Artiklar

Artiklar skrivna av Alleand
44

Folding@Home snart för Nvidia

Folding@Home har länge erbjudit klienter till ATI:s grafikkort. Medan en bugg hållit användare från att använda sina Geforce-kort. Men nu visar man upp en GPU-klient som gör det möjligt att använda sitt Nvidia-kort för folding.

45

Nvidia säljer dubbelt så bra som ATI – och expanderar

Grafikkortsförsäljningen tickar på som vanligt, och som herre på täppan står Nvidia. Trots fallande priser planerar grafikkortsjätten att öka produktionstakten.

76

Acer ger sig på Alienware och Voodoo PC

Tillverkare som Alienware har länge erbjudit kompletta system för de mest kräsna datoranvändarna. Nu vill Acer ge sig in i leken med sin nya Gamer´s Line av datorer. Först ut är Aspire Predator med lika extrem design som hårdvara.

35

Corsair slår världsrekord i minnesfrekvens

Minnestillverkaren Corsair tar över tronen när det gäller snabbaste DDR3-minnen i världen. Företaget hoppas nu att entusiaster världen över ska tänja på gränserna ytterligare.

270

Microsoft tycker att Vista är missförstått

Vista har funnits på marknaden i över ett år men stöter fortfarande på hård kritik. Nu väljer Microsoft att gå ut med ett dokument som förklarar anledningar och lösingar till Vistas fem mest kända problem.

61

Färgglada Orb kommunicerar med fläktbladen

Thermaltake kombinerar nytta med nöje genom att lansera en ny generation Orb-kylare. Processorkylaren bygger på samma koncept som tidigare men bjuder även på en rad nya finesser.

31

MSI visar upp stationär Wind

Konceptet med små, billiga och energisnåla datorer tar ett kliv in på den stationära marknaden. Idag visar MSI upp bilder och detaljerade specifikationer på företagets konkurrent till Asus Eee Box B202.

23

Inno3D samarbetar med Arctic Cooling

Inno3D utökar sin I-Chill serie genom att lansera ett fabriksöverklockat Geforce 9800 GTX med kylning från Arctic Cooling. Tillverkaren utlovar ett tystare kort med högre prestanda och låg temperatur.

24

Nvidia dementerar uppköpsrykten

Sedan mars har det cirkulerar rykten om att Nvidia har planer på att köpa upp processortillverkaren VIA för att bättre kunna konkurrera med framtida Fusion och Nehalem. Nu går grafikkortsjätten ut och dementerar ryktena.