Inlägg

Inlägg som Telomina har skrivit i forumet
Av Telomina
Skrivet av Inet:

Vinnarna skickade till Dimestam nu! Blev några extra också pga bra bidrag + lite väntetid. Alltid mycket ambivalens när man ska välja bidrag i såna här tävlingar.

Var kan vi se vilka som vann?

Av Telomina
Skrivet av Jegendal:

Den här var ju superhärlig!

Jag hade gissat att inet själva är med och väljer ut de stickers som de gillar bäst. Och att vi från swec därefter får rösta fram vinnarna. Men jag är inte säker

tack!! Ja, kanske reglerna längst ner var "copy paste" för alla regler. Hoppas de flesta gillar mitt bidrag iaf

Av Telomina

Vilken font..?

Jag är osäker vilken font man får ha, copyrights och så nämligen. Har INET någon officiell font man kan använda för tävlingen eller kan de ändra ens bidrag till det sen? Har nämligen en idé för ett textbidrag också.

Av Telomina

Telominas "cutie-sticker" bidrag

Jag gör bara stickers som jag själv hade velat ha. Tycker det är lite synd om inte INET är med och bedömer dem dock eftersom det är de som ska använda dem?
Telominas bild

Av Telomina

Mitt bidrag är en "redraw"

Hej! Stört coola och fina bidrag. Tror inte jag har en chans, men gör en liten "redraw" tänkte jag för det blir skoj, brukar mest göra redraws för ritningar på olika tjejkaraktärer, men varför inte testa något nytt. 100% säker att väldigt många av komponenterna missades, men förenklade lite, hihi. Ville också anpassa min tid på detta för min kroniska sjukdom så jag inte gör mig själv sjuk av att försöka vinna en "riktig dator" (har rx570atm). Hoppas på att någon tycker den är lite söt i alla fall!

https://i.imgur.com/22wrTT6.png

Av Telomina

Denna kallar jag för simple and clean, och har fått den låten "can't stop won't stop" på huvudet. Opsie. Kanske haft sönder kretskort i processen

https://i.imgur.com/5fwfxJO.png

sen samma fast med katt, tänker de kanske kan vara samma bidrag ändå.

https://i.imgur.com/jIhcExp.png

Av Telomina

..fick en ny idé igen.

https://i.imgur.com/wYflRid.png

Av Telomina

Hade glömt bort det där med upplösningen på förra kattbilden. Så laddar upp igen, rätt uppslösning och ser om jag kan ta ner den förra själv.
Har "gömd" logo med.

https://i.imgur.com/9FSnePa.jpg

Av Telomina

Alltså, nu har ju min fantasi tagit fart, så här kommer en "en vacker dag i framtiden"-fantasi om jag som streamer skulle ha samarbete med Inet, så jäklar skulle folk få ta och ladda ner denna

https://i.imgur.com/G2MICpA.png

Av Telomina
Av Telomina
Skrivet av Jacob:

@Telomina @Cozzan @Carl-Ludwig @Ostbollen @m4gnify Jag fixade till [img]-taggar till era bidrag. Resten av alla som lägger upp bidrag får gärna fixa med det själva (så jag slipper)!

Sen vill jag också uppmana alla som vill gnälla av sig att göra det i tråden som redan finns, så håller vi den här till tävlingsbidrag. Eller gör som @NordhNet säger; något roligt utav Inets nya logotyp! Det är hela tanken med tävling. Ja, förutom den där lilla detaljen att man kan få tag på ett sånt där grafikkort man hört så mycket om men inte kan köpa.

Hej, tack för det! Jag är ny här, har du möjligtvis en liten förklaring på hur man gör det också?

Av Telomina

Misstänker detta är här där jag skickar in bidraget. Även om ingen annan gjort något. Här är mitt bidrag:

https://i.imgur.com/oBBalzo.png