Inlägg

Inlägg som Wolfkin har skrivit i forumet
Av Wolfkin

Totalt 4,5 TB. SSD 500 GB för Windows och diverse program. 1 TB SSD för spel. 3 TB hårddisk för lagring av filer, bilder, film, musik.

Av Wolfkin

Jättekul med alla naiva "duktiga idioter" som skrattar och säger att ai är inget man behöver oroa sig för.

Jag bävar för dagen när nån lyckas skapa ett automatiskt hackerverktyg för ai, jättekul när bankkontot plötsligt är tomt.

Av Wolfkin
Skrivet av Miindz:

Vill ha ett nytt Fallout som inte är ett MMO. Fallout 4 var bra men dags för lite nytt!

Bethesda säger att det kommer ett Fallout 5 men det lär dröja, först ska Elder Scrolls 6 komma ut och sen börjar arbetet på nästa fallout, så gissar på om 6-10 år kanske.

Av Wolfkin
Skrivet av Gamsurn:

Serien lyfte som sjutton sista avsnitten. En stapplande karaktärsresa upplagt för säsong2, men jag gillar hur den onde ghoulen egentligen är den gode som vet sanningen.

Han ger verkligen chaotic good ett ansikte...eller nästan ett ansikte, fattas vissa delar.

Av Wolfkin
Skrivet av Captain Acid:

Såg igenom alla avsnitt på två dagar. Gillar det skarpt. Fick smak för mer fallout så jag har precis startat en ny omgång av Fallout 3.

Samma här men jag kör ett kraftigt moddat Fallout 4.
Gillar tv-serien rejält, mitt betyg blir 4/5, största nackdelen är att den var för kort.

Av Wolfkin
Skrivet av DasIch:

Kommer det några nya styrkretsar för Zen 5 eller kommer de bara fortsätta med nuvarande?

Osäker på om det är bekräftat än men jag har sett flera artiklar som säger att det kommer minst en ny styrkrets samtidigt som dessa processorer.

Av Wolfkin
Skrivet av Foxtou:

Är 'bränner' korrekt term här? Missfärgning på grund av ljusexponering eller kemisk exponering, men en LED blir väl inte varm nog att faktiskt orsaka brännskada?

Inte värme vi pratar om här utan strålning. Jämför med solbränna, inte värmen från solen som ger brännan utan strålning.

Av Wolfkin
Skrivet av danielwerner:

Hur funkar uniform brightness vid kontorsarbete? Märker man någon skillnad eller är det som vilken LCD som helst? Kommer man behöva manuellt växlad mellan SDR och HDR hela tiden eller sker nåt automagiskt? Har inte använt HDR på en dator ordentligt förut.

Uniform Brightness fungerar så att skärmen håller samma ljusstyrka hela tiden oberoende hur mycket vit yta du har på skärmen. Du förlorar en del i max ljusstyrka men själv har jag inte märkt att jag är begrännsad av ljusstyrkan som blir kvar. Min skärm är Asus ROG Swift PG42UQ och med Uniform Brightness kör jag med 50% ljusstyrka, fungerar utmärkt för hemmabruk, hur det blir på kontor med stark belysning och stora fönster kan jag inte svara på men med så stor marginal som jag har så tror jag inte det ska vara nått problem. Om du vill köra med HDR däremot så skulle jag rekommendera att stänga av Uniform Brightness och justera ljus efter HDR, för stor förlust av ljus om man vill köra med HDR tycker jag.

Av Wolfkin

Uniform Brightness är helt klart en av de bästa funktionerna Asus har på sina Oled, skönt att slippa varierande ljusstyrka.
Hittar dock en nackdel till med skärmen, tycker det är snudd på skämmigt att släppa framförallt en 4K skärm med HDR idag utan Displayport 2.1.

Av Wolfkin

2004, 19 1/2 år för mig. Fanns inget jag spelade på Steam i början så väntade ett tag.

Av Wolfkin

Först tar du fram hammaren, sen låser du in den i ett skåp så du inte råkar använda den av misstag.

Av Wolfkin
Skrivet av Sinery:

Kanske är lite utdaterad, men kan vi fortfarande göra cobra maneuver?

Nä, det var speciellt just för Saab 35 Draken, egentligen ett konstruktionsfel som fick planet att gå in i super stall, men som kunde framtvingas och hävas om man hade rätt träning, och därigenom blev en användbar taktisk manöver.

Av Wolfkin
Av Wolfkin

Den verkliga orsaken till att Apple la ner bilprojektet har nu läckt.

Av Wolfkin

Blev ju några rätt iallafall.

Av Wolfkin

Köpte mig en ASUS ROG Swift PG42UQ OLED för drygt ett år sen, svindyrt ja men skulle säga att det kan vara det bästa jag gjort när det kommer till datorn, har svårt att se att jag kommer använda något annat än oled skärm framöver. Märker inte av att text skulle vara sämre på nått sätt, ser ut som vanligt för mig. Visst, 42" är stort att ha på skrivbordet men man vänjer sig fort och kan man som jag ha den på lite avstånd (80-100 cm beroende på hur jag sitter) så fungerar det utmärkt och jag har svårt att tänka mig gå ner i storlek.
Vad jag vill säga med det här är, har ni chansen att prova en oled skärm gör det för tusan, så mycket bättre än lcd.

Av Wolfkin

Har haft en liknande i ett år nu, Doogee V-Max. 22000mAh 109 timmars samtalstid, 2300 timmar standby.
Har svårt att göra åt över 10% batteri på en dag. Väger en del (533g) men man vänjer sig och ett litet plus är att man tränar upp handleden 😄
Själv är jag nöjd med prestandan, mer än jag behöver.

Av Wolfkin

Blev ju hyfsat, och då är jag definitivt inte en konsolspelare.

Av Wolfkin
Skrivet av Mental:

1995 körde jag moped. Då kostade bensinen runt 6.50/L
Oftast fyllde man upp 5L för man körde aldrig helt torrt. Så runt 30kr betalade man för full tank.
Att tanka full bil för några tior måste vart sent 70 eller tidigt 80tal va?

70-talet, bensinen låg runt kronan per liter.

Av Wolfkin
Skrivet av Mental:

Och det var 9500kr, för 19 år sedan! 05 var året då Blyfri 95 bensin gick över 10kr och folk var mycket upprörda över det. Och flertalet äldre bensinstationer var tvungna att ändra skyltar mm för att ha två värdesiffror innan decimaltecknet

Hehe, jag är gammal nog att komma ihåg när man fick full tank för några tio sedlar.