Inlägg

Inlägg som sebbeharry har skrivit i forumet
Av sebbeharry

Förstår att du vill sälja allt som ett paket men säg till om du kan tänka att släppa frontar och sub för sig.

Mvh

Av sebbeharry
Skrivet av mezzo_:

Programmet kan ha hetat Powerstrip eller något åt det hållet.

Yepp, använde också det programmet för 15 år sen!

Av sebbeharry

Skulle aldrig använda jobbmobilen privat eller kombinera med dubbla sim. Min webbhistorik är för skev för det.

Av sebbeharry

13e september 2003.

Av sebbeharry

Jag hade gjort detta i Python med t ex webbot bibliotek. Exempel taget från stackoverflow

from webbot import Browser web = Browser() web.go_to('google.com') web.click('Sign in') web.type('mymail@gmail.com' , into='Email') web.click('NEXT' , tag='span') web.type('mypassword' , into='Password' , id='passwordFieldId') # specific selection web.click('NEXT' , tag='span') # you are logged in ^_^

Sen fortsätta att navigera för att lokalisera filen och sedan hämta hem. Du löser det om du googlar runt lite

Länk till tråden:
https://stackoverflow.com/questions/2910221/how-can-i-login-t...

Av sebbeharry

Vi har en fyra på 110kvm och vi har 3h städning varannan vecka och för det betalar vi 1500kr efter avdrag.

Av sebbeharry
Skrivet av tvelander:

Enligt mig finns två alterantiv bara.

Maxwell eller studio men då blire fan dyrt.
@sebbeharry

Får titta på dessa! Har redan mic så det behövs inte. Någon specifik modell du rekommenderar?

Av sebbeharry

Om man får hijacka tråden lite. Någon som har tips på riktigt bra trådlösa hörlurar? Låt säg att budgeten är < 6000kr.

Av sebbeharry
Skrivet av Henrico:

Jag tyckte om i4 M50 som bil sett, nog den bil jag rekomenderar mest till de som vill ha el men har svårt med teknik och användning. Däremot var ju baksätet väldigt dåligt jämfört med tex Tesla M3 t.ex. Inte en chans att få in tonåringar av längre modell i baksätet, man sitter alldeles för högt och benutrymmet var katastrofalt. Antar att det är batterilayout som skapat det problemet, oacceptabelt på en så pass lång bil tyckte vi, så den har avskrivits från vår lista tyvärr.

Jag skulle däremot ta inredning i både Tesla och BMW över Polestar, men det kanske är mest för att jag ogillar Polestar överlag, känns som en bil som försöker vara premium för mycket och misslyckas - Tesla försöker mer vara en Iphone än en bil men har ryckt upp sig rejält med Highland, BMW känns som en BMW på el, varken mer eller mindre och det är väl inte dåligt..

Kan väl även säga att Model 3 överhuvudtaget inte var aktuellt förrän vi hade testat Highland, så har du bara provat gamla M3 så ta och prova den innan du bestämmer dig.

Tack för info! Jag ska absolut hoppa in i en highland framöver och se hur det känns! Vet egentligen inte vad det är som gör att jag gillar polestars inredning egentligen, kanske för att jag alltid tyckt om volvo haha.

Av sebbeharry
Skrivet av Chippen2188:

Alltså.. jag har precis beställt mig en BMW i4 M50 ja Dom hade erbjudande på business lease för den så fick den till rätt bra pris, men kräver ju som sagt företag. Kanske i4 40 går att få? Tycker i4 är en otroligt trevlig bil som både är snål, ser bra ut och är rolig att köra Förstår att en till Polestar 2 kan vara tråkigt, kanske byta till en Performance för lite mer roligt? Eftersom du har lite tid kvar så kanske Model 3 Highland Performance hinner komma, den kan bli kul Eller vanliga Model 3 LR också för den delen.

Tycker det är svårt att hitta en kul bil idag. Många bilar ska vara små och billiga (men är oftast bara små) eller så är det mellan/stor-suvar som inte är direkt roliga att köra utan mer gjorda för att frakta familjen. Hade ju hoppats på EX30 men där sumpade man ju inredningen. Men om du gillar Android Automotive så kanske den kan vara av intresse ändå

Har faktiskt stirrat lite åt i4-hållet. Ligger i princip inom budget för att leasa privat men...helt billig är den ju inte. Jag funderar även på polestar 4 men den ligger något över budget eller iaf precis på gränsen men vi får väl se framöver! Model 3 har varit lite på tapeten också men där föredrar jag inredningen i både polestar och bmw före tesla Vilket i-landsproblem haha.

Av sebbeharry
Skrivet av Chippen2188:

Tack, jättekul att det uppskattas Nöjd med Polestar? Den har ju blivit väldigt mogen nu

Jo men jag är faktiskt väldigt nöjd. Jag har dock "bara" en LRSM -22 med plus och pilotpaket. Överlag väldigt nöjd men jag måste tamejfan rensa kamerorna med fingret inför nästan varje tur om det varit lite blött eller slask.

Leasingen tar slut om lite mindre än ett år så då är frågan om man ska fortsätta med polestar eller något annat spännande. Vad hade du valt om du skulle leasa och inte vill hamna över låt säg 10-11k per månad? Jag har inga barn och har egentligen bil för att det är kul, jag behöver inte bilen ens för att pendla då jag bor på gångavstånd från jobbet.

Av sebbeharry
Skrivet av General Nord:

Vänta nu lite, är det du som är Mr. Elbilsmagasinet? Gillar dina videos skarpt!

Håller med, riktigt bra kanal och faktiskt den som fick mig att gå för en polestar 2 då jag tyckte reviewen kändes väldigt ärlig.

Av sebbeharry

Kör en vettig hemsidebyggare likt squarespace som du fått förslag på. Det kommer gå snabbt och du kommer få en sida som ser bra ut. Finns garanterat vettig färdig layout för just bokningar osv.

Lycka till!

Av sebbeharry

Oavsett att det ska vara kul så kanske du ska skriva vilken nivå du spelar på ungefär? Har du någon rank i premier eller t ex på faceit?

Av sebbeharry

IT-tekniker i stockholm med en lön på 30k/mån låter väldigt lågt redan från början tycker jag.

Av sebbeharry

Använder youtube på i princip alla enheter och många timmar per dag. Har inga problem att betala för det då innehållet både ger mig underhållning och även kunskaper inom systemutveckling och annat jag har nytta för i jobbet.

Av sebbeharry
Skrivet av Emma242:

Jag körde ett sånt där fönsterkit i drygt en vecka innan jag tröttnade. Det var fult och omöjligt att få lika rakt och snyggt på bilderna, det drog in varmluft i blixlåset och i hörn där det inte gick att få tätt, det blev blött när det regnade. Jag sågade till en plywoodskiva med hål för slangen (riktad lite neråt för att inte få in regnvatten) och målade den i samma färg som karmen. Satte ett par fönsterhakar som den sätts fast med. Ser bra mycket mindre gräsligt ut och blir tätt och fint. Kände mig nästan lite dum efter att ha läst på och ändå slösade 200 kr på fönster(s)kitet.

Du får gärna visa en bild på din lösning, om du har

Av sebbeharry

Har känt att jag frusit när jag väl går till jobbet så fick bli en rejäl jacka den här gången. Lite för mycket pengar egentligen men jag lär kunna ha den här många år framöver.

Bilden är inte helt rättvis men färgen är mörkgrön.

https://i.postimg.cc/SRsd459R/fjallravenjacka.png

Av sebbeharry

Är det fast pris eller tar du emot bud?

Av sebbeharry

Nu är den här frågan inte exakt angående elbil men kanske relevant om man vill leasa sin elbil. Någon som har förlängt ett leasingavtal någon gång? Dvs man har t ex leasat i 24 månader och kan då välja att leasa en ny bil eller att fortsätta 12 månader till. Någon som förhandlat något på priset vid förlängning? Jag menar, varför skulle man fortsätta med den äldre bilen om man kan få en nyare för ungefär samma månadskostnad?