Inlägg

Inlägg som Shotgunner har skrivit i forumet
Av Shotgunner
Skrivet av ThomasLidstrom:

Hmmmm...
2900 för 2 TB?
Jag köpte en 2TB KC3000 för 1300. Det är mig veterligen den snabbaste SSDn för mindre 50% av det så kallade erbjudandet. Nog vill jag att det skall matchas innan jag blir imponerad...

Fast nu gällde erbjudandet en M-modell vars PCB är 5 cm kortare än traditionella M.2 2230 vilket gör den lämplig för riktigt kompakta system som t.ex. Steam Deck.

Av Shotgunner
Skrivet av Entash:

Är väl inte någon utvecklare som vågar skämta om något längre? Tror inte det är unikt för Rockstar att vika sig tyvärr.

Nä precis, tog bara upp Rockstar Games eftersom tråden handlar om deras kommande spel.

Av Shotgunner

Sådant som uppskalning, påhittade bildrutor och liknande intresserar mig inte alls, utan när jag köper så köper jag för att jag vill ha den bästa rasterprestandan, därför blev det 7900 XTX, och att man får 24 GB minne i stället för 16 GB gör ju inte saken sämre. Men nu är det ju du som ska köpa så vad är viktigast för dig? Om du väljer att köpa 7900 XTX så rekommenderar jag att köpa Sapphire eller PowerColor då det är AMD:s partnertillverkare som håller högst kvalitet.

Av Shotgunner

Rockstar Games har under åren vikt sig för påtryckningar från snöflingor och har skrotat planerade DLC, censurerat innehåll och även lovat att inte längre skämta om specifika grupper i kommande spel, så min hype är därför fesljummen.

Av Shotgunner

Bästa pris/prestanda när det gäller AM5 och luftkylning har just nu Thermalright med deras Phantom Spirit 120, tätt följt av Peerless Assassin 120 och Frost Spirit 140 v3.