Inlägg

Inlägg som Kingen1 har skrivit i forumet
Av Kingen1

Nån som beställt från Elgiganten och fått sitt psvr2? Jag valde hämta i butik för då fick jag det fraktfritt, jag beställde det förra veckan och då stod det att det skulle levereras den 23:e till butiken. Nu står det status skickad på min order men datumet är borttaget så börjar bli lite orolig... Kan bara hoppas att jag får hämta det imorgon som först utlovades.

Av Kingen1
Skrivet av Songless:

Efter lite efterforskningar på nätet så har jag läst att vissa upplever att bilden över lag blivit sämre om man jämför C8an (som jag sitter på själv just nu) mot tex CX och C1. Jag beställde igår en C1a men man börjar ju såklart fundera på om man ska avbeställla och avvakta lite när man läste detta. Någon här med erfarenheter som tex har gått från en C8 till C1?

Jag har blivit lite OLED frälst så jag köpte en C1 48" igår som jag främst tänkte använda som monitor till gamingdatorn och spelkonsolerna. Har också sen tidigare en c8 55" i sovrum och en B7 65" i vardagsrum så har lite att jämföra med. Har provat nåt HDR klipp från Ytube och inte var då bilden sämre med det materialet. Körde nåt banding test där också där mina gamla OLEDARS panel inte är helt perfekta men C1:an var helt jämn och perfekt.

Av Kingen1
Skrivet av kangarooster:

Skönt att det löste sig.

Läste förövrigt här hur man transporterar:
https://www.lg.com/au/support/product-help/CT20088015-2015035...

Okej där ser man, gäller detta även c1 48"?
Jag var nämligen nyss och hämtade en sån på Media Markt. De hjälpte mig lyfta in den i bilen och det enda de var noga med var att den skulle ligga ned med en speciell sida upp däremot inte att den skulle fraktas stående.. Jag har inte packat upp den ännu så nu blev det ju spännande att se om den är hel...