Inlägg

Inlägg som toroden har skrivit i forumet
Av toroden

Hade liknande problem med ungefär samma hw tidigare, dock med andra spel. För mig löstes det med att slå på virtuellt minne (W10). Vissa spel verkar kräva virtuellt minne trots att man har gott om ram. Kan ju vara värt att kolla iaf.

Av toroden

Har spelat många timmar i WT men det varierar väldigt hur bra det går, kan då inte jämföra mig med vissa youtubers, Orangefan tex. Har ju definitivt blivit bättre efter att ha spelat till och från under flera år och när det går bra kan man få upp mot 4-5 bra träffar men andra gånger inga träffar alls. Jag gissar ett genomsnitt på drygt 1 per match nu. Går det dåligt har jag som taktik att gå över till luftvärn och få lite kompensation där. Tycker fortfarande det är roligt att spela trots att det kan vara frustrerande ibland!

Edit: Mitt tips är att fortsätta träna och lära sig anpassa taktiken beroende på tank, bana mm

Av toroden

Missade DVI också..

Av toroden

Hej, har varit en "lurker" på Sweclockers under många år men bestämde ganska nyligt att det nog är dags att bli riktig medlem. Tycker det är hög kvalitet på artiklar och forum här så har följt med här under nästan hela tiden.

Jag är född på 60-talet och bor i Norrbotten. Utbildad inom datateknik och jobbar med systemutveckling/programmering. Intresserad av det mesta kring teknik men datorer är extra intressant. Spelar en hel del (periodvis) men har (för) många andra intressen också, att slappa är också ett..