, anmäler man sig till medlemsutskick så blir det 10% till på det med kod.
Fick mitt häromdagen och det är tyst och levererar det den ska, bra deal med tanke på hur mycket just SFX nätagg en kostar i dagsläget.

https://www.conrad.se/sv/p/fsp-group-dagger-pro-750-pc-natagg...

Av danneee

Tycker ITX är roligare än mATX. Snyggare med ett litet chassi och väljer man rätt delar så är ljudnivån inte så farlig heller, visst får man mindre anslutningar på moderkortet men jag har inget behov av 4 ramstickor, extra PCI kort, SATA diskar eller 6 USB portar heller.

Av danneee

Förstår inte riktigt varför. Är det verkligen ett sånt stort hål mellan 2*8gb och 2*16gb moduler i pris att folk har skrikit efter detta?
Eller finns det nåt annat skäl?

Av danneee

Är inne på mitt fjärde egna bygge sen 2008 och tycker nog att det blir roligare och roligare. Började med mATX men har gått över till ITX byggen som är klart svårare men mycket roligare. Och snyggare såklart.

Av danneee
Skrivet av exhale315:

Smörkniv i plast, aldrig svikit hittills

Riktigt bra tips, ska peta in mer minne i en Dell 2in1 ikväll och då blir det definitivt att ta fram en sån.

Av danneee

Bjuder 400+frakt för tangentbordet

Av danneee

Annonsen är avslutad

Av danneee
Skrivet av bimbim:

Jag kan bjuda 200 sen för dockan - med upphämtning.

Skrivet av Minzert:

Blir det inte av med dockan så erbjuder jag 200 + frakt

Noterat! Låter bra, hör av mig under morgondagen om ingen köpt hela paketet då:)

Av danneee

200 inkl frakt?

Av danneee

Corsair MP600 mini 1tb + Steam Deck/Rog Ally Dock

Har gått ifrån Steam Deck och Rog Ally så säljer ett par saker som inte används längre, både i köpta för ca 6 månader sen.
Dockan är en McBazel 6in1 dock, valdes då det inte är massa tafflig aluminium på den som kan repa saker. Denna är det: https://www.amazon.se/Mcbazel-dockstation-PD-laddning-data%C3...
SSD:n är av 2230 modell och passar till Steam Deck och ROG Ally (och allt annat som kan inhysa denna längd av nvme drive).

Säljer båda tillsammans för 1000kr inkl frakt.

Läs hela annonsen här

Av danneee
Skrivet av Söderbäck:

Tack för tips! Ser ut att vara väldans trevlig ja.
Men de ser ut att ha flyttat runt X Y A B-knapparna mot xboxkontrollen. Sjukt störigt haha! Kan man flytta plats på dem?
(vet att man kan mappa om knapparna i mjukvra - men jag skulle inte mappa om dem utan att också flytta på knapparna alltså).

Kör man mot dongeln så blir det Switch mappning och då matchar de ju (och steam känner av det osv). Kör man Bluetooth så blir det Xbox mappning och de stämmer inte överens utan får köra på rutin. Jag tittar sällan på knapparna så känner inte att det är ett problem, har ingen aning om det går att flytta knapparna. Har nåt svagt minne att 8bitdo säljer knappar med Xbox layout dock.
Men hall effect stickor, samma sköna ergonomi som Series kontrollen och bra backpaddles (som ladd docka/receiver som kan plockas ur dockan) sålde mig. Redigt bra kvalisort för ett billigt pris jämfört med de hutlösa priser andra tar.

Av danneee

8bitdo Ultimate är lätt den bästa för PC just nu. Skulle aldrig i mitt liv rekommendera Xbox Elite kontroller, QC på dom är helt värdelös (har haft tre, alla har haft problem med att de inte registrerar vissa knappar, även efter reparation hos MS).

Av danneee

10/10 too easy.

Av danneee

Beoplay Portal, AirPods Pro och Porta Pro med sladd täcker in alla mina ljudbehov.

Av danneee
Skrivet av P!ngv!N:

ja 1250kr + frakt isf

Ah utanför min inpulsinköpsbudget

Av danneee

Kan du tänka dig att sälja PSVR prylarna separat?

Av danneee

PS5 Slim Standard är nedsatt till under 6k lite varstans, billigare än Digital versionen.