Inlägg

Inlägg som Mtbjoel har skrivit i forumet
Av Mtbjoel

Jag skickade också in mina lurar till 3m. De har fungerat felfritt i 1 vecka nu. 3m är medvetna om problemet och har en fix. Skickar ni in så var noga med att märka upp "samsungproblemet".
Tråkiga är dock att de alltid byter hygiensats, 500 kr. Uppdateringen går på ca 300 kr och sen bytte de antenn på min också för 100 spänn. Allt gick på ca 950 kr för mig och tog 4 veckor att få tillbaka. Chefen var dock schysst och stod för det hela.

Lycka till!

Av Mtbjoel

Man får väl köpa en ny telefon i väntan på att detta förhoppningsvis löser sig.
Men det är väldigt frustrerande att de inte vill ta i problemet.
Kommer bojkotta samsung i framtiden. Synd bara att man har samsung tv, soundbar och platta.

Av Mtbjoel

Ja jag ringde och pratade med en av peltors anställda som sysslar med uppdateringar. Han undersökte det hela, läste bl.a denna tråden. Han sa att vi endast kan hoppas på att samsung kommer ut med ny uppdatering och hoppas att det löser sig. Peltor kan inte påverka sansung mycket mer än vi kan.

Av Mtbjoel

Jag var väldigt nära att skicka in min telefon på reparation men gjorde aldrig det då de sa att jag själv får stå för kostnaden ifall de inte hittade något fel.
Då felet ligger i uppdateringen så såg jag inte hur de skulle kunna reparera det med hårdvara, men det var kanske ett misstag.

Samsung måste lösa detta för fan!

Av Mtbjoel

Kan peltor göra något åt detta tro?
De hade problem med samsung s7 och uppdaterade alla kåpor som hade porblem med den telefonen gratis när det begav sig.

Av Mtbjoel

Löser inte detta sig inom det snaraste så har jag talat med Digitalboxen i Skåne och de lägger in den gamla uppdateringen för 695 kr. Sen stänger man av uppdateringar och kör på den gamla tills samsung förhoppningsvis löser detta.

Av Mtbjoel

Jag hade samma problem på min gamla mobil. Köpte en ny i tron om att det skulle hjälpa. Svar: nej.
Min kollega har samma problem.
Har talat med samsung flera gånger. I början av veckan fick jag till svar att de höll på att jobba på en ny uppdatering och var medvetna om felet.
Ringde idag om de hade någon prognos om när felet är åtgärdat men då visste de ingenting om något fel.

Blir galen.

Har gjort en felanmälan på samsung memebers.