Inlägg

Inlägg som JoBBi har skrivit i forumet
Av JoBBi
Skrivet av Rasmus117:

Lira Valhalla, det är ett måste, den var helt gratis dessutom!

Då får jag göra det!

Av JoBBi
Skrivet av Rasmus117:

God of War: Ragnarök samt nya DLCn Valhalla.

Rekommenderas.

GoW: Ragnarök var mitt senate också, nu är jag i slutet på Far Cry 6. Det är som oxfilé vs en påse chips, båda är tillfredsställande, men...

Av JoBBi

På Prisjakt Classic kunde man ju se alla indexerade varor i en butik och sortera på lägsta, för att se de billigaste varor en butik säljer. Det var superbra när man behövde något för att komma upp i frifrakt-gränser.

Det går inte att göra med Prisjakt längre, inte sant? Finns det någon annan sajt eller verktyg där man kan göra detta?

Av JoBBi

Med tanke på att de kostar ungefär som en spelkonsol undrar jag: finns det något som pekar på att de går att använda på nästa generations konsoler? Annars känns det ju som en extremt tveksam investering.

Av JoBBi
Skrivet av Zippeer:

Frank dandy hade 50% rabatt på allt förra veckan, Borde väl ha det nu också kan jag tänka mig.
Kör inte strumpor där ifrån men alla kalsonger jag har är deras bambu/bomull

Tack för tipset! Väldigt bra pris där just nu. Det kanske blir en beställning, ska luska lite mer i hur hållbarheten är.

Av JoBBi

Produkt: Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire 47 mm , svart, med läderarmband
Länk: https://www.klockia.se/klockor/garmin-klockor/garmin-epix-pro...
Kategori: Övrigt
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=10859460
Pris: 8799 kr

Av JoBBi
Skrivet av CarlOscar:

Tjena,

Läst lite äldre trådar men känner att jag vill starta en ny.

Köpte en större villa här i kungsbacka som har comhem/tele2 och jag vill ha fiber!

Sitter mellan 2 val:
Bahnhof: 17.500:- + 10000/10000 för 449:-/mån (står inget om lev.datum)
Telia öppen fiber: 9.990:- + 250/250 för 519:-/mån (Feb-juni installation)

Priset har egentligen ingen större betydelse, kan tänka mig betala det dubbla bara det blir bra!

Har idag Telia 1000/1000 sedan 2018 (lägre hastighet de fösta 2 åren) och har aldrig haft strul.

Förstår att Bahnhof värnar om integritet och inte är statligt men jag bryr mig nog inte om det egentligen..

Kan någon hjälpa mig med valet?
Tackar!

Bahnhofs erbjudande låter ju bra men då har Bahnhof monopol på din internettjänst. Känns lite obehagligt då de skulle kunna höja priset rejält i framtiden om de vill. Jag har haft Bahnhof på öppen fiber och då har deras pris höjts så sakteliga över tid, så det har varit billigare att säga upp dem och sedan teckna om på nytt. Så jag hade valt öppen fiber för att ha möjlighet att konkurrensutsätta min tjänsteleverantör.

Av JoBBi

Bosch GLM 150-27 C, 150-meters laseravståndsmätare med kamera och bluetooth, 2 004 kr på Amazon.
https://www.amazon.se/Bosch-Professional-laseravst%C3%A5ndsm%...

Billigast någonsin. Kostar 3 439 kr i näst billigaste butik på Prisjakt.

Av JoBBi

Ultra är det nya Pro

Av JoBBi
Skrivet av Entash:

Enligt denna sidan verkar man få behålla Remastered: https://gamerant.com/how-to-get-marvels-spider-man-remastered... (Skrolla ner till ”How to Get Marvel's Spider-Man Remastered for Cheap”)

Hittar dock inte om man behåller Miles när ens prenumeration rinner ut. Tror svaret finns på reddit men alla Playstation subreddits ligger nere pga blackouten som pågår…

Tack. Jag konstaterade samma sak, PS5-subredditen vet men går inte att accessa nu, därför kollade jag med Swec. Jag tror dock att den är tillbaka idag eller imorgon...

Av JoBBi
Skrivet av Entash:

Yes, köp Miles. Sen i huvudmenyn i Miles trycker man på L1 så kan man uppgradera till Ultimate Edition för 210 kr. Man behöver inte ha Miles skivan i för att spela Remastered av första spelet sen efter köpet

Denna fråga tror jag har ställts förr, men jag har ju Miles Morales standard genom PlayStation Plus Premium. Uppgraderar jag spelet till Ultimate, får jag då behålla det om/när det försvinner från Plus Premium så både Miles Morales Ultimate och Spider-Man Remastered är fortsatt spelbara?

Av JoBBi
Skrivet av Bacon:

Har någon förslag på ethernet-kablar med extra tjock kontakt som fungerar bra i en PS5? Har problemet att PS5an tappar kontakten hela tiden. RMA är inte ett alternativ.

Nej, men du kan prova att stoppa in en liten bit kontorspapper i kontakten för att kila fast den bättre?

Av JoBBi

Mitt SweC-nick känns ju väldigt P12, men det var jag ju typ också när jag reggade mig 2004, så det får man väl bara omfamna.

Av JoBBi
Skrivet av lifeisgood:

Comfyballs har en kampanj då alla kalsonger kostar 200kr st. Det är fortfarande dyrt men går just nu att kombinera med rabattkoden 300kr som gäller på alla köp på 600 eller mer.

Alltså, 100kr paret vid köp av tre par. Det går att göra flera beställningar.
Jag tycker det är ett bra köp för de pengarna även om ordinariepriset mest är ett svepskäl för att kunna ha kampanjer hela tiden.

Tack för tipset! Det blir ett fantastiskt pris, jag vet inte om det någonsin varit så billigt.

Av JoBBi
Skrivet av JoBBi:

Produkt: ASUS ROG Rapture GT-AX6000
Länk: https://www.amazon.se/dp/B09MG9MDB5/
Pris: 1949kr
Prisjakt: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5973582

Nytt all-time low, tidigare lägsta pris var 2490 kr med Sweclockers-rabatt på Inet för några veckor sedan. Riktigt solid router.

Bra pris på Asus ROG GT-AX6000 nu... Nästan så jag vill köpa en till.

Av JoBBi

Produkt: ASUS ROG Rapture GT-AX6000
Länk: https://www.amazon.se/dp/B09MG9MDB5/
Pris: 1949kr
Prisjakt: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=5973582

Nytt all-time low, tidigare lägsta pris var 2490 kr med Sweclockers-rabatt på Inet för några veckor sedan. Riktigt solid router.

Edit: Tillbaka på 3490 kr.

Av JoBBi
Skrivet av Ryssfemma:

Nån som har ROG AX6000 som kan dela lite åsikter? Jag har svårt att släppa min amplifi hd just för att den är så pålitlig men inte direkt den snabbaste uppkopplingen levereras genom wifi, ska man gå till wifi 6 från samma tillverkare så måste jag hosta upp närmare 5400:- idag. Har lyckats gejma utan problem genom wifi då där jag bor så har jag ingen möjlighet att dra ethernetkablar genom lägenheten, så ett lyft gällande hastigheten/räckvidd samt pålitlighet är de jag söker.

Jag kör ROG AX6000 sen ca en månad och är väldigt nöjd. Den är snabb och stabil. Har kopplat min gamla router, en RT-AXC86U, till den med AIMesh via sladd för att serva våning 2.

Av JoBBi

Uppföljning. Jag valde ett tredje alternativ: Köpte en Asus GT-AX6000 och ställde på nedervåningen. Ställde min gamla RT-AC68U på övervåningen. AiMesh, sladd emellan. Top fucking notch. Bara GT-AX6000 nådde inte upp längst bort på övervåningen, så två noder var nödvändigt. Nu är det riktigt bra täckning överallt.

Av JoBBi
Skrivet av nokialogoshop:

Har du lagt märke i "Till" raden på mailet, där har dom varit duktiga att inkludera allas epost adresser som mailet skickades till

Ouch. Kanske läge för https://www.imy.se/privatperson/utfora-arenden/lamna-ett-klag...

Av JoBBi
Skrivet av Nexam:

Jag läste runt lite om Asus Zenwifi AX XT8 och den har fått bra betyg bl.a. här och hos PC För Alla. Designen är även minimal vilket passar mig. Ett 2-pack i vitt kostar 3200 kr, så jag slog till och köpte ett par.

Skrivet av Prelatur:

Om man avser att köra trådlöst mellan noderna är XT8 mycket bättre då den har ett eget 5Ghz för detta.
AX86S är tvungen att använda samma band som klienterna för att prata mellan noderna så prestandan blir rätt mycket sämre.

Faktum är att jag köpte hem ett par XT8 till morsan men jag är inte så värst nöjd. Noderna indikerar dålig räckvidd mellan varandra trots att det bara är fem meter mellan dem och de står på samma våning, så jag litar inte riktigt på dem för trådlös backhaul. Men som sagt, jag kommer ha sladd mellan noderna i mitt hem, så det vore intressant att veta om 2 st XT8 eller 2 st AX86S är bäst i just det användningsfallet.