Inlägg

Inlägg som BettyBoo42 har skrivit i forumet
Av BettyBoo42

Annonsen är avslutad

Av BettyBoo42

Verkar som att det har stannat av med bud så tar och avslutar vid 20:00 idag

Av BettyBoo42

Nya bud har noterats!

Av BettyBoo42

Bud noterade!

Av BettyBoo42

MSI RX 6600 XT, Ryzen 5 3600X, Kingston Fury 32GB 6000C36

Halloj!

Har lite grejer som söker nytt hem efter lite rensning i lagersaldot här hemma. Vi kör bud på hela rubbet och avslutar efter påsk-helgen.

MSI RX 6600 XT Gaming X
Har suttit i en bekants dator som jag hjälpt uppgradera. Skall vara köpt som fyndvara men oklart när, har varken tillhörande kartong eller kvitto. Fick ny kylpasta för cirka 6 månader sen, nytestat och funkar prima. Kylaren är overkill så det går tyst och det lilla coilwhine det har kunde dämpas med en pappskiva mellan sig och mitt öra.

Ryzen 5 3600X

Har suttit i en extremt sällan använd kontorsdator så har levt ett väldigt obelastat liv. Kvitto och kartong och stock kylare (varför man nu skulle använda den) finns.

Kingston Fury Renegade DDR5 32GB 6000 36-38-38-80
Hade ett annat kit tidigare som gav upp på livet så fick dessa i utbyte 20/3-24. Har ej öppnats då jag redan ersatt paret som tröttnade på att fungera. Kvitto finns.

Allt finns i Göteborg men kan givetvis skickas.

Läs hela annonsen här

Av BettyBoo42
Skrivet av Karim:

Tack! Behöver jag endast serienummret för att göra det?

Du bör inte behöva mer än så

Av BettyBoo42

Ett extra tips du hade kunnat göra är att kontakta Apple Support om ett par dagar och be dem kolla status ifall Find My Device är aktiverat eller inte, skulle det vara på är det en rätt konkret spik i att datorn är stulen. Jag vet att det inte gör din situation speciellt mycket bättre men det kan förhoppningsvis styrka din sida rätt enormt.

Av BettyBoo42
Skrivet av Yoshman:

Fläkten startade faktiskt i CPU MT-testet...
https://i.imgur.com/eYIhRCH.png

Edit: Av någon anledning är ST-testet lite märkligt, får konsekvent lägre resultat första gången man kör (och tar ju en stund att köra...). MT och GPU är däremot rätt likartade i sina resultat.

Tror att det har att göra med Apples scheduler och/eller boost-algoritm, får näst intill identiskt beteende på M2 Pro. Körde 5 rundor, första blev något låg men resterande var högre och i linje med varandra. Mycket skumt, but such is the life of fruit.

Av BettyBoo42

Apple har gjort hela situationen svår att jämföra, då hårdvaran för M3 14" mer liknar M1/M2 13" från tidigare år (inget Pro eller Max chip och börjar vid 8GB primärminne) så detta känns spontant svårt att veta hur de faktiskt planerat det hela.

Min gissning är att 13" Macbook Pro inte längre kommer att vara en grej med tanke på att insteget för 14" har i det stora fyllt dess plats hårdvarumässigt och då Macbook Air blivit såpass radikalt omdesignad ihop med M2 generationen. Ja, det var lite konstigt att ha 3 storlekar av datorer med samma namn trots ganska stora skillnader under ytan, men detta känns inte riktigt som en lösning på problemet.

Av BettyBoo42
Skrivet av Wasp:

Jag önskar jag var där!

Du får ta och flytta tillbaka då

Av BettyBoo42

Annonsen är avslutad

Av BettyBoo42

Meta Quest 2 128GB + Elite Strap och 5m vinklad USB-C kabel

Som rubriken lyder har jag ett Oculus Quest 2 128GB med Elite strap och extra USB-C kabel som säljes då jag inte har använt något av det på väldigt lång tid.

Samtliga delar är köpta på Elgiganten tidigt 2022 men har använts hyfsat lite sedan dess, kvitto och kartong finns. Allt finns i Göteborg för upphämtning men kan skickas. Kabeln är tredjepart Oculus Link USB-C till USB-C 5Gbps på 5 meter och har fungerat utan konstigheter. Prisidé för hela paketet på 3500 men kom gärna med bud.

Glad onsdag!

Läs hela annonsen här

Av BettyBoo42
Skrivet av str8forthakill:

FYI behöver hela varan reklameras, oavsett retailer. Är en sticka död i ett 4x8GB kitt behöver man skicka tillbaka hela kittet, till Inet, Webhallen, Proshop. Alla!

De i sin tur behöver skicka hela kittet till tillverkaren. Så skyll inte för mycket på Proshop här

Vill bara tillägga att detta stämmer till 100%, precis så det fungerat på samtliga återförsäljare sedan åtminstone 2018, då jag själv jobbat för två sedan dess

Av BettyBoo42

Annonsen är avslutad

Av BettyBoo42
Skrivet av vviikkttoorr:

Östergötland och/eller Göteborg - vad gäller?

Tackar, har korrigerat annonsen

Har även noterat alla bud, har fått erbjudande per pm på 6000 så det är vad som leder just nu

Av BettyBoo42

Uppgraderingspaket: 5800X3D, Asus X570 Dark Hero, 32GB 3600C16 B-die

Halloj gänget!

På grund av trubbel med ett tidigare moderkort som gett upp på livet har jag valt att uppgradera burken, så den tidigare uppsättningen söker nu nytt hem. Samtliga delar har funkat prima ihop, men jag blev helt enkelt less på att behöva bygga om burken varannan månad sen början av året. Samtliga grejer finns i Göteborg men alla originalkartonger finns kavr så de kan givetvis skickas. Tänkte att ett köp nu pris på 6000 känns rimligt men bud är mer än välkommet.

- Komponenter -
Ryzen 7 5800X3D - Inköpt 28/10-2022 på Inet men blev utbytt 24/4-2023, kvitto finns.
Asus Crosshair Dark Hero (X570) - Inköpt 8/2-2023 för att ersätta ett dött X570S Master, kvitto finns. Komplett med tillbehör.
G.Skill Trident Z RGB 4x8GB 3600MHz 16-16-16-36 - Inköpta 2018 på Inet som två st 2x8GB kit, kvitto finns.

Happy hunting, fyndare!

Läs hela annonsen här

Av BettyBoo42

Annonsen är avslutad

Av BettyBoo42

Och där sätter vi stopp, vinnare kontaktas

Av BettyBoo42
Skrivet av Hnib:

4500 för båda, kan hämta imorgon kvällstid

Noterat, men sammanlagda bud för dessa är 4900 just nu

Av BettyBoo42

Samtliga bud noterade, har även fått bud på 3400 för CPU över PM