Inlägg

Inlägg som Abbe_Eklund har skrivit i forumet
Av Abbe_Eklund

Finns den fortfarande kvar? Isåfall är jag intresserad:)

Av Abbe_Eklund

Har ett 3070 Gaming x trio och bor i centrala Göteborg. Har även en Gigabyte M27Q (170hz 1440p 27tum ips) som jag kan tänka mig att sälja till rätt pris.

Av Abbe_Eklund
Skrivet av HazZarD:

verkar inte vara en bra telefon läste denna kommentar på gsmarena,'

Dear all,

I had bought this phone by paying extra 11t pro l, with 12 GB ram and 256 memory,... With 5000 MH battery.. totally un satisfied with this phone...phone hang too much heat up..battery backup is 4 hour maximum...can anyone help what I should do.. I am not playing any game with this phone...just using whatsup and call etc

Inte samma telefon, men tror även att det är en skitreview

Av Abbe_Eklund

Xiaomi Note 11 Pro

Hej alla hoppas ni haft en god jul

Jag tänkte på de här med den här nya Note 11 Pro som kommit till Kina och inte än till Sverige, den verkar ju vara brutalt prisvärd satt och funderade på om det går att beställa den från typ kina till Sverige och ifall det hade varit värt det om inte när tror ni den kommer till Sverige? Var även lite taggad på dom mer skarpa sidorna mer som Iphone har vilket tydligen inte den globala verisionen ska ha.

Mest sugen efter åsikter, Tack i förhand Albin

Av Abbe_Eklund

https://pcpartpicker.com/user/Albinovargen/saved/#view=WJmd99 har även en 2tb sata disk och 3070 gaming x trio har även ett 6700xt om du hellre velat ha de kan du komma undan lite billigare. Säljer bara till väldigt bra pris. Datorn är i nyskick båda grafikkorten är hyffsat nya inköpta nya 2021 sen är några delar köpta i 2020 och moderkortet är köpt november om jag inte minns fel. Antar du har rätt bra koll på datorns prestanda men iallfall jag kör 1440p 170hz och kör maxade inställningar på allt och det är otroligt smooth.

Enda haken är väll att jag inte tänker sälja billigt.

Av Abbe_Eklund

Har du något riktpris?

Av Abbe_Eklund

Har hört av mig privat till er som har skrivit. Kortet finns fortfarande kvar.

Av Abbe_Eklund

Oklart om det är aktuellt men har ett 6700xt jag kan tänka mig att byta + en slant

Av Abbe_Eklund

Om det fortfarande är aktuellt har jag ett 6700xt som jag kan byta + en eventuell slant

Av Abbe_Eklund

Har ett 6700xt ifall du kan tänka dig AMD

Av Abbe_Eklund

har ett 6700xt ifall det skulle vara aktuellt

Av Abbe_Eklund

Antar att fractal design meshify s2 blackout är för stort. Om inte så finns jag här

Av Abbe_Eklund

XFX 6700XT MERC 319

Lyckades norpa ett 6700XT nu under veckan det är helt oöppnat. Insåg att jag mycket hellre vill ha ett kort från nvidia pga G-sync och dlss. Så tänkte kolla om någon vill byta. 2060 super upp till ett 3080. Pengar emellan får diskuteras.

Kan eventuellt tänka mig och sälja till bra pris ni kan ju buda så får vi se
Mvh Albin

Läs hela annonsen här

Av Abbe_Eklund

På coinbase behöver man verifiera sig med bild på typ körkort också vidare är detta säkert? // Albin's moder

Av Abbe_Eklund
Skrivet av crew seven:

Det man ska ha koll på är att Paypal samarbetar med skatteverket gissningsvis blir det din mamma som ska deklarera summan som en inkomst. Vilket gör att hon då kommer få betala skatt på summan.

Okej

Av Abbe_Eklund
Skrivet av Stenull:

Minar på en så kallad profit switching pool. Dom minar olika valutor och växlar in dem till BTC så jag slipper klabba med det.
Riktigt bra dagar kan jag komma upp i 0.05 BTC och dåliga dagar så lite som 0.02 BTC. Men som medel blir det ca 0.035.

Rik nu?

Av Abbe_Eklund
Skrivet av Chippen2188:

Att förklara vad Bitcoin, kryptovaluta och mining är för någon som är ointresserad av teknik för övrigt kan vara svårt helt klart. Det är ju dock en helt laglig metod och självklart ska man skatta för det man tjänar in. Skatteverket har skrivit om det här: https://skatteverket.se/privat/skatter/vardepapper/andratillg...

Det är dock mycket rörigt och jag har valt att använda mig av en tjänst som räknar ut allt det Skatteverket behöver åt mig, så laddar jag bara upp csv-filer med transaktioner. Tänk på att du ska skatta på det du minar, inte det du får inte på ditt bankkonto. Många tror att BTC som ligger på Coinbase eller EUR som ligger hos PayPal inte ska skattas på men det är fel.

Det finns egentligen inget som kan gå snett. Det som du behöver förklara för din mamma är att elräkningen kommer gå upp. Säger du inget kommer hon garanterat bli arg när hon får nästa faktura.

Jag använder mig av Coinbase för att föra över från Nicehash, det är gratis att göra och krävs inte så mycket BTC för att komma upp i minsta överföring Värt att veta är att många svenska banker inte tar emot transaktioner från kryptohandlare som Coinbase vilket gör att när du vill få ut pengarna från Coinbase så behöver du gå via Paypal och sen vidare till ett svenskt bankkonto. Alltså: Nicehash > Coinbase > Paypal > Bankkonto. Du kommer behöva din mammas hjälp eftersom du inte är myndig.

Ska man spara sin BTC i hopp om att priset ökar för framtiden så är en ledger, som flera rekommenderar, att föredra.

Väldigt hjälpsamt.
hur fungerar det med deklarationerna sen är det på mig dom behöver göras eller på min mamma eftersom det är hon som får pengarna insatta på hennes coinbase

Av Abbe_Eklund

Okej :). Tanken är att jag kommer sommarjobba till sommaren om jag skulle välja och ta ut några av bitcoinsen blir det mer jobb att deklarera?

Jag är egentligen sugen på att utveckla och bygga en mining rigg också så det är en av anledningarna jag hade velat ta ut pengar.

Av Abbe_Eklund

BTC mining under 18år

Har hållt på med bitcoin mining på min gaming dator nu i 1 vecka och eftersom jag är under 18år har jag lite problem att få ut pengarna min mamma är väldigt tveksam på hela detta så undrar om det är mer saker jag behöver veta. Hon undrar typ om det är lagligt hur det fungerar med skatt osv om det är något dolt typ som kan gå snett.

Sen är det coinbase som är bäst för att få ut pengarna till ett bank konto? Använder mig av nicehash just nu.

Kan ha valt fel forum och posta i lite oklart.

Av Abbe_Eklund
Skrivet av SAnDis:

Kolla netonnet

Slut Tack endå